Jump to content

TLG Matrix

VIP
  • Posts

    1296
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Status Updates posted by TLG Matrix

  1. Dumnezeu sa te odihneasca ? Ai fost un baiat de nota 10!

  2. Ultima dimineata.. R.I.P RPG4 :(((((((((

    sa-mp-039.png

    1. Show previous comments  5 more
    2. TLG GetoDac

      TLG GetoDac

      Poti sa te duci pe RPG2 in acelas loc si vezi aceas priveliste si aceeas jucatori + altii 400. Capul sus ❤️❤️

    3. TLG Matrix

      TLG Matrix

      Eh, eram si eu sarcastic atunci ca doar nu plangeam :))

    4. TLG GetoDac

      TLG GetoDac

      Stiu fratie. Da asa..  sa fie bine sa nu fie rau :D

  3. Ia uite ce dragut esti ❤

    IMG_20190527_172538.jpg

    1. Show previous comments  3 more
    2. TLG Matrix
    3. South SalvatoreLEGENDA

      South SalvatoreLEGENDA

      ce-ti dadea acolo sa mananci, raton?????????

    4. GF NGB

      GF NGB

      @TLG RatonWOOF=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  4.  

    aszdxfxbgvcjygcvgfsdgf  thooooose lyrics ❤️ 

  5. =))))))))))))))))))) Magnific.

    1. Zeki

      Zeki

      cu maneaua asta ne reprezinta psd in Europa, sa mi dau 2 palmi

  6. Sarbatori fericite tuturor! :)

    1. David.

      David.

      Multumesc la fel! :*

    2. eB AnnaSerrano

      eB AnnaSerrano

      Sărbători fericite ?

  7. Alta serie:

    https://imgur.com/a/J2NCxvF

     

    @Sarmaluta scuze din nou ca nu te-am asteptat sa te bag in poza...

    1. Show previous comments  7 more
    2. Adelin.Bahaos

      Adelin.Bahaos

      ce tanar arati cu ochelarii de soare

    3. TLG Matrix

      TLG Matrix

      Iti multumesc.

    4. Sarmaluta

      Sarmaluta

      Erai tanar cu sperante.

      Si-aveai 20 de ani.

  8. Aici aveti o noua serie de poze din copilaria lui Matrix. Enjoy!

    https://imgur.com/a/uQtUnAM

    1. Adelin.Bahaos

      Adelin.Bahaos

      ba da tu nu imbatranesti deloc =)))))

    2. TLG Matrix

      TLG Matrix

      Probabil va aparea inca o serie in perioada urmatoare!

  9. Niste poze mirifice cu mine, din copilaria mea. Enjoy!

    https://imgur.com/a/M6b5jBA

    1. Show previous comments  12 more
    2. N E M E S Y S

      N E M E S Y S

      pune cenjura

       

    3. TLG Matrix

      TLG Matrix

      Nu frate pentru ca e rusinoasa oaia.... i-am promis ca nu afla nimeni

    4. Calin Superstar

      Calin Superstar

      cu vacile nu ai poza ca la voi is sfante, nu, indianule?

  10. Da-mi like d'ala cu inima si comm: "Sexos" la poza noua de profil, thanks merci pwp pa.

    1. Show previous comments  5 more
    2. TLG Matrix

      TLG Matrix

      Aveam pretentii. Nu ne mai cunoastem, paaaaaaa.

      Ia si invata cu mine:

      image.thumb.png.d1688a34ebe40d79eb4728c3e1132b68.png

    3. Niggachu

      Niggachu

      Da-mi subtitrare pls

    4. TLG Matrix

      TLG Matrix

      RO: Restanta.

  11. This song ❤️ 

     

  12. Sa te duci la spital la 4 dimineata ca nu mai poti de durere si sa te intrebe fraiera de la Triaj daca ai luat nurefon ca "sa-ti treaca" asta inseamna sa traiesti in Romania.

    1. XES

      XES

      Depinde ce ai avut. Sunt multi acolo care ajung in stare mult mai grava. Prioritate au oamenii care sunt in stare FATALA. Repet fatala, care nu mai pot respira, care au probleme pe organele vitale si care nu sunt constienti. 

      Nu am spus ca nu te durea pe tine, dar tipa aia poate chiar a fost de treaba si a incercat sa te intrebe daca ai luat un antiinflamator si poate te-a intrebat ca sa vada daca cumva nu a cedat durerea ta cu o asemenea pastila.

    2. TLG Matrix

      TLG Matrix

      Mda, dar la ce sictirita era iti spun sigur ca nu e asta, mai ales ca era goala partea de urgente. Si doctorul care era generalist sau ceva, nici macar nu s-a uitat la spatele meu si-mi spune ca am exagerat cu greutatile(cand chiar facusem cu greutati usoare) facandu-mi o injectie. Durerea e aceeasi si acum, stiu cate ceva despre masaj pentru ca am practicat si e vorba despre o vertebra putin "iesita" in zona omoplatilor.

  13. :| :|:| Cine-i pro spanzurarii?

     

  14. Am nevoie de conturi de outlook mail cu ceva vechime. Cine nu are ce face cu ele PM :D. Pot oferi ceva banuti pe RPG4.

  15. Bitdenfender 2019 gratuit pentru 6 luni !! Mai sunt 2 zile pana puteti lua giveaway-ul!! https://sharewareonsale.com/s/bitdefender-internet-security-sale

  16. Vand invitatie filelist 10 ley paypal

     

     

    1. South Azonic.

      South Azonic.

      =]]] A fost gratis sa faci cont zilele trecute.

    2. TLG Matrix

      TLG Matrix

      A fost gratis pentru o singura zi. Si stiu asta, am scris si status pentru asta, daca te uiti mai jos vedea, si am si donat 1 euro pe live la bobo doar ca sa vada mai multi ;) 

  17. inregistrari gratuite pe filelist doar azi. cu placere.

  18. Pentru cine doreste sa faca un ban pe internet pot invata dorittorii o metoda cu un minim de investie. Metoda este verificata de catre mine, am reusit sa scot 5 euro in luna iunie( eram la inceput, iar banii i-am primit pe card) si urmeaza sa scot 121 euro de euro in luna iulie.

    Singura conditie, pentru a avea si eu ceva de castigat de pe urma voastra, e sa-mi aduceti inca 2 referali(inca 2 prieteni de-ai vostri).

    Va voi invata metoda mea de la 0. Astept PM

  19. Pentru cine doreste sa faca un ban pe internet pot invata dorittorii o metoda cu un minim de investie. Metoda este verificata de catre mine, am reusit sa scot 5 euro in luna iunie( eram la inceput, iar banii i-am primit pe card) si urmeaza sa scot 121 euro de euro in luna iulie.

    Singura conditie, pentru a avea si eu ceva de castigat de pe urma voastra, e sa-mi aduceti inca 2 referali(inca 2 prieteni de-ai vostri).

    Va voi invata metoda mea de la 0. Astept PM

  20. Careva PUBG? Skype:cipriangr

     

  21. Careva PUBG? Skype:cipriangr

  22. New song, subscribe :):

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.