Jump to content

Stepf Richter

VIP
  • Posts

    6533
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

2 Followers

About Stepf Richter

  • Birthday 05/25/1996

Contact Methods

  • Website URL
    http://uninvincibles.wordpress.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • Real name
    Ştefan Richter

Recent Profile Visitors

19297 profile views

Stepf Richter's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given
  • 50 Reactions Received Rare

Recent Badges

134

Reputation

  1. Arata bine cromatic, smooth and nice. Fonturile insa... Incearca sa folosesti fonturi mai simple, care sa se potriveasca cu tema aleasa(de ex. nu pune fonturi cowboy pe lucrari cu tema "cars"- este doar un exemplu). Poti incerca sa manipulezi putin fonturile(distanta intre caractere, marimi diferite, graduale, eventual un dropshadow pe opacitate mica, un border, culori mai simple, nu foarte contrastante, dar aici depinde de lucrare) si cam atat. Iti recomand un font simplu si frumos: bebas Pentru a primi mai multe sfaturi, poti incepe prin a posta imaginea de baza folosita(render, stock) alaturi de lucrare pentru a fi observabila evolutia. De asemenea poti sa te aventurezi la lucrari de dimensiuni mai mari, semnaturile arata destul de bine din ce am vazut. Spooor!!
  2. Multumesc! Close it, o sa aleg unul dintre acestea
  3. Display Name: Stepf Richter Doresc: avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Acum mult timp... 2011? Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/pe3pJ Tema (În caz că nu există o imagine): Text: - Dimensiuni: standard avatar pentru forum Alte precizări: Ceva clean, hq, dragu -_- va multumesc!!
  4. https://www.youtube.com/watch?v=95ST4wVBlC0 Old, but gold.
  5. Pall Mall negru? Albastru? Verde? Portocaliu? Bine ai venit!
  6. La multi ani ! Mai traiesti?

    1. RazvannnN

      RazvannnN

      nu, am murit

    2. Stepf Richter

      Stepf Richter

      Pacat, erai de treaba :))

  7. 2,1 miliarde din 7? Super, boss. Ai castigat. Richter 1. God 0Sa fim seriosi, acum, nu? Ha-i sa-ti spun. Ce minuni ai vazut tu? Ai vazut tu lumina de la Ierusalim? Eu cred ca nu. Ai luat lumina de la patriarhie? Venita de la Ierusalim? Arde? DA! Richter 2. God 0. Hai sa n-o mai lungim. Prea multa indoctrinare. Astia vor ca lumea sa fie indobitocita si atat. Sa nu vada alte posibilitati. Sa fie toti la fel, smeriti, cu frica. Sa nu se poate ridica impotriva sistemelor de guvernare. Ne vor animale imblanzite, iar daca nu suntem asa, se ridica unul ca tine si zice contrariul.
  8. Stepf Richter

    Heii! :)

    Tu Glumeam. Bine ai venit!
  9. La multi ani, Ted Caizerman! Still here? :D

  10. Prea flow. I se spune "Regele"...
  11. 7. Numele filmului: Schindler's list(Lista lui Schindler) Anul aparitiei: 1993 Genul filmului: Istoric, drama, biografic Trailer: http://www.imdb.com/title/tt0108052/
  12. Cerintele COD:BO2 sunt acceptabile, sincer sa fiu, in comparatie cu alte noi-aparute. Iar grafica e satisfacatoare, daca e sa ne referim la partea vizuala. In rest... oricine ce se considera jucator ar fi trebuit sa joace cel putin o data o varianta de CoD. Ei bine, e acelasi pe care-l stiti. Insa... fata de varianta de MP a MW2 e clar imbunatatit. Il recomand cu placere. E un shooter online clasic, nu se deosebeste cu multe, dar are acel ceva ce te face sa vrei sa-l mai joci.
  13. Daca-ti place CS 1.6 si atat, sar putea sa nu-ti placa CS:GO cum nici CS : S nu a prins prea bine. Gameplayul e placut. Au incercat sa implementeze ceva mai multa strategie, dar nu prea le-a iesit, pararea mea. Il recomand in seri de plictiseala grava.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.