Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Minxie

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

224 profile views

Minxie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • First Post
  • 30 Days Member
  • 7 Consecutive Logs

Recent Badges

0

Reputation

  1. Asta depinde. In primul rand, NVIDIA nu face procesoare. In al doilea rand, Intel si AMD amandoua au producte bune, dar si producte rele. De exemplu, 11th gen Intel pe desktop e cam rau, in special 11900K, dar 12th gen e foarte bun. In ceea ce priveste AMD, ei au Ryzen 5 5600 si Ryzen 7 5800X3d, care sunt procesoare foarte bune, si au si Ryzen 3 4100 care e o dezamagire. Sa te uiti la review-uri, nu la companie.
  2. Nume: Emily Producător: AMD Model: Ryzen 9 5900X Eşti mulţumit de el? Argumentează: Sunt foarte multumita! 12 nuclee si rupe tot ce ii dau. Si l-am gasit doar la micul pret de 380 euro! Alte precizări: Nimic.
  3. Nume: Emily Producător: NVIDIA / MSI Model: RTX 3070 Gaming X Trio Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Sunt foarte multumita, duce orice joc cu performanta foarte buna. ❤️ Desi as fi dorit sa gasesc un RX 6800. Alte precizări: Nimic.
  4. Nume: Emily Producător: ASUS Model: ROG STRIX B550-F GAMING Eşti mulţumită de ea? Argumentează: Normal, fara probleme, in comparatie cu placa mea de baza vechie de la Gigabyte care avea numai probleme. Alte precizări: Nimic.
  5. Nickname: Sylveon Prenume: Emily Vârsta: 20 Locaţia: Austria Ocupaţia: Momentan nimic, voi incepe lucrul in curand Jocurile preferate: Toate jocurile facute de Valve (aproape), Half-Life, Silent Hill, Warcraft, GTA, si mult mai multe :3 Pasiunile tale: Jocurile, securitatea cibernetica, tehnologia O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt o fata obisnuita, jumatate frantuzoaice, jumatate romanca, care traieste momentan in Austria. Nu ma descurc bine la a vorbii cu altii, din cauza unelor dificultati cu care ma bat, dar incerc oricum deoarece atat pot sa fac. Imi petrec timpul jucand pe B-Zone cu un prieten bun de-al meu, uitandu-ma la video-uri pe YouTube, sau cercetand articole despre securitatea cibernetica, anume Windows si Android. De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la un prieten bun. Alte precizări: Nu mai am ce sa spun, decat sa-mi vizitati site-ul personal pentru mai multe detalii despre mine. Vedeti ca este in engleza
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.