Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Danibranch

Member
  • Posts

    304
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Danibranch

  1. Povestea acestui film: Toate gangurile din New York se unesc sub comanda unui singur lider. Acest lider este omorat, iar gangul "The Warriors" sunt invinuiti pe nedrept pentru aceasta fapta. Actiunea filmului continua prin fuga gangului pana in Coney Island, teritoriul lor, iar acestia sunt atacati de diferite ganguri.

    Trailer:

    Imagini: Warriors_1.jpg

    photo_023.jpg

    Parere personala: Un film foarte bine facut, cu o poveste interesenta si care te poate tine in suspans.

    Sursa: http://www.imdb.com/title/tt0080120/?ref_=nv_sr_1

  2. Mai băieții din eS, nu mai aduceti voi argumente cu democratic sau monarhic ca asta e un joc nu e viața reala, voi le cam confundati. In viața reala votează o tara întreaga, milioane de oamenii, aici nici 600 nu erau cand s-a votat. Mai si ziceți ca sunteți clan unit si nu stiu ce, NU DIN FAPTUL CE SUNTEȚI UN CLAN UNIT TREBUIE SA LUAȚI LIDER. oricine poate sa-si facă sau sa intre intr-un clan unit si gata e lider? Asa schimbam sute de lideri. Deși nu am jucat mult aici, am jucat destul încât sa-mi dau seama ca nu e bun acest sistem.

  3. Nick: Danibranch

    Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

    Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -

    Tema (In caz ca nu exista o imagine): personajul Saul Goodman din serialul Breaking Bad

    Text: danibranch b-zone

    Dimensiuni: știți voi

    Alte precizari:j

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.