Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

South zooM

VIP
 • Content Count

  3042
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

660 Fantastic

4 Followers

About South zooM

 • Rank
  When you do art, you'll never die
 • Birthday 10/10/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest

Contact Methods

 • Skype
  PM

Previous Fields

 • Real name
  Tony / Antonio
 • RPG1 Nickname
  zooM.

Recent Profile Visitors

43034 profile views
 1. South zooM

  Nume Real: AntonioNumele din joc (link website): https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Zoom. Vârstă: 20 O scurtă descriere a ta: Sunt o fire calculata, tin foarte mult la detalii si mereu vreau ca lucrurile sa fie facute bine. In rest, de ce sa ne complicam viata? Let it be Link poză:
 2. South zooM

  Am luat si traseul si sala din prima, nu am avut emotii, doar la traseu, spre sfarsit, am vazut ca nu punctase absolut nicio greseala politistu' si m-a luat o nebuneala, de fericire, de tremuram tot, pentru ca stiam ca-l iau si am oprit motoru' de 3 ori in 5 minute, pana ne-am intors la locul de plecare. Inca o greseala pe langa astea 3 opriri de motor si eram pa-pa :)))
 3. South zooM

  Nume Real: ToniNumele din joc (link website): https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Zoom. Vârstă: 18 O scurtă descriere a ta: Salut! Ma numesc Antonio, dar apropiatii si cunoscutii imi spun Toni, un fel de diminutiv pentru Antonio. Am varsta de 18 ani, aproape 19, varsta pe care o asteptam inca din copilarie, doar pentru a-mi pune in practica pasiunea pentru masini. Link poză: *Am hartiuta cu B-Zone la batista, daca nu a sarit destul de bine in ochi
 4. Hai ca incerc si eu un pic de RPG2, sa mai simt cum e sa joci SA-MP :)) See ya there!

 5. Am ramas surprins sa intru pe RPG dupa mult, mult timp, sa vad atatia agramati in factiuni publice cu acces la [/gov] si [/live], wtf, B-Zone?! Nu ma asteptam sa se transforme si comunitatea asta in spre directia asta. Am dat [/q] scarbit.

 6. South zooM

  @SamiY
 7. Care mai e treaba pe aici?

  1. Show previous comments  2 more
  2. RW NonSt0p3R

   RW NonSt0p3R

   Te reapuci? :)) Batrane

  3. South zooM
  4. RW NonSt0p3R

   RW NonSt0p3R

   Ai vazut in ce te-am etichetat pe facebook? Baga-te iti ies $$

 8. South zooM

  Cand incepe urmatoarea editie POTM?
 9. Dau 5 euro clienti pe un skin CSGO de 3 euro. Dau primul, PM!

 10. Vand 5 euro clienti. PM me.

 11. Nume canal » GET'S BET Adăugare sub-canal » APARATE Fondator pe canal » zooM2k Unique ID » TX0XodIZOZfxyTxC9t37V5jyT3U= Se poate sa nu se mai stearga "canalele inactive mai mult de 5 zile" pe care se intra zilnic? Multumesc.
 12. South zooM

  Nickname: zooM. Link poză*: Titlu/descriere fotografie**: Varful Caraiman. Aparat folosit, setări folosite, locație**: D3100, NIKKOR 18-55, f/13, 1/200 SEC, ISO 100
 13. South zooM

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.