Jump to content

bZDrag0s

VIP
  • Posts

    4478
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bZDrag0s

  1.  

    Pe langa faptul ca esti cum am scris sus, mai esti si frustrat, iar comportamentul tau dovedeste cu tarie ca nu ai varsta mentionata de tine in aplicatie. As crede ca nu esti persoana care s-a chinuit sa faca 154 de ore pe acest nume, insa nu am dovezi. Sfat pentru a ajunge sa deti o functie pe acest server: imi place ca esti arogant, insa exagerezi cu acest defect ( probabil ca nu ai varsta necesara pentru practiarea unui astfel de comportament agresiv ). Trebuie sa stii cand sa te opresti si cand sa continui sa folosesti aceasta atitudine.

     

    O analiza a postarii create de tine "Vicenzo eu sincer cred ca te abati cam mult de la subiect si cred ca mai esti si retard de deasupra , oameni ca tine nu au ce cauta pe o cumunitate, asta e adevarul nu stiu cum de un om normal fara sa ma cunoasca recurge la jignituri asta nu o fac oameni normali , spui de mine ca sufar oare eu sunt cel care sufera ? In fine nu are rost sa raspund unuia ca tine ." :

     

    1. Vicenzo eu sincer cred ca te abati cam mult de la subiect - din acest enunt reiese faptul ca esti ipocrit. Nu m-am abatut cu nimic de la subiect, si anume: am votat, am adus argumente pentru votul ales.

    2. cred ca mai esti si retard de deasupra - retard inseamna a gandi cu intarziere, a raspunde unor cerinte cu o intarziere specifica oamenilor care au retard psihomotor. Nu stiu cum de ai dedus ca sunt retard. Deci, din acest enunt reiese, de asemenea, faptul ca esti ipocrit. Ai tinut mortis sa aduci cuvinte cu tenta jignitoare la adresa mea.

    3. oameni ca tine nu au ce cauta pe o cumunitate - Din acest enunt iti evidentiezi si mai mult ipocrizia, deoarece consideri ca un om care recurge la liberul arbitru nu are dreptul de a fi membrul unei comunitati. Intr-o comunitate ( de orice fel ) fiecare are dreptul la liberul arbitru.

    4. nu stiu cum de un om normal fara sa ma cunoasca recurge la jignituri asta nu o fac oameni normali - Recunosc, nu am toate tiglele pe casa, continui sa fac control medical la psiholog, insa nu asta e important. Din aceasta sintagma vreau sa iti aduc la cunostiinta ca pluralul cuvantului "jignire" este "jigniri". Din punctul meu de vedere, consider ca nu te-am jignit, daca tu te-ai simtit ofensat, e strict problema ta. Mai mult, de aici reiese de asemenea, faptul ca esti ipocrit, deoarece si o persoana normala si una nebuna foloseste cuvinte jignitoare (prin jignitoare nu ma refer la copil suferind), nu doar cea nebuna.

    5. spui de mine ca sufar oare eu sunt cel care sufera ? - Din intrebarea respectiva reiese faptul ca esti o persoana ipocrita. Nu esti constient de atitudinea ta mizera si exagerata.

    6. In fine nu are rost sa raspund unuia ca tine . - Aici iti dau dreptate pentru ca, tu fiind o persoana ipocrita, nu ai cum sa iti sustii argumentele intr-un mod care sa nu deranjeze interlocutorul.

     

    In concluzie, esti un copil suferind, frustrat si mai ales ipocrit.

     

     

    Alte sfaturi:

     

    -copiaza intr-un fisier .txt toate posturile din acest topic si cele din reclamatia facuta asupra lui siNNz, iar cand vei implini varsta de 20 de ani, sa le recitesti. Daca chiar ai 20 de ani, imi pare rau pentru tine.

    -chiar daca te-ai enervat, asta nu inseamna ca trebuie sa scrii incorect gramatical. Mai lucreaza la partea asta.

    -lucreaza la eseul argumentativ ( partea a II-a la BAC ), pentru ca ai niste argumente care nu se axeaza pe subiectul respectiv.

     

    P.S: Exista un singur motiv pentru care am pierdut cam 15 minute din viata pentru a scrie asta, il stie ABC. :))

     

    D-asta te iubesc eu pe tine.

  2. Vicenzo eu sincer cred ca te abati cam mult de la subiect si cred ca mai esti si retard de deasupra , oameni ca tine nu au ce cauta pe o cumunitate, asta e adevarul nu stiu cum de un om normal fara sa ma cunoasca recurge la jignituri asta nu o fac oameni normali , spui de mine ca sufar oare eu sunt cel care sufera ? In fine nu are rost sa raspund unuia ca tine .

     

    Pentru asta nu o să primeşti nimic şi nici nu vei primi vreodată. Fereşte-te de mine pe server.

     

    O seară plăcută!

  3. PRO UNBAN ! maxtr3m3 era pe sv , deabea intrase si a inceput sa-i faca poze si i-a mai cerut si un wg, i-a dat wg-ul si pozele dupa a zis ca are wall si anti-ss..apoi mi-e mi-a zis ca nu are cum sa afle ip si steamid lui ca il stie cu orice nume ar intra. + curat in wg + ss.

     

     

    Dap , corect HighVoltaje , toata lumea poate observa acest lucru.

     

     

    Nu are nimic , Max , vom astepta decizia lui bynuMMM.

     

    Tu cine mama dracu eşti şi de ce intervi aici ?

  4. Salut,

     

    din câte îmi aduc aminte, ți-am dat ban pentru limbajul tău de mahala. Dacă ai primit permanent înseamnă că a fost ceva destul de grav.

     

    Acum primeşti unban, dar data viitoare nu ştiu cum or să decurgă lucrurile!

