Jump to content

SilenCe

Member
  • Posts

    3546
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About SilenCe

  • Birthday 05/29/1998

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Alex
  • RPG Nickname
    SilenCe

Recent Profile Visitors

10160 profile views

SilenCe's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given
  • 200 Reactions Received Rare
  • 50 Reactions Received Rare

Recent Badges

811

Reputation

About Me

About me :

 

Totul a început prin iarna lui 2008, când pur și simplu nu știam ce jocuri să mă mai joc înafară de Doom, Shrek 2 The Game, spiderman The Game și Halo până când aflasem de la niște amici de Counter Strike 1.6. În primele luni am jucat doar pe servere clasice ( team deathmatch ) pe harta fy_snow deoarece doar pe aceasta reușeam să fac scoruri acceptabile. Dupa vreo un an și jumătate de CS 1.6 classic am decis să încerc și alt mod, acela fiind JailBreak. Am dat click pe internet și după vreo 10 minute de căutare am găsit un server de Jailbreak care se numea JB.B-ZONE.RO. La prima vedere nu mi s-a părut cine știe ce, probabil pentru că nu știam cum se joacă și ce trebuie să fac, dar după câteva ore îmi dădusem seama și începuse să-mi placă acel mod. Nu după mult timp mi-am făcut și niște prieteni pe server, aceeia fiind [F4L]BojaNNN, NpK, AlfredoJustin, =Black Hawk=, Ervin Ionutz93, [F4L]BynuMMM și mulți alții. După ce am făcut câteva zeci de ore pe server, am făcut o cerere de nume rezervat și după puțin timp [F4L]BynuMMM mi-a acceptat-o, el fiind owner-ul server-ului. Desigur m-am bucurat când mi-a acceptat cererea deoarece îi puteam scoate pe abuzerii de la echipa de CT care făceau freekill pe prizonieri. După câteva luni am avansat la gradul de Administrator al server-ului asa puteam sancționa mai drastic playerii care înjurau și făceau diferite abuzuri sau intrau cu coduri. După alte câteva luni am avansat la gradul de Moderator, de asemenea și =Black Hawk=, Ervin și restu` au avansat. După vreo 2 ani, [F4L]BynuMMM a lăsat funcția de owner iar în locul lui a venit DrogDealer. După încă câteva luni, DrogDealer a primit remove + ban permanent pentru trădare din câte am înțeles, iar în locul lui a venit Ervin, care făcuse o treabă foarte bună cu server-ul, până când s-a lăsat și el și s-a apucat de SA:MP. După ce a plecat [F4L]BynuMMM majoritatea playerilor vechi au început să se lase și au venit pe RPG.B-ZONE.RO. unii s-au lăsat detot iar pe JB am mai rămas doar eu și cu =Black Hawk=, dar în cele din urmă ne-am lăsat și noi și n-am mai vorbit o perioadă. Bineînțeles că am păstrat legătura cu cei menționați mai sus, ba chiar și la ora actuală vorbim la telefon/skype etc. Pe la sfârșitul anului 2012, m-am apucat și eu de SA:MP pe RPG2.B-ZONE.RO să văd cum e, până când îmi dă Ervin mesaj să mă apuc de server-ul RPG1.
Mi-am făcut cont și pe acel server, dar eu tot pe RPG2 jucam mai mult deoarece făcusem level 5 și am considerat că nu are rost să o iau iar de la capăt. După câteva zile aflu că s-a apucat și =Black Hawk= de server, și după am zis că dacă tot s-au dus toți playerii vechi de pe JB pe RPG1, hai să reunim gașca!. După ce eu cu black ne-am luat carnetul de condus, l-am sunat pe Ervin să ne zică ce mai putem face și ne-a dus la un loc de muncă unde se câștiga binișor, cam 300$
În 10 minute. După ce eu cu black am făcut level 7+, Ervin a fost promovat la rank 5 de către liderul său, mag1c, iar eu cu black stăteam în pădure și sunam pe toți de level 40+ să dăm rob cu ei, deoarece ne gândeam că dacă au level mare luam mai mulți $$. După ce am făcut level 19, am aplicat în National Guard și ce surpriză, am fost acceptat tot de către mag1c iar peste câteva ore am susținut testul cu Erow(Ervin), mi-a spus să învăț calumea tot regulamentul și așa am și făcut. După ce am intrat în NG, black s-a lăsat de samp o perioadă de timp din diferite motive, dar a revenit și a intrat și el în facțiune alături de mine și de Ervin. Când Ervin a fost promovat la funcția de lider a facțiunii National Guard ( eu având rank 5 ), am fost promovat la rank 6 (sublider de către Ervin(Erow) iar black la rank 5, devenind și el membru al staff-ului facțiuni. Împreună cu ceilalți rank 5 ( ThundeR, Peiu si yenoH ) am reușit să ridicăm facțiunea și să o facem cea mai respectată facțiune de pe server, și așa suntem și acum, ca o familie.


RPG:
National Guard, We Are The Best!
Member since - 04.05.2013
Got rank 6 by Erow - 22.12.2013
Leader since - 13.11.2014
Left since - 13.02.2015

Pentru cei care-mi fac post

AQ8qbd2.gif

 

 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.