Jump to content

AlexNiKu

Member
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AlexNiKu

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/11/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Paradice City

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 1. AlexNiKu

  Nick: Alex.NiKu Nick-uri anterioare: -- Prenume: Alexandru Varsta reala: 17 Sex: Masculin Level: 7 Cate ore joci pe zi? (Fara /sleep): 7(in timpul scolii) 10-12(week-end) ScreenShot cu /stats: http://postimage.org/image/bqmpji2jt/ Ai mai fost vreodata in Tow Truck Company? (Daca da, precizeaza de ce ai plecat): Nu Factiunea anterioara: Nu am avut De ce ai parasit factiunea anterioara?: Nu am avut Rank special intr-o factiune: Nu am avut Ai capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur De ce vrei sa intri in Tow Car Company?: Pentru ca imi place cu ceea ce se ocupa, si sa imi fac noi prieteni. Cu ce consideri ca se ocupa Tow Truck Company?: Tow Truck Company se ocupa cu tractarea masinilor parcate neregulamentar si ajutarea playerilor cu repair/refill. Cunosti regulile importante de pe server?: Da Stii regulile Tow Truck Company?: Da Esti activ pe forum?: Da Ai luat vreodata Warn / Ban?: (Specifica motivul): Nu Esti pe Black List la vreo Mafie | Hitman? (Specifica de ce): Nu Esti dispus sa platesti suma necesara pentru a fi scos de pe Black List? (Daca esti): Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Tow Truck Company cel putin doua saptamani?: Da Vei respecta Liderul si membrii cu Rank mai mare din Tow Truck Company?: Desigur Alte mentiuni: Multumesc pentru atentie sper sa fiu acceptat!!
 2. AlexNiKu

  Nick: Alex.NiKu Nick-uri anterioare: LaXuS Prenume: Alexandru Varsta reala: 17 Sex: Masculin Level: 5 Cate ore joci pe zi? (Fara /sleep): 4-6 ore ScreenShot cu /stats: http://postimage.org/image/afgxemgw3/ Ai mai fost vreodata in Tow Truck Company? (Daca da, precizeaza de ce ai plecat): Nu Factiunea anterioara: -- De ce ai parasit factiunea anterioara?: -- Rank special intr-o factiune: -- Ai capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da De ce vrei sa intri in Tow Car Company?: Deoarece este o factiune frumoasa si imi place sa vad strazile curate. Cu ce consideri ca se ocupa Tow Truck Company?: Tow Truck Company se ocupa cu tractarea masinilor parcate neregulamentar sau parasite. Cunosti regulile importante de pe server?: Da Stii regulile Tow Truck Company?: Da Esti activ pe forum?: Da Ai luat vreodata Warn / Ban?: (Specifica motivul): Nu Esti pe Black List la vreo Mafie | Hitman? (Specifica de ce): Nu Esti dispus sa platesti suma necesara pentru a fi scos de pe Black List? (Daca esti): Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Tow Truck Company cel putin doua saptamani?: Da Vei respecta Liderul si membrii cu Rank mai mare din Tow Truck Company?: Desigur Alte mentiuni: Multumesc !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.