  5. Cred că este a doua oară când îi cer link de la wg, dar sunt de acord cu tine în privința asta.

     

    Din demoul tău nu ne prea putem da seama dacă are sau nu wall. Da, iese direct pe primul, dar dovada nu este suficient de bună încât să fie banat.

     

    #părerepersonală

  6. Ba bynum, adminii tai nu ma lasa sa ma joc linistit si eu dupa atata vreme un 1.6 OldSchool.

    Vin la mine cu da-mi wg da-mi wg, ce naiba e ala ma?

    Pe vremea noastra se faceau poze, demo-uri etc.Pana la urma am rezolvat-o si le-am dat baietilor tai link-ul dar abd, adc cum l-o mai chema si pe ala e nesimtit.

    Mă tu ce vrei, că deja mă enervezi. Am intrat pe server și am văzut că Ivan cu sinNz ți-au cerut Wargods. Nu știi ce-i ăla? Documenteză-te!

     

    Nu veni tu pe server să-mi suferi că atunci când jucai tu counter-strike eu îmi luam primul calculator. Da, ești membru pe comunitate din 2010, și? Eu sunt din 2009, suferim acum? Ai avut un lider pe sa;mp, ești moderator și un grad de donator și acum ești 'zeu'? Să încep cu funcțiile și adminele pe care le-am avut pe sa;mp? Nu cred că are rost. Mă duce mintea să fac mai mult de atât!

     

    Crezi că dacă te tutuiești cu bynuMMM, ești scutit de controale? Băieții ți-au cerut un wargods și atât, dar mintea ta imediat s-a incins și imediat ți-ai umflat penele. Da, a fost greu să dai un link ? FNK # abc e numele meu pe server, dar văd că nici asta nu o poți distinge.

     

    Sunt nesimțit cu persoanele de genul tău!

     

  7. Salut,

     

    dacă știi că nu ai prezentat Wargods-ul când a trebuit, de ce faci cerere unban? Te poți conecta mereu pe server pentru că ai IP dinamic, dar de fiecare dată când te prind, vei primii ceea ce trebuie!

  8. Salut,

     

    de cum am băgat awp_zigzag, ți-am dat timp 5 minute să-mi dai wargods. Nu m-ai băgat în seamă...

     

    Pentru unban, pune link-ul de la WG aici.

     

    Dacă nu știi ce să faci în legătura cu asta, îți explic. Mergi pe google, caută wargods, descarcă programu și dă-i scan. Imediat îți v-a da un link pe care trebuie să-l pui aici!

     

  9. Salut,

     

    tu ori ești greu de cap, ori te prefaci, una din două. Ți-am explicat de când te-am pus spectator.

     

    Ex: Dai search pe google: Wargods, ți se va deschide o pagină (exact ce ai pus mai sus). Următorul pas este să apeși sus pe 'Download', descarci automat programul și imediat trebuie să dai scan. În următoarele secunde îți va da un link pe care mi-l dai pe server.

     

    E chiar așa greu? Poate de data asta ai înțeles și-l vei face acum.

    # Aștept link-ul, până atunci rămâi cu ban!

  10. Salut,

     

    intră aici http://www.wargods.ro/wcd/(nu are cum să nu meargă). Apasă sus pe download, ți se descarcă automat programul și când se deschide apasă scan. Imediat îți va da un link pe care-l vei posta aici. Dacă ești în regulă, primești unban, dacă nu, banul rămâne.

     

    # link-ul de mai sus merge 100%, deci lasă vrăjeala proastă!

  11. Salut,

     

    mă așteptam la chestia asta, la cât te duce capu.

     

    Am observat că dădeai x mesaje pe u@ cu x e codat. Măcar o zi dacă ați ajunge să fiți admini pe un server cu 30, 32 de playeri online și să vedeți ce spam este pe u@. Voi credeți că dacă dați mesaj, gata, instant suntem pe respectivul jucător și-l filmăm, pozăm. Nu e chiar așa copilașilor.

     

    Mintea ta încuiată și nearisită de copil, nu-l duce capu la altceva decât să spameze adminii și să-și pună anumite poze cu anumite fete la avatar. Că nah.. toți visăm la tâțe, buci, păsărică, tigări și alcool, dar noi nu știm să ne ștergem singuri la cur. Asta-i lumea-n care trăim. Hai că deja deviem de la subiect...

     

    Pentru ce ai primit leavegame? Pentru înjurătura care mi-ai adresat-o... 'fmm pe tine'. Oare ce înseamnă asta? Cumva futuți morții mătii? Hmm..

    De ce nu spui tot în reclamația ta? De când îți permiți limbajul ăsta cu mine? Ne cunoaștem? Suntem de-o seama unu cu altu?

    Uite câte întrebări fară răspuns, dar poate-mi vei răspunde cândva.

     

    Poate pentru că m-ai făcut orb, chior, nu primeai nimic, în cel mai rău caz, doar gag, dar pe morții mei nu-i deranjează nimeni!

     

    O seară bună să ai!

     

    http://imgur.com/a/ly4U5

  12. Nick:
    Motivul pentru care ai primit ban:

    Adminul care ţi-a dat ban:

    Ip-ul tău:

    Steam Id-ul tău (în caz că ai) :
    Data și ora când ai primit ban:
    Martori prezenţi pe server:
    Dovezi:
    Descriere:

    Alte precizări:

    Respectă modelul de mai sus.


    Pozele le găsesti în C/Program files/Counter Strike 1.6/cstrike. Le iei de acolo și intri pe imgur.com. Acolo le dai upload și automat îți va da un link pe care-l pui în următoarea cerere de unban!

    A doua variantă este să aștepți să treacă cele 3000 de minute și vei primi unban automat.

    Succes.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.