Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AdrianCrT

Member
  • Posts

    309
  • Joined

  • Last visited

About AdrianCrT

  • Birthday 10/13/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Onesti. Bacau.

Previous Fields

  • Real name
    Adrian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AdrianCrT's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

13

Reputation

  1. Nume: Candy.Ady Factiune: Civil Mesajul tau: Nu-mi vine sa cred cati lideri au putut urma dupa mine. Nu am mai intrat pe server din 2013 si sunt placut surprins de noile update-uri. Tineti-o tot asa baieti!
  2. AdrianCrT

    Event Fazan

    Nick: Candy.Ady Level: 13 Facțiune: News Reporter Am luat la cunoștința integral regulamentul: Da
  3. Salut Nr, tocmai am venit si eu de la scoala, si vad ca nu imi merge prea bine pc-ul...il rezolv si ne intalnim in game. Felicitari pentru rank-uri!!!
  4. Bravo ma adata, mie unul chiar imi place, iti daruiesc un + de martisor
  5. Legat de asta sRn, tii minte ca am adus o data in discutie aceasta probleme [check "propuneri"] si ai spus clar ca "nu"....
  6. Welcome Lao, noi ne mai stim din Stracci da nu prea... intru si eu pe la 8-9 diseara
  7. Eu nu pot uploada raportul de activitate pe niciun site ce dur ) il am complet si nu pot sa le arat
  8. Nick-ul tau: CandY.aDy Nick-ul colegului de echipa: BoGdaNuTzZ10 Peisaj (poza facuta cu aparatul foto): http://postimage.org/image/sbyib3ffl/ Poza facuta cu F8: http://postimage.org/image/5op9scgkr/ Alte precizari: We are No 1 !
  9. Neata NR, welcome celor noi, am plecat si eu la scoala, ne vedem in game...in dimineata asta s-a intamplat ceva foarte ciudat pe server, am intrat si la hq nu era nici macar un news van, nici choper, nimic...nu stiu ce se intampla...eh, o sa se rezolve mai incolo, bafta
  10. Buna seara NR, o sa plec si eu in oras, ne vedem in Sa:Mp, bafta
  11. Unk chiar crezi ca sRn ar cere warn up pentru tine / oricine altcineva din News Reporter? Unk ai fost / esti / si vei ramane un om respectat, cu un grad ridicat de amabilitate, intelegere, prietenie, seriozitate, responsabilitate....sti intotdeauna cum sa vorbesti, ce sa vorbesti, cand sa vorbesti pentru a face omul sa se simta bine... UnknownX esti un om care intradevar merita respectul celor din jur!
  12. Neata, plec la scoala :( ......... ne vedem in game la 15:00
  13. Te salut daxta, sper ca nu te vom dezamagi si sa fi sigur ca daca ai vreo nelamurire poti conta pe membrii News Reporter !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.