Jump to content

LoLLi

Member
  • Posts

    4811
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

About LoLLi

  • Birthday 01/21/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://b-zone.ro
  • Skype
    onelove_94

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    Sa urc unde n-am ajuns.

Previous Fields

  • Real name
    Adrian-Gabriel

Recent Profile Visitors

37328 profile views

LoLLi's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

405

Reputation

  1. LoLLi

    Ho ma tu raule, ia uite ce mafiuta ti-ai ridicat aici. Imi place despre tine Mie dor de momentele astea Cartere, succes in continuare (P.S. Mi-au zis baietii ca mai chiulesti de la antrenamente, te sanctionez daca se mai intampla fraiere, inca sunt sefu`)
  2. LoLLi

    Ma bucur sa vad ca inca esti lider, asta e o chestie de respectat Succes in continuare, si nu pune botul la ce spune nimeni ca am auzit si eu niste zvon-uri. Aveti grija de voi copii, ne mai auzim P.S.La Paterno numai cei cu numele de 'Adrian' pot fi lideri )
  3. LoLLi

    Hellllllaaaaauuuuuuuuu Paternooo! Mi-a fost dor de voi si din cand in cand se mai trezeste cate un destept ca sa-mi aduca aminte de acest joc nebun pe care am facut atatea si atatea... (sa-i multumim lui lesinatu de ALLEN, ca datorita lui am intrat acum pe forum) si asadar am venit si pe la voi sa va intreb de sanatate.. Printre picaturi ma mai informeaza si pe mine lumea si am inteles ca v-a cam ars Corleone, dar asta nu este o problema deoarece Paterno este si va fi intotdeauna o mafie puternica si cu bune si cu rele, nu poti fi mereu pe primul loc, trebuie sa mai ajungi si pe altele ca sa ai pentru ce lupta ca altfel devine o chestie monotona si asa mai departe bla, bla.. Mi-a fost dor sa scriu aici, din nou sper ca nu am deranjat pe nimeni, va pup si aveti grija de voi si nu uitati, cu bune si cu rele, sunteti o familie, nu va mai certati, e un joc, profitati la maxim de el
  4. LoLLi

    Oh my dear... Not again this theme! Am plecat la somn, vorbim maine dragilor ca am o zi lunga pe langa faptul ca intru la 7:30 mai am si 7 ore... Cius!
  5. LoLLi

    3621... Atentiune, atentiune... Vin fratii Flex inapoi in Paterno! Daca va era dor de ei... Acum ne trebuiesc doar locuri, RPG nu minte "Total numar de membri: 40". Asadar, maine eu tin antrenamentul, tocmai sa fac locuri
  6. LoLLi

    Aproape kaddy, aproape... Apropo n-am decat 1600 aproape. Si 2000+ la tot subforumul Paterno, daca mai vin multi lideri care vor sa stearga topic-urile, o sa ajung cel mai activ la Cosul de Gunoi ) Gud nait ulei.
  7. Postati si voi minim level 3, astea sunt conturi facute la misto, de noobi sau doar pentru DM.
  8. LoLLi

    Kaddy tata mai usor cu spamu ca o iei pe urmele mele, fanule ) Buna seara bai baieti, de cand nu am mai postat vai... De azi dimineata!
  9. LoLLi

    Buna dimineata, cred ca in sfarsit m-am trezit si eu din lumea alcoolului dupa atatea ore de somn... Ma duc sa-mi fac dus ca o sa trebuiasca sa ma mai duc si la liceu
  10. LoLLi

    Neata baieti, se pare ca fiecare cu treaba lui pe aici. Si eu ma bag la un dus dupa care plec la Liceu, vorbim.
  11. LoLLi

    Data viitoare cer warn-up si pentru tine. @ Buna dimineata Paterno, yo matinal ca de obicei in game nobody
  12. LoLLi

    Foarte buna ideea, fiindca nu face lag ca skype, love you! @ Welcome back kaddy, welcome celor 3 noi, mai putin blue ca e de-al casei, welcome back!
  13. LoLLi

    Rectific eu, absentele nu se vor sterge decat daca cred eu sau unK. de cuviinta. La fiecare absenta nemotivata primiti un avertisment (1/2) la 2 avertismente de acest fel, veti fi sanctionati cu FactionWarn.
  14. LoLLi

    Cand o avea timp si cand o putea si el, sunt zile in care chiar suntem ocupati si nu din vina noastra dar nu putem sta 24/24..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.