Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Caesar1

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Caesar1

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/12/1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://caesar15.deviantart.com
 • Skype
  caesar_GFX

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Photoshop

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Caesar1

  Salvador Dali
 2. Caesar1

  Cateva din ultimele lucrari:
 3. Caesar1

  Nu sunt stock-uri.. v.2
 4. Caesar1

 5. Caesar1

  Nu stii cum sa faci mai multe posturi?Dute la Jocuri Forumiste,nu veni aici.Lucrarile mele nu au text,cel putin astea mai noi. New :
 6. Caesar1

  Pai el e mare ma,are 11 ani.
 7. Caesar1

  A da?Ti-a mai spus cineva cat de prost esti? ..Vad ca o iei razna pe'aici pe la portofolii.. Dai posturi in prostie.L-ai vazut pe zeci de site-uri ca e postat in mai multe locuri.Si ma rog,aceste zeci,chiar sute de comunitati care sunt?
 8. Caesar1

  Daca mi-a disparut portofoliul nou,o sa incep sa postez aici.
 9. Informatii reale: Prenume real: George Varsta: 15 Profilul liceului in care te aflii (pentru cei de scoala generala, specificati profilul la care va veti duce): Filologie Cum va vedeti peste 20 de ani?: Om la casa lui, cu multi prieteni si o familie numeroasa. Ce meserie doriti sa aveti?: Inca nu m-am gandit. Ce va pasioneaza?: Grafica Informatii virtuale: Nickname in joc: [s.E.B]Caesar Nickname-uri anterioare: N/A Level-ul caracterul din joc: 6 De cat timp jucati pe B-Zone? : Nu pot spune exact.Am jucat pe perioade foarte scurte in decursul a doi ani. Factiuni anterioare: N/A Cel mai mare rank detinut intr-o factiune: N/A Ultimele 2 factiuni din care ati facut parte: N/A De ce nu mai faceti parte din ultimele 2 factiuni(daca ati demis / ati fost demisi specificati motivul): N/A Link catre demisie (daca exista): N/A Ai avut ban? (daca da, de ce si de cate ori): Nu,nu am avut ban. Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ati primit: 0/3 Cate ore acorzi jocului pe zi (fara /sleep)?: 10 ore In ce interval orar joci?: 12:00 - 17:00 / 18:00 - 22:00/23:00 Ai mai facut parte din NR?(daca da, specificati motivul pentru care ati iesit / ati fost demisi): Nu. Esti pe blacklist-ul vreunei factiuni? (specifica): Nu Esti de acord sa achiti suma ceruta de factiunea respectiva in maximum 5 zile pentru a fi scos de pe blacklist?: Da De ce doresti sa intri in News Reporter? (minimum 20 de cuvinte): Doresc sa intru in News Reporter deoarece este o factiune pasnica, fara probleme, bun simt, calma, fiind respectuosi cu orice persoana Cu ce crezi ca se ocupa News Reporter? (minimum 20 de cuvinte): News Reporter este sursa de informatie a oraselor Los Santos, Las Venturas, San Fiero , oferindu-ne diverse stiri cu referire la activitatea de zi cu zi a membrilor, tiparind si publicand ziare si intretinand live-uri cu diversii membri ai comunitatii.In afara de asta se ocupa cu publicarea anunturilor, fie ele gratuite, fie nu. Poza cu /stats si /time: http://i.imgur.com/7O9Qd.png Bara RPG (cea mica, nu cea mare) (my stats): Esti de acord cu faptul ca daca vei demisiona dupa mai putin de 2 saptamani vei fii demis cu 60/60 FP?: Da. Esti de acord cu faptul ca liderul va hotara dupa 2 saptamani daca esti avansat la rank 2 sau demisionat?: Da. Esti capabil sa lucrezi in echipa?: Da. Cum comentezi "Sfatul bun dat unui om fara minte piere precum fumul." ?