Jump to content

LeoRO

Member
  • Posts

    741
  • Joined

  • Last visited

About LeoRO

  • Birthday 11/28/2000

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Leo
  • RPG1 Nickname
    LeoRO

Recent Profile Visitors

3130 profile views

LeoRO's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

112

Reputation

  1. LeoRO

    Nu mai joc samp, mai intru rareori pe forum sa vad daca mai are svr-ul de gta 5 puls, dar a murit si ala. Dar cat timp am jucat, Sartor a fost printre putinii care si-a meritat functia cu adevarat si a facut ceva treaba. @SaRtOR Felicitari! Bafta la cat mai multe zile ca supervisor, pana mai tine si samp-ul asta... Poate cine stie, daca reinvie bobo proiectul cu gta v, te muti acolo, cand se duce samp-ul.
  2. @KIA Slushaay Vezi ca ti-au fugit cativa neuroni, du-te si cauta-i.
  3. Ba ce dracu se intampla cu serverul asta? azi la 16:30 aveam 4/4 war-uri si acum avem 3? Unde dracu s-a dus un attack, ca stiu sigur ca eu l-am dat pe unity station.
  4. EVIDENTA WAR-URI 28.08.2018 (click stanga pe imagine pt fullscreen) Minimul de secunde pentru toate war-urile a fost de 600. Daca observati vreo greseala puteti sa-mi dat PM pentru a o remedia. Modelul de sanctionare pentru war-uri a fost urmator-ul: -Absent la 1/4 = Amenda $5.000 -Absent la 2/4 = AV -Absent la 3/4 = AV + Amenda $10.000 -Absent la 4/4 = FW #sabzero invoit #g.unit invoit la ultimul war.
  5. LeoRO

    Nick: LeoRO Nick-ul celui testat: GunnterNuAmCod Rezultat proba teoretic(?/3; Admis / Respins): 0/3 - Admis Rezultat proba practic (?/10; Admis / Respins): 3/5 - Admis Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizari: Welcome
  6. Am modificat acum, nu am stiut ca nu a putut sa intre in vw.
  7. EVIDENTA WAR-URI 21.08.2018 (click stanga pe imagine pt fullscreen) !!Sanctionati au fost doar cei care au avut 0 secunde pe turf, ceilalti (chiar si cu 60 secunde) au fost considerati prezenti. Modelul de sanctionare: -Absent 1/2 = AV -Absent 2/2 = FW
  8. @Zenod ZEW Esti mai prost ca noaptea. Ti-am zis ca mananci mult cacat, vorbesti fara sa stii nimic. Habar nu ai tu la cat vin eu acasa, b-zone-ul s-a dus pe pula de cand au inceput sa apara oamenii ca tine pe server-ul asta, ai si tu un cont de un an si vorbesti de trecut, vai de plm. Cat despre taxi, cand jucam eu in gang-uri si eram sublider/rank 4, 5 tu nici nu stiai de jocul asta, dar nu mai imi permitea programul sa fiu acasa in timpul war-urilor. Apropo, cred ca e naspa sa rupi orele pe calculator la 21 de ani, nu? Nici nu mai are rost sa iti raspund de acum incolo, ca esti prea prost pentru viata asta. Iti recomand un abecedar, sa-l citesti de la cap la coada, poate te mai destepti si tu putin.
  9. @Zenod ZEW Stai asa, ca acum am vazut si eu ce ai spus, peste o saptamana. In primul rand tu nu ai ajutat cu nimic gang-ul asta, nu erai in stare sa faci un scor de +5, chiar uneori faceai si minus la war-urile cu VDT, cand ii bateam cu 15-0. In al doilea rand stai tu linistit ca eu trag legit, cand o sa vezi ca o sa iau ban atunci sa comentezi, cat despre c-bug, il rupeai mai rau ca mine si comentezi. In al treilea rand nu stiu cine traieste mai mult in jocul asta, ai dublu ore jucat luna asta fata de mine, eu intrand doar la war-uri. Iar in ultimul rand nu stiu pe cine ai luat tu la pula, cred ca traiesti intr-o lume imaginara, mai iesi si tu pe afara, vezi ca soarele arde. Ti-am spus sa te mai stergi la gura aia, ca e murdara de cacat.
  10. LeoRO

    Nick-ul celui testat: .PaNa.2014 Rezultat proba teoretic(?/3; Admis / Respins): Admis Rezultat proba practic (?/10; Admis / Respins): Admis Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizari: Bv
  11. EVIDENTA WAR-URI 16.08.2018 (click stanga pe imagine pt fullscreen) Minimul de secunde pentru toate war-urile a fost de 900 de secunde. Daca observati vreo greseala puteti sa-mi dati PM pentru a modifica. Modelul de sanctionare pentru war-uri a fost urmator-ul: -Absent la 1/3 = AV -Absent la 2/3 = AV + Amenda $10.000 -Absent la 3/3 = FW
  12. Nick: LeoRO Rank: 4 Ziua : miercuri Ma invoiesc de la: war Data: 15.08.2018 Motiv: Sunt plecat Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari:
  13. Nick: LeoRO Rank: 4 Ziua : 02/08 Ma invoiesc de la: war Data: 02/08/2018 Motiv: Am niste probleme cu jocul, incerc sa le rezolv. Am facut invoirea preventiv, in caz ca nu pot sa le rezolv. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: bafta
  14. Nick:LeoRO Rank: 3 Ziua : Vineri Ma invoiesc de la: War Data: 13/07/2018 Motiv: Nu stiu la cat ajung acasa. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2. Alte precizari: S-ar putea sa lipsesc doar la primele 2 war-uri.
  15. @SabzeRo ZEW Look what i found noob.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.