Jump to content

Drunkard VIP

Member
  • Posts

    1869
  • Joined

  • Last visited

About Drunkard VIP

  • Birthday 11/21/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucharest
  • Hobbies
    Medicina.

Contact Methods

  • Skype
    bloody.clouds

Previous Fields

  • Real name
    Andrei
  • RPG1 Nickname
    Drunkard

Recent Profile Visitors

2709 profile views

Drunkard VIP's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

44

Reputation

  1. Drunkard VIP

    Nu e nimic urat, nu vreau sa stau degeaba în București o luna doar pentru waruri
  2. Drunkard VIP

    Eu v-am pwpat, ne auzim pe 1 octombrie când o sa revin în sp.
  3. Drunkard VIP

    Jur ca sunteți amuzanți. Ce Dumnezeu va tot enervați asa pentru un joc? Luați o pauza dacă simțiți ca puneți totul asa la suflet De 14 zile nu am deschis pc-ul și nici nu ma pot simți mai bine.
  4. Drunkard VIP

    Vezi ca eu am făcut inactivitatea pe 12 și am scris "10, maxim 12 zile", deci îs învoit și azi, pwp.
  5. Drunkard VIP

    Nu merge sa îți dau pm, când am făcut inactivitatea am calculat greșit, pe 25 ma întorc. Sper sa fie oke, mersi. Dacă nu e ok fac o învoire pe 25
  6. Drunkard VIP

    Lasă-l frate, nu te sancționează pe tine ca spameaza el.
  7. Drunkard VIP

    Problema e ca avem multi inactivitate. Asta e, pe 25 ajung și eu în țară și revin la waruri, la fel și în restul cazurilor.
  8. Drunkard VIP

    Salut, cum de ati pierdut warul ala cu rdt, ca vad ca ati avut scoruri mult mai mari decât ei Salut, cum de ati pierdut warul ala cu rdt, ca vad ca ati avut scoruri mult mai mari decât ei
  9. Drunkard VIP

    Ce ați făcut tati? i-ați rupt? Eu ajung la Arad acum, mâine Viena.
  10. Drunkard VIP

    De ce va enervați, băi, oameni buni? Lăsați-i sa plece, ăștia care rămânem vom duce gangul mai departe. Da, ok, am inactivitate ca plec din tara, dar când ma întorc sunt convins ca vom recuceri lv lejer.
  11. Kelton a dat unban, se știe ca nu folosesc coduri, tati.

  12. Drunkard VIP

    Mi-a dat Kelton unban, a zis ca o sa fie cu ochii pe mine.
  13. Cu regret spun ca sunt dezamagit de echipa de admini ai serverului B-zone RPG1. Timp de 3 ani am jucat pe aceasta comunitate fara sa incalc regulile, iar astazi observ ca sunt banat pentru aimbot. Eu, care intru 2 ore maxim pe zi pe samp, care joc din distractie si amuzament, am primti ban pentru aimbot. De ce? Pentru ca am dat 3/3 la cineva in paintball. La waruri am fost controlat de James si inca un admin(nu imi amintesc cine) si ambii au spus ca sunt "curat". Asta este, daca banul...

    1. Show previous comments  1 more
    2. Drunkard VIP

      Drunkard VIP

      Daca acest ban ramane, voi fi nevoit sa ma las definitiv de acest server, pentru ca mi se pare o bataie de joc. Poate e mai bine asa, imi trebuie mai mult timp pentru medicina.

    3. sefu sefilor
    4. Drunkard VIP

      Drunkard VIP

      Direct unban tati, se știe ca nu folosesc coduri.

  14. Drunkard VIP

    Am vorbit cu star, cica i-a dat un jucator o dovada ca am eu cod. Ma indoiesc, eu nu am folosit niciodata. Astept acum dovezile. UITATI-VA PENTRU CE AM LUAT BAN: https://www.youtube.com/watch?v=hNdK6V3b7iw NU I SE INTAMPLA ORICUI SA DEA 3/3 ODATA LA PAINTBALL? Doamne, daca nu iau unban nu mai exista cale de intoarcere pe acest server, aceasta decizie este cea mai proasta pe care am vazut-o vreodata. La waruri m-a verificat si james si inca un admin si ambii au zis ca sunt curat, mi se pare o prosteala faza asta cu 3/3.
  15. Drunkard VIP

    Am bagat, dar am facut inactivitate ca maine plec din tara E chiar amuzant ca am luat eu ban, cu scor - la war si care nu am folosit niciun cod. HOPAAA, SE PARE CA CINEVA MI-A FURAT CONTUL CRED. AM PAROLA SCHIMBATA, NU POT SA MA LOGHEZ PE RPG. Poate sa imi zica cineva va rog cand apare last log in? Eu dupa war nu am mai intrat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.