Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Shao

Member
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shao

 • Rank
  Advanced member

Previous Fields

 • Real name
  Madalin
 1. Nickname: Shaolin Rank: 1 Data in care se tine sedinta la care te invoiesti: 03.03.2013 Motivul invoirii: Imi merge jocul in reluare din cauza netului . Alte precizari: Imi cer scz.
 2. Nickname: Shaolin Rank: 1 Data antrenamentului de la care vrei sa te invoiesti: 28.02.2013 Motiv: Am o viteza la net de imi merge sacadat din 5 in 5 sec si ping de peste 150 tot timpul . Deci daca intru in joc trebuie sa dau restart la pc findca mi se blocheaza din cauza netului astura de la romtelecom>. Alte precizari: Sper ca ma vei intelege wook. Si imi doresc sa revin cat de repede pot si sper sa vina astea sa se uite la el ce are de merge asa. Bafta!
 3. Nickname: Shaolin Rank: 1 Data antrenamentului de la care vrei sa te invoiesti: 10-01-2013 Motiv: Nu am avut curent pana acum o jumatate de ora!! Alte precizari: Multumesc de intelegere wook.
 4. Nickname: Shaolin Rank: 1 Data in care se tine sedinta la care te invoiesti: 07-01-2013 Motivul invoirii: Nu sunt acasa si nu pot intra! Cam pana pe la 21:00 cred sau poate mai mult nu stiu sigur! Alte precizari: Multumesc de intelegere!
 5. Ok man daca tu zici cred ca o sa raman aici ca faci si bani repede si am mai zis si colegi sunt in regula, si nu cred ca o sa am vreo problema cu vre-un coleg!!!
 6. Eu zic ca pe putin pana fac 2-3 luni!! In N.G si poate dupa sa ma duc in F.B.I sau P.D!!
 7. Buna seara si tie si tuturor celorlalti colegi !!! Imi pare bine ca am intrat in N.G si am asa buni colegi si asa cuminte si intelegator lider , sper ca voi sta aici cat mai mult ,iar ca ma voi intelege cat mai bine cu voi!!! Am uitat sa va urez BAFTA la prins suspecti!!!!!! Si o seara cat mai buna in continuare!!!
 8. Hefa am postat aici poza cad depun bani primiti de la celula pt stergerea sa de pe blacklist!!!! http://postimage.org/image/66ccbca07/
 9. Shao

  kathmandu este capitala nepalului!!! Deci nu are capitala!!!
 10. hefa pot posta acuma mats?
 11. Shao

  Nickname Server: Shaolin Level: 9+ Pronostic: Chelsea - Aston Villa ( 5-1 ) Alte precizari: Bafta..
 12. Shao

  IGN: Shaolin Masina: Sunrise sau Bravura. Alte precizari: Cel mai bun sa castige.
 13. Shao

  NickName Server: Shaolin Level: 9 Pronostic: AS Roma 0-3 AC Milan Alte precizari: Baftă !
 14. Shao

  Nickname Server: Shaolin Level: 9 Pronostic: Valencia 1-1 Getafe Alte precizari: Succes!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.