Jump to content

RW Yuri

Member
  • Posts

    3695
  • Joined

  • Last visited

About RW Yuri

  • Birthday 05/24/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pitesti
  • Hobbies
    Lăutăria!

Contact Methods

  • Skype
    xalinx.bz

Previous Fields

  • Real name
    Alin

Recent Profile Visitors

26399 profile views

RW Yuri's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • 10 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 1 Reaction Received
  • 50 Reactions Received Rare
  • 200 Reactions Received Rare

Recent Badges

1.3k

Reputation

  1. Sunt socat sa aflu, in 2020, ca acest om care a ajutat foarte multi playeri nu mai este printre noi, de la o varsta frageda.
    Chiar daca nu am avut ocazia sa te cunosc, sper ca Dumnezeu sa aibe grija de tine acolo unde esti, iar Lautaria pe care o ai la hobbies sa te distreze printre ingeri! Yuri legend 4ever.

  2. Acum, dupa ani, aflu si eu. Domnu' sa te aiba-n paza. Sa speram ca esti bine unde esti. Mi-a facut placere sa particip la evenimente tale din 2015.

     

    1. RW Adee

      RW Adee

      Dumnezeu sa il odihneasca! 

  3. Frate, mai demult cred ca in 2018 pe RPG2 in care acuma e fuziunea, am facut primul meu event cu SMS, care era vorba despre tine sa trimita SMS "Respect, Yuri" deoarece ai ajutat multi playeri pe server in care au ajuns la un alt nivel mai inalt. Respect frate, imi pare rau ca nu am putut sa te cunosc.

    1. RW Adee

      RW Adee

      A fost un om minunat! Dumnezeu sa il odihneasca! 

  4. Dumnezeu sa te odihneasca, YURI! Esti un exemplu pentru toti! Debea acesta este inceputul tau in adevarat viata a divinitatii! Sa le povestesti acolo sus despre frumosul server si sa fii fericit! RESPECT!!!

    1. RW Adee

      RW Adee

      Cred ca Alin (Yuri) ar fii apreciat asta! Iti multumesc eu in numele lui ca te-ai gandit sa scrii acest mesaj! El a apreciat enorm aceasta comunitate! Sa se odihneasca in pace!

  5. Rest in peace! 

    1. RW Adee

      RW Adee

      Asa sa fie! Sa se odihneasca in pace!

  6. Dupa 1 an aflu si eu ca ai murit.. te stiu din 2012 de cand s a deschis RPG2, mi ai dat prima teapa cu o casa de level 3.. cat ne am injurat acolo dar cu timpul ne am imprietenit si eram prieteni, imi cantai la orga pe skype... dumnezeu sa te ierte prietene..

    1. RW Adee

      RW Adee

      Iti multumesc Dragos ca ai scris acest mesaj! Ar fii apreciat, chiar daca nu a fost asa cum a trebuit de la inceput, trecem peste toate! Dumnezeu sa il odihneasca!

  7. Ba,dar de ce a murit :(

    1. RW Adee

      RW Adee

      Din probleme grave de sanatate. Care desii fiind descoperite, nu au putut fii rezolvate la timp. Dumnezeu sa il odihneasca!

  8. Azi nu am avut ce face si m-am pus sa caut despre tine fiindca un prieten imi spusese acum ceva timp ca cica ai plecat. Nu l-am crezut, am vazut un status pe forum dar nu am crezut.. Insa azi cautand mai mult am vazut totul. Ai fost o legende pe B-Zone.. Imi amintesc cand eram pe frecventa cu tine si ne dadeai sfaturi cum sa facem bani. #Remember Yuri :(

    1. RW Adee

      RW Adee

      Ma bucur ca a ramas cu o parere buna in gandul unora! Ar fii apreciat enorm toate mesajele astea. Dumnezeu ni l-a luat prea devreme. As da orice sa mi-l aduca inapoi. Odihneasca-se in pace!

  9. Ceau colegu, sper ca esti bine de acolo unde esti acum, nu ne-am inteles prea bine noi 2, mereu ne certam pentru ca na, erai putin cam jegos dar plm... Ti-ai parasit familia de aici prea repede, nu doresc moartea la nimeni chiar daca nu prea te-am suportat... DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE TINE. 

     

    Remember Alin...

    1. RW Adee

      RW Adee

      Iti multumesc ca te-ai gandit sa scrii mesajul asta, Cristi. Nu prea mai conteaza acum ce a fost...nu doresc raul nimanui, nici macar persoanelor pe care nu le suport. Dumnezeu sa il odihneasca!

  10. Cancere in halate albe ba.... n-ai ce sa le faci.

     

    #RememberYuri 

    1. Maschinengewehr42
    2. RW Adee

      RW Adee

      Asa este! Numai eu stiu prin ce dureri cumplite trecea, si nimeni nu facea nimic. Dumnezeu sa il odihneasca!

  11. Imi pare rau foarte rau ca ai murit devreme tu pentru mine erai ca un frate, si mai tarziu ca un tata nu glumesc dar pentru ceilalti sunt glume, pentru mine nu esti gluma. Dumnezeu sa aibe grija de tine sus. Am sa fac un eveniment pe data de 30.04.2018 pe RPG2 cu event-ul REMEMBER YURI 2 YEARS DIED si am sa pun mesaj "REMEMBER YURI RPG2 2 YEARS"

     

    1. Vunk

      Vunk

      SI SUNT PRIMUL DIN 2018 CARE ITI DA MESAJ DE REMMEBER

       

    2. RW Adee

      RW Adee

      Multumesc mult, Vunk! Apreciez mult gestul tau! Yuri o sa ramana pe acest server ca o legenda! Dumnezeu sa il odihneasca!

  12. Sa te ierte Dumnezeu Yuri, din pacate nu am apucat sa te cunosc dar stiu ca ai fost cineva. Peace

    1. RW Adee

      RW Adee

      Multumesc mult ca te-ai gandit sa scrii acest mesaj. Dumnezeu sa il odihneasca!

  13. Remember Yuri!

    1. Show previous comments  1 more
    2. Suhan

      Suhan

      Multumim de postare. Esti super tare.

    3. RW EdW

      RW EdW

      Mulțumim pentru postare. #REST.IN.PEACE

    4. RW Adee

      RW Adee

      Multumesc mult, Bobo! Yuri a apreciat enorm serverul asta, a iubit jocul asta. Dumnezeu sa il odihneasca!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.