Jump to content

sNaKs cel Real

Member
  • Posts

    2031
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sNaKs cel Real

  1. Nume: sNaKs Rank: 5 De ce dorești această funcție?: Doresc sa ma implic tot mai mult in aceasta factiune la fel ca si in utlimele dati in care am fost membru. Alte precizari: Multumesc. Sper sa primesc o sansa de aceasta data.
  2. Nume: sNaKs Rank: 4 De ce dorești această funcție?: Doresc sa ma implic tot mai mult in aceasta factiune, ca si in utlimele dati in care am fost membru. Ma consider pregatit deoarece in toate datile in care am facut parte din aceasta factiune, am reusit sa dobandesc functia de tester. Alte precizari: Multumesc.
  3. Nume: [GF]sNaKs Rank: 1 Sarcina misiunii: "Realizati o poza cand ati terminat o serie de task-uri de la noul "Quest Tanti Mirela"." Dovezi: Link Alte precizări: -
  4. Mult succes în continuare, Skips. Te mai așteptăm pe la noi.
  5. De ce spui că e "o problemă mintală"? Detaliază, te rog. Ce ai crezut? Că dacă ai rank 5 ești cineva? Am fost curios să văd dacă se practică tractarea ilegală și am zis să încep cu cu rank 5, un exemplu pentru noii veniți, un îndrumător, un tester (în cazul tău). Nu-mi venea să cred ce am văzut așa că am zis să mai stau puțin, poate a fost o greșeală, dar ai tractat cu nesimțire ilegal. Asta e doar pe filmări, cine știe de câte ori ai mai făcut-o. Porți ură pe mine, știu, asta e. Dar de obicei nu opresc filmarea la prima tractare ilegală, mai dau "șanse", să spun așa. Acum lumea nu prea mai are chef să iasă la filmat, mai ales că de acum dacă faci raportul, gata, poți fi inactiv și mulți au profitat de chestia asta. EDIT: Ce afectat sunt de ofticarea ta. Click.
  6. Sunt de părere că nu prea contează așa mult. Ne-am descurcat înainte de a adăuga interioarele la HQ-uri și cu acel interior micuț. E PRO și din partea mea. Oricum stăm pentru [/sleep] în el. ?
  7. Double post. Report. Salut, băieții. Să aveți un an nou fericit. Mai spamați și voi pe aici.
  8. Baaa, asteptam sa-i raspunda Kelton lu' Paul, zicea ca el tot posteaza la Lider Area. Macar bugul asta de ni l-ar rezolva, cu dl-ul..
  9. In sfarsit s-a deschis! Felicitari Hero pentru functie! Ce mai fac medicii?
  10. E genial. Daca te-as ruga sa-mi trimiti prin PM inca un exemplar in care sa pui si "GF" in fata numelui ti-as fi recunoscator. Puteti da T/C. Va multumesc tuturor!
  11. Arata interesant, dar acel efect nu prea-mi place. Vine si acel albastru din dreapta + GF-ul albastru, voiam sa fie rosu. Daca ai putea sa-l modifici putin. Mai astept cateva creatii.
  12. Nota: Ati putea pune caracterul cat mai in stanga si in spatiul cel mic din dreapta sa pune textul jos in colt. As dori ca fontul + size-ul sa fie la fel ca la avatarul meu actual. Mai astept creatii.
  13. Display Name: GF sNaKs Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Click. Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: GF sNaKs Dimensiuni: Cat pentru un avatar. Cam ca avatarul meu actual. Cat mai inaltut, nu ma pricep. Alte precizări: Aș dori să tăiați imaginea ca să fie mai bine poziționată. Să apară personajul în imagine și în dreapta, din colțul de jos, să scrie textul menționat mai sus. Aș dori să fie cam același font ca la avatarul actual și GF să fie de culoare roșie iar sNaKs poate fi lăsat un alb, sau cum știți dumneavoastră mai bine. Mulțumesc!
  14. Salut, lume! Eu voi fi noul vostru coleg! Sper sa ne intelegem si sa nu existe nicio problema!
  15. Cu părere de rău vă anunț că eu mă retrag. Să aveți grijă de voi și de facțiune, sper să ne auzim cu bine pe viitor. Baftă tuturor!
  16. A fost postat o nouă provocare pentru voi în topicul dedicat concursurilor. Succes!
  17. Provocarea de săptămâna viitoare va începe mai repede cu câteva ore. Această provocare va fi similară cu unele care au mai fost doar că va fi puțin mai schimbată. Trebuie să faceți o poză într-un vehicul de tip "Solair" de culoare albastră (Nu contează noanța) împreună cu 3 membri dintr-un departament (Aceștia fiind pasageri, pe "G"). Poza trebuie uploadată pe imgur.com și trebuie să aibă la descriere "By Paramedics". ATENȚIE! Dacă poza nu are descriere nu va fi luată în considerare. Premiul va fi o sumă de bani în valoare de 50.000$. Mult succes! Model de postare: Nume: Rank: Dovezi: Alte precizari:
  18. Câștigătorul acestui concurs este .ROBBEN! Felicitări! Vei fi învoit de la raport în săptămâna următoare, adică 27.03.2017 - 02.04.2017. În descursul acestei săptămâni vom reveni cu un alt concurs pentru voi!
  19. @@OG BvD Dorin, spor la vizionat . Eu mă pun la somn, noapte bună, colegi. De mâine începe o alta săptămână. Succes cu raportu'!
  20. @@OG BvD Dorin, da. Uite aici: https://en.wikipedia.org/wiki/X-Men_(film_series). Uită-te la toate aceste filme.
  21. @@OG BvD Dorin, dacă vrei să înțelegi ceva din film, să aflii cum au ajuns ei acolo și alte chestii, sau cine sunt ei, îți sugerez să te uiti la toată seria X-Men. Scrie pe Google X-Men WIkipedia și caută toate filmele și uităte la ele. BTW, WElcome celor noi, aveți grijă și mult succes în ceea ce v-ați propus în facțiune.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.