Jump to content

ZEW Yulo

Donator
  • Posts

    10693
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About ZEW Yulo

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Galaxy

Recent Profile Visitors

70504 profile views

ZEW Yulo's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

2.1k

Reputation

  1. Cumpăr 50 € Shop cu 150 lei. Dacă vinde cineva la preţul ăsta, aştept PM.

    1. sOuNdy

      sOuNdy

      vând eu 50 euro pe shop, însă mai mărește oferta. Dacă dorești și ești dispus sa facem tranzacția prin transfer bancar îmi poți da PM.

    2. ZEW Yulo

      ZEW Yulo

      Nu primeşti PM-uri. Dă-mi tu.

  2. ZEW Yulo

    Nick: ZEW Yulo Doresc : Cover pentru canalul de la youtube. Imagine: - Tema (In caz ca nu exista o imagine): GTA San Andreas, V - Nu conteaza, sa aiba legatura cu GTA. Text: AndreiT Dimensiuni: Pentru Banner YouTube, nu cunosc dimensiunile. Unde vă este de ajutor această lucrare?: YouTube Alte precizari: Multumesc! Astept cat mai multe creatii!
  3. ZEW Yulo

    Pe 25 ianuarie 2016, reţeaua de televiziune americană Fox a început difuzarea unui nou serial de televiziune, intitulat “Lucifer”, în care se urmăreşte viața lui Satana în timp ce acesta trăiește în Los Angeles (vedeţi articolul de pe Wikipedia). În încercarea de a rezolva o crimă, el se foloseşte de puterile sale pentru a ajuta oamenii. Precum se observă, aceasta este încă o înşelătorie a mass-mediei oficiale, care vine să ne sugereze ideea că Lucifer este “tipul cel bun”, care ajută oamenii. Cât de departe s-a ajuns? Iată ce scrie Fox despre acest serial: “Lucifer este un serial de televiziune american, difuzat pe Fox, și care este o adaptare liberă a personajului de benzi desenate, creat de Neil Gaiman, pentru seria de benzi desenate “The Sandman”. Bazat pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Keith și Mike Dringenberg, personajul principal al serialului TV este Lucifer, care, plictisit și nefericit ca Domn al Iadului, demisionează din tronul său, îşi abandonează regatul, pentru a ajunge în Los Angeles, unde dă o mână de ajutor Poliţiei pentru a pedepsi criminalii”. Crearea simpatiei pentru diavol Scopul clar al serialului este acela de a schimba imaginea diavolului din descrierea biblică. Așa cum se menționează în fragmentul de mai jos, Domnul Iisus Hristos l-a numit pe Satan drept “ucigaș de la început” și “tatăl minciunii”: “Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii” (Ioan 8:44). În serialul de televiziune “Lucifer”, Diavolul spune numai adevărul. Şi, în plus, el vrea să ajute omenirea. Iată, de exemplu, ce se spune într-o cronică a episodului-pilot al serialului: “Vă vine să credeți sau nu, o creatură care aduce răul și ispitele, poate uneori să facă şi lucruri frumoase, cum ar fi să dea un ajutor în a investiga o crimă, a salva viața umană și a refuza să accepte orice suflet omenesc, chiar dacă ei sunt dispuşi să-l vândă”. Aceasta este exact genul de minciună, pe care Satana vrea s-o implanteze în inimile și mințile oamenilor. Şi nu mă mai miră deloc că “mass-media oficială” produce şi difuzează asemenea filme… Trailer:
  4. Am si eu nevoie de ajutor... Ma tot chinui sa schimb niste culori si o imagine din background in PowerPoint. Ma ajuta si pe mine cineva? Dau 100k pe RPG4

  5. Am făcut un Word care este "legat" de un Excel. Introduc nişte date în Excel, iar Wordul le preia automat. Problema este că la Excel am pus limită la 2 zecimale, iar în Word îmi sunt preluate cu 11 şi nu îmi pune nici despărţitor. Are cineva idee care e problema?

  6. Clanul ZEW caută jucători foarte activi la spray! Aşteptăm aplicaţiile dvs. pe panel!

  7. Dacă încă n-aţi băgat referralul meu, mai aveţi o şansă : 434 . http://imgur.com/4NOXXW7

    1. Cantu

      Cantu

      Bagi in ZEW?

  8. Joci pe RPG4 şi cauţi un clan activ? Ai experienţă? ZEW te aşteaptă cu braţele deschise! Pentru mai multe detalii, PM! În curând, secţiune pe forum!

  9. Dacă încă n-aţi băgat referralul meu, mai aveţi o şansă : 434 . http://imgur.com/4NOXXW7

    1. Anisim

      Anisim

      ce nebun :)))) nice level 3 si monster, nice :)))

  10. Dacă încă n-aţi băgat referralul meu, mai aveţi o şansă : 434 . http://imgur.com/4NOXXW7

  11. Bagă referral 434, am de unde să te plătesc mai bine ca oricine: http://imgur.com/NSHQopc

  12. Bagă referral 434, am de unde să te plătesc mai bine ca oricine: http://imgur.com/NSHQopc

  13. Bagă referral 434, am de unde să te plătesc mai bine ca oricine: http://imgur.com/NSHQopc

    1. im ugly still gettin' hoes

      im ugly still gettin' hoes

      realizezi ca ai spart 300 de euro pentru niste pixeli? Hai daca era cs go mai ziceam.

    2. Zokee

      Zokee

      Eu te-am bagat.

  14. Se bagă cineva într-un clan pe RPG4? PM.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.