Jump to content

TLG ZaNu

Member
  • Posts

    509
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Botosani
  • Hobbies
    Sa Imi Vad De Treaba Mea.

Previous Fields

  • Real name
    Razvan

Recent Profile Visitors

1001 profile views

TLG ZaNu's Achievements

Regular

Regular (8/14)

2

Reputation

  1. Noroc baietii, ce faceti?
  2. TLG ZaNu

    Nick:[TLG]ZaNu Nick-uri anterioare:ZaNu Level: 60 Limba natala:Romana. Limbi straine cunoscute:Engleza. Factiuni anterioare(rank): The Stracci Family - Sulbider, Leader, (4 Luni). The Barzini Family - Rank 3. Police Departament - Rank 3. The Tsar Bratva - De La Rank 1 Pana La Sublider (9 Luni). Functii importante detinute(lider/helper/admin): Leader. Motivul pentru care ati parasit functia respectiva:Am Vrut sa incerc ceva nou. Descriere personala(min 50 de cuvinte): Salut, ma numesc Razvan sunt din Botosani am frumoasa varsta de 18 ani, sunt un baiat de treaba imi place sa imi fac prieteni si cunosc persoana care trebuie respectata. Povestea voastra pe RPG2(min 50 de cuvinte): Eram prin cartier cu tovarasii mei faL.ow si PuCkY, cand mi-au povestit de aceasta comunitate. Si de atunci mi-am petrecut timpu pe Samp. Am ras am glumit, ne-am facut prieteni noi, ne-am facut dusmani, dar in primul rand trebuie sa te distrezi, sa intelegi acest joc. *Poza cu /stats: http://postimg.org/image/5xr9ldfwl/ De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?: Eu vreau sa devin helper deoarece vreau sa ajut playerii care sunt noi pe servar, sa le explic cu ce se mananca Sampu. Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte): Un helper are obligatia de a ajuta playeri noi de pe servar, sa le de-a sfaturi, sa ii indrupe. Cum te intelegi cu actualul staff de pe B-Zone RPG2? Admini si helperi. : Ma inteleg foarte bine cu toti, poate au mai fost in trecut conflicte dar au trecut.
  3. TLG ZaNu

    Noroc baietii, azi o sa va descurcati fara mine, aveti grija ce faceti.
  4. TLG ZaNu

    Noapte Buna Baietii. Maine Sper sa fim 13/12. O seara Buna.
  5. TLG ZaNu

    Neata baietii, ce faceti?
  6. TLG ZaNu

    Neata Baietii, ce faceti?
  7. TLG ZaNu

    Neata Baietii, ce faceti, Astazi sa fiti toti on sa mai luam cateva turfs.
  8. TLG ZaNu

    Neata Baietii, ce faceti? Merge treaba?
  9. TLG ZaNu

    Noroc baietii. Ce faceti? Am vazut ca nu merge treaba fara mine. Luni o sa ne ridicam. bafta
  10. TLG ZaNu

    Neata. Eu Ma duc la tara si vin duminica, imi pare rau, lasa ca luni rupem tot in ei. aveti grija ce faceti. Bafta si aveti grija.
  11. TLG ZaNu

    Neata Baietii. Asa este Star. Dar impreuna vom trece peste tot. Bafta In Continuare [uL]LeoN. Ai fost un Leader foarte bun.
  12. TLG ZaNu

    Buna Dimineata. Vreau ca astazi sa fim toti on daca se poate. Sa le aratam si sa le demonstram ca suntem mai buni ca ei.
  13. TLG ZaNu

    Noroc Baietii, ce faceti?
  14. TLG ZaNu

    Felicitari pentru warurile de aseara a fost foarte bine.
  15. TLG ZaNu

    Noroc baietii, ce faceti?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.