Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

HyperOwnRLT

Member
  • Posts

    1924
  • Joined

  • Last visited

About HyperOwnRLT

  • Birthday 06/25/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Braila
  • Hobbies
    FBI
    AIM

Previous Fields

  • Real name
    Cristi95

Recent Profile Visitors

2636 profile views

HyperOwnRLT's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

292

Reputation

  1. @sNrobert ZEW cum ba sa iei iar lider? te`ai facut baiat cuminte radule ca ma sperii =))))
  2. Ba pe langa ce v`a zis robert mai sus, am mare rugaminte sa mai cititi regulamentele cat de cat. In special cel interior. Spor la rapoarte si la cat mai putine posturi. Daca aveti nelamuriri intrebati colegii de rank mai mare dar chestii serioase nu cum am vazut azi "la ce ora e antrenamentul?". Sunt chestii care ar trebuii sa le stiti. PS: pentru saptamana asta aveti raport optional, urmand ca de luni sa "intrati in paine". Bine ati venit!
  3. @@South MaxyMusS, Nu stiu despre ce vorbesti. Eu voiam doar sa discut cu un lider de departamente=)))
  4. @@South MaxyMusS, Nu te supara dar caut si eu un lider de departament capapil, sti cumva unde gasesc?
  5. @@South Missy, El si`a incercat`o cu mine dar l`am refuzat frumos:)) @@South MaxyMusS, Nu iti mai mintii membrii maxy!! Nu e frumos ceea ce faci:))
  6. @@xEpical VODA, Foarte frumos, ai fost cumva lider de mafie de stii atatea lucruri? @@South MaxyMusS, Sper sa nu vina nimeni sa vorbesti cu usa de la intrare.
  7. @@South MaxyMusS, Bravo fratimiu, imi pare rau ca nu mai joc sa te ajut cu factiunea dar o sa te descurci oricum:)) Daca ai nevoie vrodata de ceva stii unde sa ma cauti. PS: Terasa daca vezi asta, inseamna ca e prea tarziu si e cazul sa faci nodul calumea la acel streang. Vezi ce patesti cand esti o carpa de om si o infectie umblatoare? Te rugai de toti sa te voteze si te`a votat dracu pisatule. PSS: Va pup pe toti:*
  8. @@pHeNOMz0rROYAL, Iti multumesc anticipat pentru sutinerea oferita. Sa iti dea dumnezeu sanatate!
  9. Ba nu e corect, mai sunt si altii care au ajutat, carpelor. Nu imi vad numele pe acolo asa ca vedeti cum faceti sa apara. Multumesc anticipat PS: Felicitari pentru multele turfuri! PSS: @@sNrobert ZEW, Ai facut ce ai facut si ai venit si tu la sfarsit cand au doborat recordul sa dai impresia ca ai ajutat si tu:))
  10. Nick:HyperOwn Rank:3 Actiuni namecover: http://imgur.com/a/iye4J Numarul de actiuni namecover:1x Posesie/Folosire Droguri Alte precizari:Bafta !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.