Jump to content

Dragos FTW

Donator
  • Posts

    2814
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dragos FTW

  1. IvEpAag.jpg Acel moment cand ajungi in viata reala in locuri din SaMp

  2. Nick Dragos.: Level: nu mai stiu 100+ Poze: Clip: - Alte precizari: Cand eram mic ma duceam cu masina pana in Jefferson, acum am fost in Jefferson cu munca, #REMEMBER DRAGOS.
  3. Salut praduitorilor!

  4. Dupa 1 an aflu si eu ca ai murit.. te stiu din 2012 de cand s a deschis RPG2, mi ai dat prima teapa cu o casa de level 3.. cat ne am injurat acolo dar cu timpul ne am imprietenit si eram prieteni, imi cantai la orga pe skype... dumnezeu sa te ierte prietene..

    1. RW Adee

      RW Adee

      Iti multumesc Dragos ca ai scris acest mesaj! Ar fii apreciat, chiar daca nu a fost asa cum a trebuit de la inceput, trecem peste toate! Dumnezeu sa il odihneasca!

  5. Putinel, dar mna.. timpul nu mai este de partea mea. oricum succes sa duceti gang ul unde l am dus si eu pe vremea mea.
  6. Nick: Dragos.Rank: 2Motiv: Doresc sa intru in Swat pentru a scapa serverul de wanted.Alte precizari: -
  7. Salut baietii! un video asa la sentiment!
  8. Salutare colegi!, sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem de minune, o sa ne vedem pe sa mp in programe diferite deoarece lucrez 8 ore pe zi in 3 schimburi, saptamana asta sunt schimbul de noapte, deci dupa ora 15-16 intru dupa ce ma trezesc, a, da, pentru cei interesati unde lucrez, lucrezi la Dacia si fac ambreajul la duster ul nou.( sa nu ma injurati daca va cade ambreajul )
  9. Doar Dinamo Bucuresti!!!!

  10. Retras! RIP Dragoş. RPG2!

  11. Salut LSPD! asta este ultimul meu post aici, o sa imi bag demisia maine, nu mai am timp de SaMp.. vine bacul peste o luna si na.. mi-a facut placere sa fiu membru LSPD unde am cunoscut membrii de nota 10+, Multumesc IonutJR pentru tot ! RESPECT!
  12. Dragos FTW

    Nume: Dragos. Level: 101 Factiune: Los Santos Police Departament Link creatie: Observatii referitoare la ce ati realizat: Tinand cont ca totul a fost facut cu ajutorul NPC-urilor, cred ca a iesit destul de ok, a fost foarte multa munca la organizare, sper ca a iesit bine Alte precizari: Multumesc
  13. Eh, si eu am avut fw la rank 1, asta e trece, acum sunt rank 4, nu conteaza un fw, tu fi atent sa nu mai iei altul
  14. Daca faci minimul de puncte, trebuie sa te gandesti mereu sa faci cu 5-10 mai multe, nu sti niciodata daca ai vreun punct gresit Incercati fratilor faceti cat mai multe puncte, nu cred ca strica 5-10 puncte in plus, asa observa si Ionut ca sunteti activi, si aveti sanse la functii asa, daca voi faceti minimul de puncte credeti ca o sa ajungeti ceva? nu..
  15. » Nick: Dragos. » Rank: Lieutenant » Am dat test cu: [x]Adrian_Boyka.. » Data: 15.04.2017 » Rezultat (admis/picat): Admis 1/3 » Alte mentiuni: Welcome. » Nick: Dragos. » Rank: Lieutenant » Am dat test cu: Alessandra » Data: 15.04.2017 » Rezultat (admis/picat): Admis 2/3 » Alte mentiuni: Welcome.
  16. #Binecuvantat

    1. Ragnar47

      Ragnar47

      geniala melodie.

      Familia BUCATTI REPREZINTA FRATIE!

    2. Dragos FTW

      Dragos FTW

      e cea mai tare piesa dupa album

    3. Ragnar47

      Ragnar47

      si MORFINA e smechera

  17. Dragos FTW

    Il stiu pe auras de cand a primit functia de lider la avispa, era un nob si nu stia nimic, dar nu s-a schimbat dupa primirea anumitei functii, mai are el momente dar e nob, gg de interviu
  18. Dragos FTW

    • Nickname-ul tău: Dragos. • Level: Dragos. • Rank-ul tău: 3 • Nickname-ul și levelul celui reclamat: Mariius. level 9 • Bara RPG2 (mică) a celui reclamat: • Motiv: Nu ma lasa sa imi efectuez raportul • O scurtă descriere a situației: incercam sa imi efectuez raportul si acest player ma tot dadea jos dupa NRG • Dovada (Screenshot/Video):
  19. a fost bine, la profil real a picat tudor arghezi.. nu am facut nimic la partea a3-a, dar subiectu 1 si 2 izi
  20. Dragos FTW

    Nume: Dragos. Rank: 3 Dovada: http://imgur.com/a/M2BdS Alte informații: Ynna e naba
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.