Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

4FS Strandy

Member
  • Posts

    909
  • Joined

  • Last visited

About 4FS Strandy

  • Birthday 05/15/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://furtunablog.blogspot.ro
  • Skype
    furtuna.catalin

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Campina, Prahova, Romania
  • Hobbies
    Movies

Previous Fields

  • Real name
    Cătă

Recent Profile Visitors

1645 profile views

4FS Strandy's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

27

Reputation

About Me

Strandy's Story

Scriu aceasta povestioara pentru toti cei ce imi viziteaza profilul si doresc sa ma cunoasca.

Totul a inceput pe 14 Februarie 2012. Am intrat pe cunoscutul server de SA:MP, B-zone. Nu stiam foarte multe despre tainele acestui joc. Asa ca, usor, usor, am invatat sa fac multe alaturi de trei prieteni. In acele timpuri, era foarte greu sa iti castigi existenta, si sa faci bani pentru a-ti cumpara o masina. Asa ca, munceam alaturi de prietenii mei la Ferma 2. Stateam zile intregi sa facem bani acolo, urmand sa ii cheltuim pe chei de masini si alte prostii.

Nu aveam o impresie foarte buna legata de acest server. Eram obisnuit cu serverele GodFather, unde puteai sa intrii intr-o factiune si sa faci bani foarte usor. Nu cunosteam toate factiunile, cariera mea avea sa inceapa din acel moment. Alaturi de prietenul meu, iPorto ( In prezent Unite ) ne-am decis sa ne apucam serios de treaba pe acest server, si sa ne facem o cariera. Insa, nu totul a mers asa cum trebuia.

Ne saturasem de muncitul din greu la ferme, asa ca ne-am lasat de sa:mp pentru o perioada. Dupa jumatate de an, eu m-am apucat de un alt server, mai mic, fara sa ii spun lui de acesta. M-am jucat, mi-am facut o cariera acolo, multi prieteni, eram foarte respectat. Asta in decurs de un an. Dar, soarta mi-a mai dat un sut in fund, si din nou m-am lasat de acest joc. In vara lui 2012, plictisit fiind, m-am intors pe B-zone. Serverul era schimbat. Stiam deja tot ce se mananca in SA:MP, asa ca totul avea sens. Deja jobul de fermier nu mai era la moda, nu mai faceai bani cu acesta. Cea mai populara slujba era cea de gunoier. Din pacate, nu mergea cum ma asteptam. Faceai, intr-adevar, destui bani, doar ca nu erau destule masini pentru toti muncitorii. Asa ca tot timpul ce il petreceam pe server, il ocupam cu furatul masinilor de gunoieri.

Intr-un final, am facut level 5, si am decis sa ma afirm intrand in prima mea factiune. Ma interesasem la toate, iar cea mai frumoasa mi se parea Taxi Cab Company. Am intrat pe forum, am citit tot regulamentul. Am asteptat foarte mult timp ca Dienutza, liderul taxi, sa deschida aplicatiile. Eram foarte fericit cand mi-am dat seama ca am o sansa foarte mare de a intra in Taxi. Am aplicat, am facut aplicatia cu simt de raspundere. Foarte emotionat am apasat butonul "Add Reply". Am asteptat o zi intreaga sa inchida aplicatiile. Tremuram tot, nu mai aveam rabdare. Cu ochii inchisi, am intrat in aplicatii, iar cand i-am deschis...cerul mi-a picat in cap. Nu eram in lista celor acceptati. M-am ridicat de la calculator, m-am asezat in pat injurand de tot ce mi-a venit in cap. Nu se putea sa fie adevarat, o sansa am avut, si nu am fost acceptat?! Am mai verificat lista de 2 ori, sperand ca aceasta sa se fi modificat.

Nu aveam ce face, trebuia sa astept pana cand alta factiune deschide aplicatiile. Doar ca nici o alta factiune nu avea acelasi farmec. Sa conduci, facand bani. Iata ca am stat pana la level 7, moment in care aplicatiile la Taxi Cab Company au fost din nou deschise. Dupa 10 minute de urlat prin casa, am aplicat. M-am rugat sa fiu acceptat, sa ma pot distra ca toti ceilalti taximetristi. Timp in care aplicatiile au fost deschise, m-am plimbat pe lanag HeadQuarter-ul Taxi. Poate, poate, ies in evidenta. Aceeasi scena s-a repetat. Am inchis ochii, gandindu-ma numai la faptul ca nu ma accepta. Cand am deschis ochii, surpriza, eram al 3-lea pe lista de acceptati. Noroc ca eram singur acasa, si nu am deranjat pe nimeni. Am timpat ca un copil dement. Am invatat regulamentul foarte bine, grabit sa dau testul. Am dat test cu JuliaSweet, subliderul factiunii. Nu mi se parea o fata tocmai de gasca, o consideram cea mai nasoala tipa. Si chiar m-a convins aceasta treaba, cand m-a picat la test. Stai stai stai, am fost acceptat in Taxi dar eu am picat testul?! STAI, CE?! Nu putea fi adevarat, am asteptat atata timp sa fiu acceptat, iar eu am picat testul.

