Jump to content

SiSu cu S

Donator
  • Posts

    3734
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SiSu cu S

  1. Propun:

     

    1. Cresterea procentului de castig pentru biz-uri de tip Tuning / Clothes etc., prea mic procentajul de castig din banii pe care un jucator ii cheltuie, la biz de tip rent se castiga mai bine.

    2. Scaderea pariurilor la barbut/dice deoarece prea se exagereaza. De azi pe maine la level 3 ai Maverick / Infernus / Bani de ingheata apa.

    3. Cautarea unei solutii pentru biz-uri de tip /eat, sunt foarte multe pe server, nu produc mai nimic. Undeva prin 2012 erau pe turf la war, inteleg ca asta nu se mai poate aplica acum, dar o solutie cred totusi ca exista.

    4. La fel cum la taxi nu se pune punct la raport daca ai acelasi IP, propun rezolvarea problemei de FAKE PRODUCTION la biz-uri. Adica, daca ai acelasi ip si intri in biz sa nu se accepte suma respectiva la fel cum e cu propriul cont, deoarece e plin de productii false, plin de abuzuri si exagerari cum este in cazul biz-ului de tip Rent. Dai rent 24 de ore de pe propriul cont - direct productie de 9,000$ sau 11,000$.

  2. 14 hours ago, MickeyM said:

    Baieti, cum sa va zic eu mai cu frumosul, de nu veniti la wars va cam ard cu fw-uri si manevre, astazi am fost pe hq avispa 14/24 ON, asta deja tine de obraz. Ati vazut ca nu prea fac evidente si-ati zis sa trageti chiulul? Lasa ca de acum incolo in fiecare zi se va face evidenta si vedem noi care rade la urma. Haideti sa tragem tare baietii mei sa facem si noi ceva cu mafia asta...

    Maine avem 4/4 wars, haideti cu prezenta maxima, se poate.

    Oare cati au citit asta ? :-?

  3. Nick: SiSuCu
    Rank: 1
    Doresc sa ma invoiesc de la: Wars
    Motivul: Plecat acasa, nu voi putea fi on la war-uri.

    Data war-ului/antrenamentului/sedintei : 09/03/2018 - Vineri

    Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: Prima

    Alte precizari: Voi intra din cand in cand sambata si duminica, cate 5 / 10 minute. Luni revin in forta.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.