Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gvlad97

Member
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gvlad97

  1. - Nume: Vlad Georgică -Varsta: 24 ani -Profil: Anul 4, inginerie si management in domeniul comunicatiilor militare -Hobby: jocuri, fotbal. -Autocaracterizare : Consider ca sunt o persoana prietenoasa, imi place sa ii ajute pe altii indifenrent de nevoi.imi place sa joc jocuri video de orice tip de la minecraft, euro truck simulator la call of duty, pubg. Server: - Nickname: Gvlad97 - Timp jucat (/ontime): 186 ore - Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi?: aproximativ 4-5 ore, depinde de zi . - Cu ce crezi ca se ocupa un membru staff?: Un membru staff ajuta playeri, raspunzandu-le la intrebari legate de server, bug-uri, pastrand astfel linistea si bunastarea pe server. - De ce vrei aceasta functie?: Deoarece petrec destul de mult timp pe server si doresc sa ajut la imbunatire si dezvoltarea serverului - De cat timp joci Minecraft?: Prima data am jucat la versiunea 1.8 cu pauza pana in ianuarie cand am descoperit serverul B-zone. :D. - Sanctiuni primite de la staff:Nu am primit nici o sanctiune. - Care sunt sistemele tale preferate de pe server? (Minim 3): ah, jobs si pet - Ai mai detinut functii pe Minecraft B-Zone, chiar si in alta generatie ?: Nu - Care sunt lucrurile care iti plac cel mai putin la server, si cum sugerezi ca ar putea fi rezolvate?: Preturi mari pe shop, consider ca ar trebui facut un shop pentru cei care sunt incepatori sa isi poate vinde itemele(dirt,cobble) iar pretul sa fie unul care scade in fuctie de cat de mult vinde. Ex: prima vanzare de dirt, 1 stack- 640, a 10a vanzare de dirt 1 stack 480, cu 10% mai putin.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.