Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

GF Notorious

Member
 • Content Count

  1920
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GF Notorious

 1. GF Notorious

  slab
 2. GF Notorious

  d'asta nu joc dice si nici poker:))
 3. GF Notorious

  =))))
 4. GF Notorious

  damn, sad. +1
 5. GF Notorious

  Gluma de cocalar, fara pic de haz. Nota 1, stai jos.
 6. GF Notorious

 7. GF Notorious

  uelcum
 8. GF Notorious

  @Seepti Salut, incearca un rr la router, si mie imi mai face uneori figuri de genul insa eu dau un rr la router si mi se schimba ipul si merge.
 9. GF Notorious

  Majoritatea sufera pe /c inloc de /f
 10. GF Notorious

  Eu as schimba-o in: '' Amc vezi ce membri are Hitmen Agency''
 11. GF Notorious

  Legenda spune ca atunci cand castigi peste 200k la barbut continui crezand ca o sa castigi mult mai mult dar de fapt pierzi tot.
 12. GF Notorious

  pai si gluma ? de obicei la un meme tre sa rad.
 13. GF Notorious

  B-zone 2k20 color.
 14. GF Notorious

  =))))))
 15. GF Notorious

  nu m-am prins de gluma
 16. cand se baga niste premii mai decente la quest ? PS: Frumoasa mapa de la gift. Apariție dumnezeiască intr-o clătită! Inainte să infulece deliciosul desert, un român a remarcat pe clătită chipul lui Iisus, zis și Mielul Sfânt: -Am loat melu ân gură, iar după prima ânghițitură, ca prin minune, ma tăiat cufureala. Numai avusesem evacuări din turbină de 5 zile și eream constipat ca dreq. Dar iată ce ânseamnă să ai credință ân Dumnezeu! Am apucat mielul cu lacrimi ân oci, am zis un Tatăl Nostru ân gând ân tinp ce mestecam coca cu evlavie, iar după 2 minute ma loat cu bolboroseală sfântă pă mațe. De ce? Pentru că mielul mea slobozit tot răul din stomac și la alungat pă maț. DAIA!!! După ce mam lepădat de vrăjmașul viclean și am tras apa, flora mea intestinală a renăscut ca prin minune, iar căcuța a intrat ân parametrii normali. Sânt alt om acuma! Mă trezesc zânbind dimineața și privesc vrăbiuțele cu drag cum ciripește pe crăcile de pomi din fața geamului! Și âți multumesc, Doamne, pentru asta! Âți mulțumesc pentru tot! Ân al doilea rând, ce vroiam să mai vă zic? Mai am clătite cu chipul Domnului și neam gândim, eu cu nevastămea, să facem loc de pelerinaj la bucătărie, unde robii poate veni contra unei sume modice de 10 lei și poate loa cu smerenie mielul ân gură pentru a se tămădui de constipații, gastrite sau mahmureală din stomac. Au ânceput să vină mulți, dar după cum e vorba aia că nu există pădure fără uscături, mai e și unii păgâni care vine ca zdremțele, ânfulecă clătita pe nerăsuflate, apoi nesocotesc minunea Domnului și âmi cere banii ânapoi, pe motiv că e zgâriată tigaia ân formă de miel și că daia se imprimă mecla lui Gizăs pe clătită. Și le dau banii ânapoi, nu âncep săi izgonesc cu vorbe de ocară. Bine, decât 5 lei le dau ânapoi. Ăilanți 5 lei costă clătita: făină, ulei, gem de vișine, lăptic. Plm, țea plăcut să mesteci melu, da vrei tot 10 lei ânapoi! Ten ******* măti și fă plata măcar pentru ingrediente dacă nu crezi ân miracole!
 17. GF Notorious

  Eu ma conectez la un cartof mai bun, de asta nu am lag pe server
 18. Apariție dumnezeiască intr-o clătită! Inainte să infulece deliciosul desert, un român a remarcat pe clătită chipul lui Iisus, zis și Mielul Sfânt:

  -Am loat melu ân gură, iar după prima ânghițitură, ca prin minune, ma tăiat cufureala. Numai avusesem evacuări din turbină de 5 zile și eream constipat ca dreq. Dar iată ce ânseamnă să ai credință ân Dumnezeu! Am apucat mielul cu lacrimi ân oci, am zis un Tatăl Nostru ân gând ân tinp ce mestecam coca cu evlavie, iar după 2 minute ma loat cu bolboroseală sfântă pă mațe. De ce? Pentru că mielul mea slobozit tot răul din stomac și la alungat pă maț. DAIA!!! După ce mam lepădat de vrăjmașul viclean și am tras apa, flora mea intestinală a renăscut ca prin minune, iar căcuța a intrat ân parametrii normali. Sânt alt om acuma! Mă trezesc zânbind dimineața și privesc vrăbiuțele cu drag cum ciripește pe crăcile de pomi din fața geamului! Și âți multumesc, Doamne, pentru asta! Âți mulțumesc pentru tot! Ân al doilea rând, ce vroiam să mai vă zic? Mai am clătite cu chipul Domnului și neam gândim, eu cu nevastămea, să facem loc de pelerinaj la bucătărie, unde robii poate veni contra unei sume modice de 10 lei și poate loa cu smerenie mielul ân gură pentru a se tămădui de constipații, gastrite sau mahmureală din stomac. Au ânceput să vină mulți, dar după cum e vorba aia că nu există pădure fără uscături, mai e și unii păgâni care vine ca zdremțele, ânfulecă clătita pe nerăsuflate, apoi nesocotesc minunea Domnului și âmi cere banii ânapoi, pe motiv că e zgâriată tigaia ân formă de miel și că daia se imprimă mecla lui Gizăs pe clătită. Și le dau banii ânapoi, nu âncep săi izgonesc cu vorbe de ocară. Bine, decât 5 lei le dau ânapoi. Ăilanți 5 lei costă clătita: făină, ulei, gem de vișine, lăptic. Plm, țea plăcut să mesteci melu, da vrei tot 10 lei ânapoi! Ten Cristosu măti și fă plata măcar pentru ingrediente dacă nu crezi ân miracole!

 19. GF Notorious

  Welcome
 20. GF Notorious

  Nick: Kevin Problema/Nelamurire: Nu imi merge radio-ul in joc, am instalat jocul curat, fara moduri si prostii, insa tot nu-mi merge, am bagat si pluginul insa degeaba. Screenshot/Video: Alte precizari: Imi merge doar Europa FM si Vibe FM
 21. GF Notorious

  Rezolvat, trebuia sa instalez driverele audio. Multumesc! T/C!
 22. GF Notorious

  Cel mai probabil unul dintre moduri iti cauzeaza aceasta problema.
 23. GF Notorious

  Instaleaza asta x64,pentru vad ca ai nevoie de ea, altfel nu ti se deschide samp-ul.
 24. GF Notorious

  si bidoanele e om, gg pentru fuziune
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.