Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Zoom

Donator
 • Content Count

  1025
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Zoom

 • Rank
  Sefu' Papadiilor
 • Birthday 03/06/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG1 Nickname
  Zoom

Recent Profile Visitors

881 profile views
 1. Gata vara, a venit toamna, sa inceapa facultatea
 2. Aparent nu se mai invarte nimic. Bate vantul prin topicul asta
 3. Zoom

  Numele : Zoom Rank : 4 Suma donatiei : 200.000$ Dovada donatiei : https://imgur.com/a/pa0wRqo Motivul donatiei : Pentru masinute Alte precizari : Pwp la toata lumea
 4. Nici mie nu imi intra pe RPG 1. E ceva problema de la ei cred. Mai multi au problema asta
 5. Nick: Slash Level: 27 Rank: 1 Mă învoiesc de la: War Data activităţii: 13.09.2019 Motivul: E posibil sa nu fiu acasa A câta învoire pe această săptămână este?: prima 1/2 Alte precizări: bafta la war. Poate ajung si eu
 6. Zoom

  Nick: SlashNick-ul reclamatului: CoMiDovezi: Clan logs Motiv: /clanresign fara demisie
 7. Salutare toata lumea. Pentru cei care au inceput azi scoala, cum a fost? :)))
 8. Zoom

  Nick: SlashNick-ul reclamatului: RuginelDovezi: Clan logs Motiv: /clanresign fara demisie
 9. In acest topic va fi lista cu jucatorii care nu au ce cauta in Oaste. Modelul de postare este urmatorul: Nick: Nick-ul reclamatului: Dovezi: Jucatori interzisi: Knyf3, catalin_andrei150, alberto_o1, ToM. AndreiKing, Gogu2k17, k3n[N]z0r, Ionut.DauPtDicky, ..Andrew.., ChingChong, ManuAkaTiganu, the__king, ALYN_MAFF, BOYKA231_XE, .Robertoo., Ruginel, CoMi Acestia trebuie sa plateasca 100k pentru a fi scosi de pe blacklist.
 10. Reguli generale: Inactiviatatea mai mare de 3 zile neanuntata la topicul de pe forum se va pedepsi cu demiterea. Nu sunt acceptate certurile de orice fel in cadrul clanului, daca aveti vreo problema cu cineva anuntati liderul sau un rank superior, certurile se rezolva in cadrul clanului. Respectati-va reciproc si ajutati-va membrii care au nevoie de acest lucru. Daca o sa primiti ban o sa fiti demisi. Cine foloseste comanda [/clanresign] fara cerere de demisie, primeste black list permanent in Oaste. Comentarile aduse unui rank superior se vor sanctiona cu CW la prima abatere si demitere daca continua. (Daca nu va permiteti cu persoana respectiva incercati sa evitati glumele de prost gust/limbajul) Un CW prelungeste perioada de rank cu 7 zile sau la decizia liderului. Un CW se sterge dupa 14 zile de la primirea acestuia sau la decizia lderului. Aveti obligatia de a finaliza saptamanal puncte de experienta pentru clan drept urmare aceasta regula se va sanctiona cu Rank Down cei ce detin un Rank mai mare decat rank 1 ( Rank 2-4 ) cat despre cei ce au Rank 1 vor primi Demitere. -Pentru cei ce se afla intr-o factiune Pasnica sau Departament dar si cei din Mafie vor fi nevoiti sa obtina 100 de puncte pentru clan saptamanal. -Pentru cei ce nu se afla inr-o Factiune Pasnica/Departament/Mafie vor fi nevoiti sa obtina 150 de puncte pentru clan saptamanal. Punctele pentru clan se pot obtine din Joburi/Misiunii/Task-uri/Spray. Rank-up - Rank-urile se vor lua dupa un numar de Experienta acumulata din Joburi/Misiunii/Task-uri/Spray. -De la Rank 1 la Rank 2 va trebui sa acumulati undeva la 100 Experienta pentru promovarea in clan -De la Rank 2 la Rank 3 va trebui sa acumulati undeva la 200 Experienta pentru promovarea in clan. -De la rank 3 la Rank 4 va trebui sa acumulati undeva la 800 Experienta pentru promovarea in clan. -De la rank 4 la Rank 5 va trebui sa acumulati undeva la 1600 Experienta pentru promovarea in clan. - Rank 5 si 6 vor avea dreptul de a face Experienta Saptamanala Optional avand in vedere ca vor avea alte prioritati. Reguli alianta: De asemenea, avem alianta cu clanul ----------------------- . Cateva reguli referitoare la alianta: Nu vom acorda si nu vom primi fail-uri la [/rob] intre noi. Cearta va fi aplanata de catre liderii clanurilor, astfel cine cauta scandal riscand demitere. Nu va interzicem sa vorbiti licentios, dar incercati totusi sa pastrati un limbaj adecvat.
 11. Daca ai vreo idee care ajuta la buna dezvoltare a clanului te rog sa postezi aici. Reguli: * In acest topic vor posta doar membrii clanului. * Respectati modelul de cerere. * Nu repetati o sugestie, verificati ce s-a mai spus pentru a evita Reepostul. Model: * Nume: * Rank: * Sugestie: * La ce crezi ca ajuta?:
 12. Zoom

  Aici veti pune dovada donatiilor facute pentru clan. Model: Nume: Rank: Suma: Motiv: Dovada: Alte precizari:
 13. In acest topic vor fi postate instiintarile aduse voua, membrii clanului de catre Lider/Sublider.
 14. Aici vor posta doar membrii clanului " Oastea Jupanilor". - puteti discuta despre orice. - va rugam sa aveti un limbaj decent.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.