Jump to content

Johansson

Member
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Johansson Kevin

Johansson's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Salutare! Bine v-am gasit. Sunt Kevin si de azi suntem colegi in Hitmen Agency. Sper sa ne intelegem bine. Ne vedem in-game.
  2. Nume in joc: Oight Level: 26. Varsta(reala): 17 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : Joc pe b-zone de 1 an. Factiuni precedente : Police Departament, FBI, NGx2, Barzini, Straccix2, Cuneo, Taxix2, TTC, S.I., F/Mx3. Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - National Guard. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece am vrut sa intru in Hitman Agency. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - Stracci Family. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai frumoasa factiune de pe server, iar mie imi place sa fac contracte. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor in schimbul unor sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cel putin 7 ore/zi. Nickname-uri anterioare : Nu am. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/76wqg2vj7/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am warnuri. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat de mai multe ori pentru scrierea parolei gresit. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur. Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!
  3. Buna dimineata colegi! Multumim Drag0s pentru harta, este de mare ajutor:D.
  4. Eu am emotii doar la Romana . Nu prea le am eu cu romana. In rest, nu ma sint emotionat cand raspund, dar tot prefer testele.
  5. Ma trezesc la 7, merg la 8 la scoala, ma intorc pe la 15.00. Am 2 ore antrenament. Fac 30 min lectii si dupa la PC pana pe la 10-11 seara.
  6. Eu scriu cu un simplu creion, nimic mai mult.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.