Jump to content

CrisMax

Member
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

About CrisMax

  • Birthday 12/25/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lupeni-Hunedoara-Romania
  • Hobbies
    Sa incep si sa termin Academia Politista si facultatea de Drept. <3

Previous Fields

  • Real name
    Cristi

CrisMax's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

1

Reputation

  1. » Nick: CrisMax » Rank: 5 (Manager) » Data: 08.12.2012 » Am dat test cu: Florinel99 » Desfasurare: S-a descurcat destul de bine, a raspuns de cateva ori gresit, dar in rest a fost bine. » Rezultat (x/3): 1.5/3 » Rezultat final: Trecut.
  2. » Nick-ul tau: CrisMax » Rank actual: 4 » Data: 10.11.2013 » Motivul invoirii: Nu sunt acasa la ora aceea. Fac tot posibilul sa ajungg.
  3. » Nick-ul tau: CrisMax » Rank actual: 4 ( Supervisor ) » Data: 20. 10. 2013 » Motivul invoirii: Probleme personale.
  4. » Nick-ul tau: CrisMax » Rank actual: 4 ( Supervisor ) » Data: 13.10.2013 » Motivul invoirii: Trebuie sa fiu la liceu pentru o sedinta cu echipa de teatru. Multumesc anticipat.
  5. Am spus in timpul testului ca: "Asta se misca ca ochiu mortului", atunci cand ati facut free chat si nu puteam face pozele, din-aia am facut 53. Ai putea sa fi mai atent si sa nu atragi atentia altora. Recunosc, eu am inceput sa-ti spun ca: "Nu te ocupi ca aici e free chat si afacere?" si de asemenea nu mi-ai raspuns, mai tarziu am scris "ma" in loc de "m-a" si-mi spui sa lucru la vocabular, si normal, dintr-o greseala care am corectat-o sa-mi atragi atentia, hai sa spunem ca scrie in modul asta: "Ke fakety, muai?" in cazul asta nu ma deranja sa-mi spui sa lucru la vocabular.
  6. Am dat testul cu adutzu, l-a trecut putin mai dificil, V.Corleone poti verifica, si iti multumesc pentru ca m-ai numit "analfabet". Noapte buna, ne auzim maine.
  7. » Nick: CrisMax » Rank: 4 (Supervisor) » Data: 08.10.2013 » Am dat test cu: adutzu » Desfasurare: S-a descurcat aproape bine, au fost cateva raspunsuri incomplete, raspundea greu, dar a trecut testul cu bine. » Rezultat (x/3): 2/3 » Rezultat final: Trecut.
  8. Saluutare colegi. Astazi am o zi lunga la scoala, si ma intorc abea pe la 17:00, dar intru mult mai tarziu..Va urez multa gafta la tractat! <'>
  9. » Nick-ul tau: CrisMax » Rank actual: 3 » Data: 01.09.2013 » Motivul invoirii: Sunt plecat de acasa
  10. » Nick-ul tau: CrisMax » Rank-ul actual: 3 » Nick-ul celui reclamat: Nopuls3 » Level-ul celui reclamat: 8 » Bara RPG a celui reclamat: » Descrierea situatiei: DM » Dovezi (ScreenShot/Video): http://postimg.org/gallery/c9fdw75e/fff6ab3f/ » Alte precizari: -
  11. » Nick-ul tau: CirsMax » Rank actual: 3 » Data: 25.08.2013 » Motivul invoirii: Trebuie sa plec de acasa..
  12. Saluutare colegi dupa cum a spus am ceva probleme cu pc-ul si nu pot intra curand, si cand spun curabd v-a cam dura ceva deoarece nu-mi fac pc-ul acum, si pe 23 plec in vacanta in Spania si ma intorc abea pe 14-17 septembrie, si m-am gandit sa-mi cumpar leptopul din Spania, am mai multa incredere sa-l cumpar de acolo. Zeule iti voi trimite curand un pm sa vorbim ceva important. Sper ca pe cand ma intorc sa ne auzim doar de bine. Multa bafta, si poate voi lasa pe alcine va pe contul meu.
  13. Saluutare colegi, am o problema cu pc.ul si nu pot intra curand, am intocmit o cerere de inactivitate si acolo am presupus 4 zile, sper sa nu intarzii mai mult. Va urez multa bafta la tractat si refill/repair. P.S: Cererea si ce este aici au fost scrise de la un prieten, zic si eu sa nu banuiti ceva aiurea.
  14. Dragi colegi eu voi pleca intr-o scurta vacanta cu ceva neamuri, asta va dura de sambata pana duminica seara, sper sa pot ajunge la sedinta. Va urez multa bafta la tractat si aveti grija cu post-hunteri.
  15. Da, si eu am aceeasi problema, este foarte mare lag-ul, problema cred ca v-a fi remediatata mai spre seara.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.