Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Shao

Member
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Madalin

Shao's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. Nickname: Shaolin Rank: 1 Data in care se tine sedinta la care te invoiesti: 03.03.2013 Motivul invoirii: Imi merge jocul in reluare din cauza netului . Alte precizari: Imi cer scz.
  2. Nickname: Shaolin Rank: 1 Data in care se tine sedinta la care te invoiesti: 07-01-2013 Motivul invoirii: Nu sunt acasa si nu pot intra! Cam pana pe la 21:00 cred sau poate mai mult nu stiu sigur! Alte precizari: Multumesc de intelegere!
  3. Ok man daca tu zici cred ca o sa raman aici ca faci si bani repede si am mai zis si colegi sunt in regula, si nu cred ca o sa am vreo problema cu vre-un coleg!!!
  4. Eu zic ca pe putin pana fac 2-3 luni!! In N.G si poate dupa sa ma duc in F.B.I sau P.D!!
  5. Buna seara si tie si tuturor celorlalti colegi !!! Imi pare bine ca am intrat in N.G si am asa buni colegi si asa cuminte si intelegator lider , sper ca voi sta aici cat mai mult ,iar ca ma voi intelege cat mai bine cu voi!!! Am uitat sa va urez BAFTA la prins suspecti!!!!!! Si o seara cat mai buna in continuare!!!
  6. Hefa am postat aici poza cad depun bani primiti de la celula pt stergerea sa de pe blacklist!!!! http://postimage.org/image/66ccbca07/
  7. kathmandu este capitala nepalului!!! Deci nu are capitala!!!
  8. Nickname Server: Shaolin Level: 9+ Pronostic: Chelsea - Aston Villa ( 5-1 ) Alte precizari: Bafta..
  9. IGN: Shaolin Masina: Sunrise sau Bravura. Alte precizari: Cel mai bun sa castige.
  10. NickName Server: Shaolin Level: 9 Pronostic: AS Roma 0-3 AC Milan Alte precizari: Baftă !
  11. Nickname Server: Shaolin Level: 9 Pronostic: Valencia 1-1 Getafe Alte precizari: Succes!
  12. Nickname Server: Shaolin Level: 9 Pronostic: Valencia 1-1 Getafe Alte precizari: Succes!
  13. Nick: Shaolin Rank: 1 Data si ora: 20-12-2012 ora 20:00 Nr. de invoiri (facute pana acum) : Prima Motiv: Nu sunt acasa , dar sper ca voi ajunge , iar daca ajung intru. Alte precizari: Multumesc de intelegere!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.