Jump to content

Nicolas

VIP
  • Posts

    4758
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nicolas

  1. Liderul are libertatea de a alege pe cine vrea.

    Acum punem problema altfel. Accepti pe cine, dar aplicatia sa fie una cat de cat normala siiiiiiiiiiiiii sa nu fie aplicatie facuta de ex codati. Din cate vad majoritatea aplicatiilor de acolo sunt facute de oameni care au un "cazier" , sa-i spun asa, plin de coduri.

    Exec primeste un avertisment la lider. Esti tu lider al factiunii, dar nu inseamna ca esti si Dumnezeul factiunii.

  2. M-am saturat pana peste cap de toate problemele cu tine. Mereu tu esti ala care starneste cearta, care joaca cu coduri. Pentru ca pot si pentru ca vreau, si pentru ca tin prea mult la distractia unora si la buna functionare a serverului iti banez ip-ul. Poti sa ma dai si in judecata, iti arat ca ip-ul tau ramane banat chiar si daca te duci la Bobo. Sunt satul de voi astia care stricati mereu jocul pentru ca sunteti prea incompetenti sa jucati fara coduri si sa aratati ce puteti prin fortele proprii. Asa sa faci si in viata, sa trisati, ca Romania are nevoie si de maturatori, chelneri si altele.

  3. Aceasta situatie este una care se poate privi din doua unghiurui. Unul obiectiv, in care liderul decide ca poate sa te dea afara doar la ora la care ai intrat in factiune, sau una subiectiv in care poate sa te dea afara chiar daca nu ai trecut de ora invite-ului. Eu mereu am lasat liderilor o marja de 4 5 ore la rank up, uninvite si restul. Asta ramane acum la alegerea liderilor, iar in acest caz Petronella nu a gresit ci a fost punctuala.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.