Jump to content

uL SurYca

Member
  • Posts

    819
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

About uL SurYca

  • Birthday 01/14/1996

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Stefan

Recent Profile Visitors

2652 profile views

uL SurYca's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

71

Reputation

  1. uL SurYca

    Neata baietii,ce mai faceti ?
  2. uL SurYca

    Crystyan daca vii de luni la war o sa se schimbe soarta..Te astept !
  3. uL SurYca

    La multi ani ROMANIA !
  4. uL SurYca

    Nick: [uL]SurYca Level: 57 Vârstă (reală): 18 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: 11 luni Poză cu /stats: http://postimg.org/image/hwhto14nj/ Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut cu bani si sprijinul meu orice player ce are nevoie de un ajutor,un sfat,de asemena o sa ii ajut cu bani pentru licente,/buylevel si cele necesare pentru ei. Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa organizez eventuri de o mai mare amploare cu premii mari din propriul meu buzunar,sa pun o taxa mai mica si sa le ofer playerilor cu levele cuprinse intre 2 si 7 bani de minim 3 ori pe zii.
  5. Hei,Buna seara baietii,se pare ca trebuie sa ne luam ramas bun,dupa o munca de 4 luni si ceva am promovat in functia de helper.Eu va multumesc tuturor care ati fost alaturi de mine la bine si la rau,stiu,multi mi-au purtat pica ,am vrut sa demonstrez ca totul este doar un joc si nu trebuie sa ne calcam in picioare unul pe celalalt.De-alungul timpului petrecut ca lider verdant am intalnit extrem de multi baieti buni,capabili (prk_armando care a fost alaturi de mine de cand am intrat lider si pana acum cateva zile cand a luat ban) Nu vreau ca cineva sa se simta prost,toti care mi-ati fost alaturi la bine si al greu SUNTETI SI VETI RAMANE niste ''Baieti model''. Inca odata,va multumesc enorm de mult pentru tot ce ati facut pentru mine,sper ca nou lider sa se tina de treaba la fel ca si mine si sa luati tot ls-ul. Mult succes in continuare,va pupa SurYca si mult succes pe viitor.
  6. Nick:[uL]SurYca Rank: 6 Data sanctiunii: 22.09.2013 Membrul sanctionat: Cristina si PRk_Armando Motiv: Chats respectiv aim Sanctiune: Demitere. Dovada: Logs Alte precizari: Bafta.
  7. uL SurYca

    Invoire acceptata.
  8. Nick:[uL]SurYca Rank: 6 Data sanctiunii: 16.09.2013 Membrul sanctionat: Applee Motiv: absent mai mult de 3 zile fara cerere de inactivitate. Sanctiune: Demitere. Dovada: Logs Alte precizari: Bafta.
  9. Nick:[uL]SurYca Rank: 6 Data sanctiunii: 13.09.2013 Membrul sanctionat: Ryan. Motiv:Acumularea a 2 fw-uri in perioada de teste Sanctiune: Demitere Dovada: Logs Alte precizari: Mi-ai facut o parere extrem de rea.Nu doar aceste fw-uri m-au facut afara ci si comportamentul sau.
  10. Nick:[uL]SurYca Rank: 6 Data sanctiunii: 13.09.2013 Membrul sanctionat: prK_ARMAND.Joseph. Motiv: Limbaj pe /f Sanctiune: FW Dovada: Alte precizari: Mai multa atentie pe viitor! Nick:[uL]SurYca Rank: 6 Data sanctiunii: 12.09.2013 Membrul sanctionat: Joseph. Motiv: acumularea a 2 fw in perioada de teste. Sanctiune: demitere Dovada: Logs Alte precizari: SUcces. Nick:[uL]SurYca Rank: 6 Data sanctiunii: 13.09.2013 Membrul sanctionat: Kevin_hawk Motiv: inactiv mai mult de 3 zile fara cerere de invoire. Sanctiune:demitere. Dovada: Logs Alte precizari: Succes.
  11. ATENTIE !!! Toata lumea este rugata sa verifice topicurile unde am modificat,au fost reintroduse antrenamentele,evidenta la war si mai multe,luati la cunostiinta sa nu aud dupa scuze.
  12. Mare Atentie,am creeat un topic pentru dealeri de arme unde ei vor fii nevoiti sa posteze la fiecare war,cititi acolo si luati la cunostiinta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.