Jump to content

VaLLyy

Member
  • Posts

    296
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VaLLyy

  1. VaLLyy

    Nick: .VaLyy Rank: 4 Am dat test cu: .Eminescu Data testului: 18/07/2019 Admis / Respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 0/3 Rezultatul la proba contractului: 5/5 Alte precizări: Contract efectuat cu sniper de la distanta de 214.3m https://imgur.com/a/13pywX4
  2. VaLLyy

    Nick: [RW].VaLyy Rank: 4 Am dat test cu: nextinct Data testului: 30/6/2019 Admis / Respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 0/3 Rezultatul la proba contractului: 5/5 Alte precizări: Contract efectuat cu sniper de la distanta de 313.5m https://imgur.com/a/NZOdRG6
  3. VaLLyy

    Învoire (sedință sau activitate): Sedinta! Nick: .VaLyy Rank: 2 Data ședinței / activității: 17.04.2019 Motivul: Din pacate sunt la munca la ora aia.. Alte precizări: Sunt in Anglia si aici timpul e cu 2 ore in urma,eu ies de la munca la ora 19.00 adica in Romania este ora 21.00.. Imi pare rau ca nu pot ajunge Xavi.
  4. VaLLyy

    salutare inactivilor :))))
  5. )))))))))))))0 ce caraghiosi sunt minioniiii tai )
  6. salut baros eu abia am ajuns acasa!! app ai fw pt ca ai luat ranger
  7. salut baietii ce mai face.ti voi?? )
  8. SAlut la baietiii!! ne vedem prin game!!
  9. Cred ca ai vazut prea mult ca vad ca numai se vb ))
  10. Pai postati aici face.ti spam sa ne certe Cyber ))))) raspund eu daca e ceva voi numai sa postati macar )
  11. salut baietii!!! ma baietii credeam si eu ca sunte.ti mai galagiosi mai vorbaretii da din 50 de membri daca posteaza 2 pe aici e mare minune!! ce face.ti voi toata ziua? mai spam,ati si voi pe aici )
  12. Salut la baietiii veseli!! cam liniste pe aici @ Ma baros vezi ce faci cu clanu ala numai baga nabii de 12 aniii..fa clanu ala numai de smecheri nu de toti copiii!
  13. VaLLyy

    Nick: .VaLyy Rank:6 Data:06/12/2015 Am dat test cu membrul: DarkDevil01 Desfasurare:1.5/3 Alte precizari: Acceptat!! Nick: .VaLyy Rank:6 Data:06/12/2015 Am dat test cu membrul: .Ale Desfasurare:0/3 Alte precizari: Acceptat!!
  14. VaLLyy

    Nick: .VaLyy Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semanatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Text: ceva de genu vreau da Sa scrie ASSISTANT CHIEF PARAMEDIC si in mijloc .VaLyy Dimensiuni: cat pentru o semnatura! Alte precizari: Sper sa ma ajutati..multumesc!
  15. Ma Boss.ul meu !! in primu rand dupa cum vezi si tu acolo sunt rank 1 si in al 2ilea rand nu cred ca e traba ta eu vorbeam cu vaga acolo nu cu tine..eu inteleg ca ai rank 4 si ca poate sperai tu la sub,leader dar e o diferenta intre mine si tine nu ma refer la joc aici,,,ideea e urmatoarea baiatu' meu daca nu iti convine eu iti prezint topicul cu demisii..eu pe acest server pe unde am fost si ce am facut nu am fost respins si cred eu ca am facut treaba buna pentru ca alfel numai ajungeam si leader..eu vreau ca noi sa ne intelegem bine cu totii si sa nu purtam invidie unii pe altii pentru ca pana la urma e un joc frate..se accepta unele glume intre prieteni si altele...asta e parea mea acum..daca tu nu o intelegi te.as ruga sa mai cresti nitel..si de ce se duce factiunea cu mine ca subleader??? o sa ajunca chiar mai sus decat a fost vreodata...asa zice.ti toti si regretati plecarea fostului leader pana cand va venii urmatorul si vedeti ca si cu el e mult mai bine..da pentru asta trebuie sa colaboram cu totii nu sa aveam invidie unu pe altu ca ala a facut si ala nu a zis nush ce...treaba ta eu nu vreau sa ma cert cu nimeni nu am venit aici sa fac scandal am venit sa.l ajut pe cyber cu ceaa ce pot..si cat pot...pana atunci eu te pwp papa...ti.am zis nu iti convine esti liber la demisii
  16. VaLLyy

    @@bZDrag0s Felicitari pentru noua functie...sper sa ne intelegem foarte bine si sa fi un leader Foarte bun exact ca Seth.. Sa faci o treaba buna in continuare si sa ajungi tot mai sus ca si prima data..Ai fost un admin de nota 10+.. sper sa faci aceasi treaba si aici.. Bravo tie.. Bafta,,,
  17. Ma ce e galagia asta aici ..
  18. O sa fac asta pentru tine special... )))))))))
  19. Neatza baietii.. Practic acum e dimineata! nu la ora 7 ))))))))
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.