Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

TLG BLack

Donator
  • Posts

    1369
  • Joined

  • Last visited

About TLG BLack

  • Birthday 01/19/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Germany
  • Hobbies
    Curse (Legale/ilegale), Viteza maxima pe autobahn, Dependet de Viata, Iubitor de oameni, Om cu suflet si cu inima buna.
    Tenis de camp, basket, footbal,BodyBuilding(6 ani cu justred), Sa imi fac prieteni "de omenie"

Contact Methods

  • Skype
    Privat

Previous Fields

  • Real name
    Un nume cunoscut.

Recent Profile Visitors

7895 profile views

TLG BLack's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

259

Reputation

About Me

Ai sansa sa alegi o viata mai buna in realitate? Nu o rata, nu sti cand vei mai primi ocazia, fi mereu pregatit, strange cat e liniste si pace sa ai cand nu va mai fi.

Zambeste, fi Bucuros dar invata sa simti, degeaba zambesti daca nu simti, TRAITI VIATA.

"TINERETEA TRECE CA ZORI DIMINETI"

Au trecut 6 ani de cand sunt pe comunitate, doar 2-3 am jucat intensiv dar stau si ma uit "Unde sunt acesti ani?" Trec toate, si alti vin...nu stam pe loc.

Nu uitati "Omul devine intelept prea tarziu exact cand nu mai este timp"

Azi cat mai e timp "Saluta, Zambeste, Iubeste si Daruieste"

By Black (AKA Bmw M6) http://imgur.com/a/6jAUx

blk.png


2uCPmn7.png

Nickname: [TLG]BLack

Level: 58

Server: RPG2

Faction: Civilian

Rank: (6)

Car:

Car2:

Car3: NRG-500

Car4: Monster Truck
Business: Gun Shop Los Santos (Vandut la JustRed)

House: Vanduta

Las Venturas star: Fost detinator al Las Venturasului impreuna cu factiunea RED DRAGON TRIAD, singurul care am reusit sa cuceresc un oras intreg si jumate (LS) pana in prezent cu factiunea Red Dragon Triad.

Money: -.-..-..- $

Leader - Red Dragon Triad (5 Months)

Subleader(6) - The Barzini family (2 months)

Rank 4 - Green Street Bloods (3 weeks)

Rank 4 - National Guard ( 3 luni )

Subleader (6)- National Guard (1 luna)

Leader - National Guard (2 saptamani)

Retras!

BLack.png

tlgfounder.png

2uCPmn7.png

Nickname: BLackRp

Level: 36

Server: RPG1

Faction: --

Rank: --

Business: YES

House: No

Money: 1,000,000$


RPG.B-ZONE.RO

Totul a început acum mult timp, când din întâmplare am zis sa; ma; apuc si eu de GTA San Andreas, am jucat prima data single player, dupa; am zis sa; îmi instalez si eu clientul Multiplayer, cautând un server am gasit acest,RPG.B-Zone.ro, am intrat, mi-am facut un cont, prima data cerând ajutorul unui administrator, dupa; de la level 2 am fost pe cont propriu. am început sa stiu cum sta treaba cu bani si levelul.De la level 10 am început sa intru într-o mafie si sa-mi încerc norocul, am intrat in familia Paterno, unde am început sa învat de la LoLLiPop câte ceva, dupa am intrat în familia Barzini, unde mi-am facut multi prieteni si am cunoscut oameni fideli care sunt capabili de orice. Am intrat în Barzini deoarece era si prietenul meu LoLLiPop si am zis ca sa am si eu pe cineva, acolo mi-am facut prieteni multi precum TraTeCyy, RaulXxX, John, Tomyy, Cosmin_Dinamo, ___George___ si alti, sunt foarte multi pe care trebuie sa-i enumar, în principiu dupa ce am parasit familia Barzini, am intrat în familia Stracci, unde mi-am fcut multi prieteni, pana camd am parasit acesta factiune cu 3 / 3 faction warns.Dupa; am spus sa; încerc si eu departament, am intrat în National Guard, unde am stat 1 luna.Tinând cont de cele spuse, am lasat putin factiunile si m-am concentrat asupra levelului si banilor, am ajuns la level 28, dupa care am intrat iar în familia Stracci.Dupa ce am stat o perioada; îndelungata în Stracci, m-am dus sa îmi ajut prietenul Alistair în familia CuneoAjungând la level 32, am ajuns în School Instructor , dupa la level 32 am intrat în Medic/Fireman, dupa am facut si eu level 33, si am zis sa; fac o scurta pauza. Nu am enumerat toate factiunile, deoarece este mult din 2011, si nu mai stiu cu exactitate. In 2013 pe data de 27.08.2013 am intrat in Vietnamese Boys unde sunt si in prezent.

