Jump to content

AT Berutu

Member
  • Posts

    1647
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About AT Berutu

  • Birthday 09/21/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Radauti
  • Hobbies
    Adobe Photoshop

Previous Fields

  • Real name
    Andrei Mehedeniuc

Recent Profile Visitors

15811 profile views

AT Berutu's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

196

Reputation

  1. AT Berutu

    Nick: BeruTu Level: 34 Rank: 1 Activitatea la care ma invoiesc: war Data: 10.04.2020 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul: Nu ma incadrez in ora aia. Alte precizari: Multumesc
  2. Va salut prieteni, m-am decis sa ofer bani gratis jucatorilor care isi pun refferal code 755358 la inregistrarea in joc! Puteti lasa contruile speciale pentru refferal! Ce trebuie sa faci tu? Trebuie doar sa iti faci un cont nou pe care sa il lasi /sleep, la inceputul jocului iti spune daca ai fost adus de cineva pe comunitate, bifezi DA si pui codul de refferal 755358! Succes! Cei ce vor sa puna codul de refferal 755358 trebuie sa posteze aici: Nick RPG2: Sunt de acord sa fiu refferalul lui AT Berutu: Alte precizari:
  3. AT Berutu

    Sper sa iti placa, am lucrat ceva la el!
  4. AT Berutu

    Nume Real: Andrei Numele din joc (link website):https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Berutu Vârstă:17 ani O scurtă descriere a ta: Am pistolu si cutitu la vedere, nu ma turnati, dati un + si v-am pupat! Link poză:
  5. AT Berutu

    @CoZmIn sper sa iti placa, am facut ceva mai diferit fata de alti designeri.
  6. Cumpar euro clienti!

  7. AT Berutu

    https://www.freepik.com/free-photos-vectors/flyer Dovezile boss. Nu ma lua in nume de rau, dar stiu ca nu este cinstit sa te dai ca ai facut tu munca cu gym-ul. La semnaturi chiar te pricepi, felicitari.
  8. AT Berutu

    Imaginile de sus sunt copiate de pe internet, se pot descarca fisierele PSD iar tu modifici numele si spui ca toata lucrarea este a ta. Daca nu ma credeti puteti accesta search by image google.
  9.     Orice comentariu este bine venit!

  10. AT Berutu

    NEW:
  11. AT Berutu

    Slab...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.