Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sawyer

VIP
  • Posts

    1384
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

1 Follower

About Sawyer

  • Birthday 12/24/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iaşi

Previous Fields

  • Real name
    Ştefan

Recent Profile Visitors

12339 profile views

Sawyer's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 10 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 1 Reaction Received
  • 50 Reactions Received Rare
  • 1 Reaction Given

Recent Badges

192

Reputation

  1. La mulți ani!

  2. @ Pot face comenzi liniştit, am scăpat de tine . Se pare că everzor organizează un event interesant, sper să fiţi toţi on, eu voi veni.
  3. Câteva poze de la paranghelia de astăzi, hev fan.
  4. Acesta este ultimul post pe care il voi face ca administrator al serverului RPG 2. Din motive personale si bine intemeiate nu mai pot continua cu functia de owner RPG 2. Pe parcursul acestor luni in care m-am aflat la conducerea serverului am incercat sa creez un mediu amornios jucatorilor de pe server in care sa se simta bine si sa se distreze alaturi de echipa noastra. Mereu am incercat sa iau cele mai bune decizii pentru server, poate unele au dat gres, altele au avut succes, insa, dupa parerea mea, am reusit sa ating scopul pentru care am fost promovat la aceasta functie. Mi-a facut placere sa fac parte din conducerea unuia dintre cele mai populare servere din Romania si am avut onoarea sa fiu alaturi de o echipa de admini si helperi minunati, echipa ce mi-a oferit suportul ei atunci cand am avut nevoie si nu numai. Din acest moment va las alaturi de succesorul meu, Hefa, si sunt convins ca acesta imi va continua munca depusa pana acum, chiar mai bine de atat. Mi-a parut bine sa va am alaturi, acum imi iau ramas bun de la voi din aceasta postura si distractie placuta in continuare!
  5. I will create a topic like that in the future, not now. I will auction those houses/businesses.
  6. Te uiti si tu mai repede la cereri unbans ? Mersi mult.

  7. Aveți grijă la ce postați în acest topic. Este topic de discuții, pe o temă prestabilită de cineva, nelămuriri sau lucruri legate de SA-MP. Dacă se continuă voi trece la sancțiuni / închiderea topicului pe o perioadă determinată de timp.
  8. Preţurile puse de tine nu sunt corecte. Dacă creezi un topic măcar interesează-te ca informaţiile să fie corecte. 500 de materials = $10, de aici poţi calcula singur. Plus că nu se înţelege dacă acele preţuri sunt cele de cumpărare (/materials get) sau de vânzare (/sellmaterials) Closed. Data viitoare vei fi sancţionat pe forum.
  9. * v5.3.4* (10.07.2013) RO: EN:
  10. * v5.3.2* (03.07.2013) - Orele de war au fost modificate in functie de decizia liderilor (13:00 - 15:00). - Inbunatatit sistemul de helperi. - Anticheat imbunatatit. - Multe din bugurile raportate in ultima luna rezolvate.
  11. Felicitari pentru Owner! Sa-l duci departe.

  12. Ce mai faci nabule?

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.