Dar, tot nu m-am dat batut. Am asteptat, din nou, sa deschida aplicatiile in Taxi. Intr-o seara, ma plimbam cu o simpla masina prin LV. Am intalnit doi baieti, ce se plimbau unul in spatele celuilalt. Am stat mai retras, urmarindu-i. Am observat cum se opreau in acelasi timp, se dadeau jos, fumau. Mi s-au parut de gasca. Cand s-au oprit, m-am oprit si eu langa ei. I-am salutat. "Salut! Vrei sa te plimbi cu noi? Ne cam plicisim...". Mi-a spus unul din ei. Am dat doua ture de harta cu ei, pana m-am pierdut. Il sun pe unul din ei. "Nu mai bine setam o freqventa, pe care sa putem vorbi toti?". "Chiar avem una, 102.5". Asa i-am cunoscut pe Kewl si Trestii. Tot asa, am stat pe freqventa cu ei mult timp, cunoscandu-i si pe Alesuuuu, exitbrr si Rasta (Habar nu aveam ca Rasta era fata).

Kewl si Alesuuu erau in Taxi. Le-am propus sa imi puna o vorba buna, poate intru si eu in Taxi. "Degeaba ii spunei Dienutei, nu tine cont". Ok, chiar nu credeam ca o sa mai intru vreodata in Taxi. Iata ca, urmatoarea zi Dienutza a deschis aplicatiile. Am aplicat, cu gandul ca va fi ultima data cand voi aplica in aceasta factiune. Intru bine, nu, asta e. Ok, sa vedem, m-a acceptat? Inchid ochii, dau scroll pana la ultimul post, deschid ochii. Strandy - ACCEPTAT. Emotii, emotii, emotii, emotii. Am invatat si cel mai mic detaliu din regulament, urmand sa dau din nou testul cu JULIASWEET. "Doamne, serios? Chiar trebuie sa ma mai pice o data?" - gandeam eu. Iata ca de data asta a fost mai blanda, si nu mi-a pus intrebari grele. Am trecut de proba practica, iar Strandy a fost invitat in Taxi Cab Company. Nu imi venea sa cred... Cand am vazut mesajul "Leader Dienutza invited you in Taxi Cab Company.", nu am avut alta reactie decat sa ii anunt pe cei de pe freqventa ca am intrat in Taxi. Mesajul ce doream sa il trimit era "SUNT TAXIMETRIST BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!". Dar, din cauza emotiilor, de la comanda [/wt], am ajuns la comanda [/f]. Asa ca, primele secunde in care am intrat in taxi, m-au facut de rusine. Acest text a aparut pe chatul factiunii. Urmand ca tot sa rada, inclusiv lideritele. Jalnic..

Totul a mers perfect, nu credeam ca o sa mai ies vreodata. Am obtinut rank 2, eram foarte aproape de rank 3. Cand, cele doua domnisoare s-au gandit sa se lase de SA:MP. Asa ca, Kelton a ales un nou lider. Acesta fiind Shobo. Nu stiam cand s-a intamplat asta. Minunatul lider Shobo, a intrat seara, dand WIPE la toata factiunea. A doua zi dimineata, acelasi lider, Shobo, a parasit minunata factiune. Pentru o zi sau doua, serverul B-zone a ramas fara taximetristi. Nu credeam sa fie adevarat.

Mi-am continuat cariera, alaturi de cei 4 eroi (exitbrr, Kewl, Alesuuu, Trestii) in The Stracci Family. Nu a fost greu sa intru, avand in vedere ca factiunea chiar avea nevoie de membrii. Asa ca, liderul Cristi a fost foarte de treaba, invitandu-ma cu un test foarte usor. Era prima data cand eram intr-o familie, nu stiam ce se mananca. Dupa o saptamana si jumatate, am decis sa ma las de SA:MP, deoarece ma plictisisem foarte mult. Asa ca, in lipsa mea, am fost dat afara cu 60/60 Faction Punish. Nu stiam de chesita asta.

