Jump to content

VladSk

Member
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VladSk

  1. Nickname: Noka Rank: 1 Level: 14 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Plec la o nuntă. Data sedintei/activitatii: 25.08.2013 Alte precizari: Succes!
  2. Dupa o zi atat de grea, cred ca merit si eu o bere:)) Va las! Ne auzim maine. Ies putin in oras. Succes la licente!
  3. Salutare! Eu sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem de minune:)
  4. VladSk

    Nick: Noka Rank: 1 Motivul absentei: Plec cu familia la un gratar / piscina. Data sedintei: 3.08.2013 Numarul total de invoiri: Prima ( Tinand cont ca data trecuta cand am facut cerere de invoire pentru antrenament , am reusit sa ajung )
  5. VladSk

    Nick: Noka Rank: 1 Evidenta luni: http://postimg.org/gallery/2f74aeeg/254afb34/ Evidenta miercuri: http://postimg.org/gallery/7g56vev2/d64aab12/ Evidenta vineri: http://postimg.org/gallery/1rbanzbe/3b6950b5/ Alte precizari: Scoruri nu tocmai de laudat, dar sper sa-mi revin. Eu unul vad un progres.
  6. VladSk

    Nick: Noka Rank: 1 Motivul absentei: Plec cu familia si revin abia diseara. Data antrenamentului: 1.08.2013 Numarul total de invoiri: Asta ar fi prima ( tinand cont ca a inceput o luna noua, iar membri 69 pier mobs au dreptul la 3 invoiri pe luna).
  7. VladSk

    Nick: Nick--ul meu este Noka. Rank: Am rank 1. Motivul absentei: Plec la un gratar cu ai mei. Data sedintei: 28.07.2013 Numarul total de invoiri: Asta ar fi a 2-a.
  8. VladSk

    Nick: Nick-ul meu este Noka. Rank: Am rank 1. Evidenta luni: Nu eram in factiune. Evidenta miercuri: Am uitat sa fac poza, dar am participat la war-uri. Evidenta vineri: http://postimg.org/image/e3vk5tztp/ Alte precizari: Am intrat marti in factiune.
  9. VladSk

    Nick: Nick-ul meu este Noka. Level: Am level 13. Factiune: Fac parte din 69 Pier Mobs. Parere: Acesta a fost cel mai frumos moment la care am luat parte pe B-zone. Propuneri pentru viitoarele probe la Olimpiade: Tineti-o tot asa si incercati sa va implicati mai multi in organizarea probelor, nu doar cativa. Alte precizari: Felicitari tuturor participantilor, spectatorilor si organizatorilor!
  10. VladSk

    Nick: Nick-ul meu este Noka. Rank: Detin rank 1. Motivul absentei: Plec la o cununie. Data antrenamentului: 25.07.20123 Numarul total de invoiri: Aceasta ar fi prima.
  11. VladSk

    Ruleta ruseasca. Spun asta fiindca acela e un event unde castigatorul are 100% noroc, nimeni nu e avantajat fata de altii. Succes!
  12. VladSk

    Am gresit topicul. Scuzele mele! Nu o sa se mai repete.
  13. VladSk

    Nickname Server: Noka Level: 12 Pronostic: 2-1 Alte precizari: Succes tuturor!
  14. VladSk

    Nick name: Nick-ul meu este Noka. Level: Am level 12. Factiune: Fac parte din Paramedics. Numere: 5, 6, 1, 2, 3, 5 Parere event: Felicitari pentru initiativa! A-ti dori introducerea unei taxe de inscriere in valoare de 150$ pt a mari premiile?: Da. Ce schimbari ai dori?: Cea mentionata mai sus. Alte precizari: Succes tuturor!
  15. VladSk

    Nickname Server: Noka Level: 11 Pronostic: 2-2 Alte precizari: Succes tuturor!
  16. VladSk

    >NickName: Noka >Level: 11 >Culoare 1: roz >Culoare 2: galben >Culoare 3: alb >Doriti continuarea acestui Event sau inceperea altuia nou?: Optez pentru continuarea acestui event.
  17. VladSk

    Nick name : Nick-ul meu este Noka. Level: Am level 11. Factiune: Fac parte din Paramedics. Numere: Numerele castigatoare sunt: 6,1,2,4,6,1. Parere event: O chestie interesanta. Felicitari Vasy pentru initiativa! Ce schimbari ai dori?: Nu doresc sa schimb nimic la acest event. Alte precizari: Succes tuturor participantilor, iar cine vrea sa castige, sa dea copy + paste la numerele mele!
  18. VladSk

    Nick: Nick-ul meu este Noka. Rank: Am rank 2, adica Paramedic. Amenda: Amenda mea este de 350$. Dovada: http://i.imgur.com/kBkV4y4.png
  19. Nick: Nick-ul meu este Noka. Rank: Am rank 2, adica Paramedic. Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: Data sedintei la care nu voi putea ajunge este 15.07.2013. Motiv: La ora 14:00 plec la sala si ma voi intoarce pe la ora 16:00. Alte precizari?: Multumesc pentru atentie!
  20. Nick: Nick-ul meu este Noka. Rank: Am rank 2, adica Paramedic. Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: Data sedintei la care nu voi putea ajunge este 14.07.2013. Motiv: La ora aceea sunt plecat de acasa, dar voi ajunge intr-un tarziu. In orice caz... proba de la olimpiada va fi inceputa. Alte precizari?: Multumesc pentru atentie!
  21. VladSk

    Nick: Nick-ul meu este Noka. Rank: Am rank 2, adica Paramedic. Propunere: Am facut acest post in ideea de a incerca sa va conving ca regula care ne obliga sa dam [/q] in timpul orelor obligatoorii in cazul in care nu putem sta la PC, este una cat se poate de aiurea. Inteleg, se cere activitate maxima, dar aceasta regula ne constrange sa iesim de pe server. Asa ca as vrea sa va rog, sa schimbam ceva la ea, astfel incat sa putem sta macar pe [/sleep] in acest interval. Asa am putea dovedi ca, chiar avem treaba si nu putem sta duty-on. Totodata, nu ar mai fi discutii cum ca cineva sta AFK din aroganta, sau nu are chef de comenzi. Alte precizari: Multumesc pentru atentie!
  22. VladSk

    Nickname Server: Noka Level: 9 Pronostic: 1-1 Alte precizari: Succes tuturor!
  23. VladSk

    >NickName: Noka >Level: 9 >Culoare 1: Rosu >Culoare 2: Verde >Culoare 3: Galben >Parere Event: Foarte tare frate! Ta... ta... tare frate!
  24. VladSk

    Nickname Server: Noka Level: 9 Pronostic: 2-1 Alte precizari: Succes tuturor!
  25. Welcome Chang! Imi cer scuze, dar nu voi putea ajunge la eventul din aceasta seara, daca se va mai organiza. Sper sa ma intelegeti. Succes tuturor in caz ca se va tine totusi eventul!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.