(minimum 20 de cuvinte) Acest pasaj indica faptul ca omul fara minte nu poate intelege acel sfat, acesta risipindu-se extrem de repede. Esti constient de sanctiunile pentru atitudinea nepotrivita, fata de orice player al comunitatii?: Da. Ai citit si invatat regulamentul, informatiile si ghidul incepatorului cat si celelalte topic-uri informative?: Da! Care sunt 2 criterii pentru a intra in News Reporter?:Capacitatea de a scrie corect gramatica, seriozitate, bun simt! Iti vei respecta atat colegii de rank 1 cat si liderul?: Da! Alte precizari: Mai acordati-mi o sansa, va rog frumos.
 10. Informatii reale: Prenume real: George Varsta: 15 Profilul liceului in care te aflii (pentru cei de scoala generala, specificati profilul la care va veti duce): Filologie Cum va vedeti peste 20 de ani?: Un om la casa lui,cu bun simt si multi prieteni. Ce meserie doriti sa aveti?: Inca nu sunt sigur. Ce va pasioneaza?: Grafica Informatii virtuale: Nickname in joc: [s.E.B]Caesar Nickname-uri anterioare: N/A Level-ul caracterul din joc: 5 De cat timp jucati pe B-Zone? : De mult timp,insa am avut multe pauze. Factiuni anterioare: N/A. Cel mai mare rank detinut intr-o factiune: N/A. Ultimele 2 factiuni din care ati facut parte: N/A. De ce nu mai faceti parte din ultimele 2 factiuni(daca ati demis / ati fost demisi specificati motivul): N/A Link catre demisie (daca exista): N/A. Ai avut ban? (daca da, de ce si de cate ori): Nu am avut. Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ati primit: Nu am primit nici un warn. Cate ore acorzi jocului pe zi (fara /sleep)?: In jur de 5-6. In ce interval orar joci?: 12:00 - 22:00 . Ai mai facut parte din NR?(daca da, specificati motivul pentru care ati iesit / ati fost demisi): Nu . Esti pe blacklist-ul vreunei factiuni? (specifica): Nu,nu sunt pe nici un blacklist. Esti de acord sa achiti suma ceruta de factiunea respectiva in maximum 5 zile pentru a fi scos de pe blacklist?: Da,insa nu este cazul. De ce doresti sa intri in News Reporter? (minimum 20 de cuvinte): Doresc sa intru in News Reporter deoarece este o factiune corecta,decenta si cu bun simt,de asemenea foarte bine organizata.Aici se respecta gramatica ,iar membrii ei sunt foarte linistiti. Cu ce crezi ca se ocupa News Reporter? (minimum 20 de cuvinte): News Reporter este sursa de informatie a oraselor Los Santos,San Fiero si Las Venturas.Pe langa numarul mare de anunturi,se mai ocupa cu publicarea ziarelor,oferirea de interviuri si cu stirile oficiale. Poza cu /stats si /time: Bara RPG (cea mica, nu cea mare) (my stats): Esti de acord cu faptul ca daca vei demisiona dupa mai putin de 2 saptamani vei fii demis cu 60/60 FP?: Da. Esti de acord cu faptul ca liderul va hotara dupa 2 saptamani daca esti avansat la rank 2 sau demisionat?: Da. Esti capabil sa lucrezi in echipa?: Da. Cum comentezi "Sfatul bun dat unui om fara minte piere precum fumul." ?(minimum 20 de cuvinte) Omul fara minte este mult prea mandru pentru a-i asculta pe cei din jurul sau,asadar face totul de capul sau,iar la sfarsit constata ca a gresit. Esti constient de sanctiunile pentru atitudinea nepotrivita, fata de orice player al comunitatii?: Da. Ai citit si invatat regulamentul, informatiile si ghidul incepatorului cat si celelalte topic-uri informative?: Da. Care sunt 2 criterii pentru a intra in News Reporter?: Capacitatea de a scrie corect gramatical,seriozitate si activitate. Iti vei respecta atat colegii de rank 1 cat si liderul?: Da. Alte precizari: N/A.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.