Dupa 5 luni, mi-am adus aminte de clipele frumoase petrecute in acest joc, asa ca m-am reapucat. Nu cunosteam foarte multa lume, decat pe cei 4 muschetari. Nu stiam unde sa intru. Uitandu-ma pe forum, am vazut ca The Corleone Family recruteaza. Stiam ca este o mafie foarte respectata, cu membrii de elita. Asta ca, mi-am incercat norocul aplicand acolo. Liderul acestei familii era [F4L]Nielsen. Nu cunosteam pe nimeni din acea factiune. Nu am fost acceptat in aceasta factiune. Dar, nu m-am dat batut si am mai aplicat odata. UIte ca a doua oara a fost cu noroc. Am fost acceptat. Am dat testele, am trecut cu succes. Oficial eram un membru Corleone. Ma simteam foarte mandru. Dupa o saptamana, bucurandu-ma foarte mult de numele negru, s-a deschis orasul San Fierro. Odata cu deschiderea acestui oras, s-a schimbat si numele/culoarea factiunii. Asa ca, dintr-o familie foarte respectata, am ajuns intr-o mafie ruseasca. Nu mi-a placut aceasta schimbare, asa ca am iesit din factiune dupa ce am implinit doua saptamani.

Odata cu deschiderea orasului San Fierro, s-au infiintat trei departamente de politie. Mi-am incercat norocul in Las Venturas Police Department. Nu credeam ca voi fi acceptat, stiam ca trebuie sa fii foarte cunoscut pentru a ajunge sa confisti carnete. Norocul m-a luat pe nepregatite. Intr-o seara, cand gadilam forumul, intru la aplicatiile LVPD. Ce sa vad acolo, Strandy aparea in lista celor acceptati. O ora m-am luptat cu regulamentul, amenzile si wanted listul. Nu puteam rata aceasta ocazie. Aveam ocazia de a intra intr-un departament! Ma simteam foarte mandru. Imediat ce am inatat regulamentul, am dat test cu liderul acestei factiuni, Inferno27. Nu a fost un test foarte greu, liderul invatandu-ma mai mult, acolo unde greseam. Si, oficial am ajuns un ofiter de politie. Am acumulat pe parcurs 2 FW, am luat rank 2, am intrat in echipa de Swat, a fost frumos. Pana am luat si cel de-al treilea FW.

Cariera mea a continuat, in LSPD, News Reporter, SFPD, Tow Truck Company si Green Street Bloods. Am avut momente de neuitat in fiecare din aceasta factiune. Am legat prietenii frumoase in tot acest timp, oameni ce ma cunosc cand trec pe la fiecare HQ.

Aceasta poveste va continua, cand voi intampina alte lucruri. Am scris aceasta poveste, sperand ca cei ce o vor citi, sa ramana remarcati de acest server, sa nu se dea batuti orice ar intampina, atat in SA:MP, cat si in viata reala. Sper ca cei ce mi-au fost alaturi in momentele de bucurie, dar si in momentele de tristete, sa zambeasca atunci cand citesc aceste randuri. Jucatori de SA:MP, jucati pe B-zone, merita!

 

 

 

Taxi Cab Company - Rank 2 - Lider Dienutza [30.08.2012 - 17.09.2012]

The Stracci Family - Rank 1 - Lider Cristi [22.09.2012 - 03.10.2012]

The Tsar Bratva - Rank 1 - Lider [F4L]Nielsen [28.03.2013 - 03.10.2013]

Las Venturas Police Department - Rank 2 - Lider Inferno27 [15.04.2013 - 25.05.2013]

Los Santos Police Department - Rank 1 - Lider [F4L]Teylo [26.05.2013 - 30.05.2013]

News Reporter - Rank 2 - Lider Krysty [26.07.2013 - 14.08.2013]

San Fierro Police Department - Rank 1 - Lider Seba97 [16.08.2013 - 31.08.2013]

Tow Truck Company - Rank 1 - Lider Blue_Blood [07.09.2013 - 08.09.2013]

Green Street Bloods - Rank 1 - Lider Royce [12.09.2013 - 26.09.2013]

News Reporter - Rank 1 - Lider [GF]RobertCM [09.02.2014 - 13.03.2014]

San Fierro Police Department - Rank 1 - Lider Seba97 [15.03.2014 - 26.03.2014]

Tow Truck Company - Rank 1 - Lider SilviuM [08.04.2014 - Prezent]

Respect: Wisler, Kewl, Trestii, Rasta, exitbrr, Alesuuu, Vampiii., Cerry., JuliaSweet, Dienutza, Cristi, [F4L]Nielsen, Inferno27, BlackThief69, Teylo, Krysty, RazvyTNX, RobertCM, Seba97, Blue_Blood, Royce, Blake., Ted, Lung, SilviuM, Rexxar, CrazyFrog, Lilisor22, Daniel., Unite, Eugen90 si altii.

RESPECT SI MULTUMIRI PENTRU VAMPIII SI CERRY.

sa_mp_152.png

Last update: 23 Martie 2014

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.