Factions on RPG1: Paterno, Barzini, Cuneo , Corleone, Stracci, School Instructor, Tow Car Company, National Guard, Medic/Fireman,Taxi Company.




RPG2.B-ZONE.RO

Dupa; o perioada de timp, s-a deschis RPG2, am zis sa; intru si eu de curiozitate, de data aceasta m-am simtit egal cu fiecare, deoarece fiecare avea level 1, am început sa muncesc din greu, am ajuns la level 8 si am detinut o casa de lânga banca din ls, afacerea Paint Spray CNN LS, de pe care am scos 200,000,000. La level 5 am intrat în familia Stracci cu liderul ZaNu.
La level 8 am aplicat si eu la Barzini, am intrat, mi-am facut prieteni pe Michael, RiddeR, Lawrence, liderul era Michael, un om întelept, doar cuvinte de lauda am pentru el. Urmându-mi cariera, Michael ne-a parasit, am intrat în Tow Car Company, unde liderul era AnGeL, dupa aceasta am iesit cu FactionPunish, deoarece am realizat ca nu sunt un om pasnic în joc. Am intrat în Barzini iarasi deoarece s-a ales un lider nou pe nume SkiizO, dar acesta s-a lasat dupa un anumit timp deoarece fiecare cu problemele lui, doar cuvinte de lauda si despre SkiizO.Dupa ce skiizo a plecat am iesit eu,dupa aceea un bun prieten Collonelu a fost promovat lider la Paterno unde am facut treaba buna, dupa un anumit timp Collonelu s-a lasat de functie, am intrat dupa în familia Stracci cu liderul GabY, unde dupa o perioada de timp am fost promovat la Rank 4, dupa ce liderul Gaby a renuntat, am ramas tot Stracci, a fost ales ca lider SHeReW(TLG Sherew).Un prieten de al meu a fost promovat ca lider la Barzini , am intrat sa-l ajut, m-a promovat la Rank 6 , liderul acestei famili era Nolifee (TLG Nolifee), dupa o perioada de timp dupa ce el a renuntat, am fost promovat de catre Sawyer ca sa fiu lider la Barzini.

Dupa 5 luni de zile petrecute ca si lider la (The barzini family / Red Dragon Triad) am zis sa iau o pauza, am intrat in National Guard cu lider Kruzz.iar sub-lider Exteel, unde m-am simtit foarte bine, membri cu care ai putut tine o discutie serioasa, activ departamentul. Dupa un timp Kruzz. a renuntat la lider iar locul ia fost luat de catre Sherew, acesta ma promovat la rank 3 si 4 avand vechimea necesara.Nu dupa mult timp Sherew a fost promovat ca Helper iar functia sa ia fost luata de catre Trip.(Make.Capone) iar dupa 2 saptamani am fost promovat la rank 6 (Colonel) unde sunt si in prezent.
Factions on RPG2: Barzini (Rank 2(Soldato), Rank 6(Consigliere),Rank 6(Don)) Stracci (Rank 4(Caporegime),Rank 3(Sggarista)) Tow Car Company(Rank 1(Trainee)), Paterno (Rank 1) National Guard (Rank 4,6 - momentan)
















Member Since 13 Jun 2011

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.