Jump to content

No Mercy

Member
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by No Mercy

  1. Un nou inceput.O noua isotrie:)).

  2. Un nou inceput.O noua isotrie:)).

    1. TLG JustRed

      TLG JustRed

      Îţi spun eu sfârşitul poveştii: banat pentru aim. :))))))

  3. Nu am bagat aim ma =))o intrat la mine in PC aveam un aim detectabil de vre-o o luna in pc si nu l-am sters am uitat de el nu l-am folosit nici o data o intrat in pc lo gasit si asta o fost.
  4. Imi pare rau.Totul a fost in zadar ce am facut pana acuam am fost banat pe nedrept.da asta e viata din acest moent nu mai joc samp poate daca primesc unban dar sansele sunt minuscule salut.
  5. Neata acuma m-am trezit si la 17:30 plec la fotbal am meci de la 18:00....Poate intarzi putin la war da vin pe la 20:10 maxim.
  6. Cine a luat bannnnn????????????????????????????????????????Kaine cel rau=))).
  7. Noapte Buna.Imi pare rau pentru numarule de cuvinte pe care la-m evitat.
  8. Azi war pac a mai ramas unu KA.... si gata cu ei:)).
  9. Eu il cred,cred ca era fumata sau beata profa cand i-o corectat teza.
  10. Salut mi-am spart capul azi adica pe aproape:)).Azi nu pot veni la war am meci de la 21:00 am facut si cere de invoire,bafta la war.
  11. Mda sa vazut ca numa ciocul ii de The Mister sau cum il cheama A.K.A Alex. Vorbim maine.
  12. de ce as incerca sa fac acest lucru?Cuvantul scris de mine "neataaa"nu este un cuvant destul de complex incat sa formeze o afrimatie.Aceest cuvant afirma ca m-am trezit si ca imipartasesc acest lucru cu voi dar din pacate nu este un cuvant destul de complex incat sa vormeze o propoziti cu predicat si subiect alta data am sa incerc sa spun: "Neataaaa deagi mei colegi am venit si eu de la scoala si impartasesc aceest lucur cu voi,cum nu am mai facut-o de mult si ne vedem in seara asta la war."aceeasta este o propozitie care are predicat si subiect. Substantivul este partea de vorbire care denumește ființe, obiecte, substanțe, locuri, evenimente, stari sufletesti și o serie de noțiuni abstracte. Este una din puținele părți de vorbire prezente în toate limbile (o alta este verbul). În unele limbi substantivele se modifică după număr și caz. În propoziție, substantivele au adesea rolul de subiect sau complement direct, pot fi înlocuite de pronume sau pot fi determinate de adjective. În exemplele de mai jos substantivele sînt subliniate: Tu ești Mircea? De nu, schimb a ta coroană într-o ramură de spini. Au venit și-n țara noastră de-au cerut pămînt și apă. Îmi apăr sărăcia și nevoile și neamul. Din categoria substantivelor pot face parte și cuvinte care denumesc acțiuni, calități, moduri de desfășurare a acțiunilor etc., care sînt de obicei exprimate prinverbe, adjective sau adverbe. Categorizarea corectă se face ținînd cont de rolul pe care aceste cuvinte îl au în propoziție și de proprietățile lor morfologice. Exemple de astfel de substantive sînt cele subliniate în fragmentele de mai jos (nu toate substantivele au fost marcate). acțiune: Ce-i mîna pe ei în luptă [...]? calitate: Codrii se înfiorează de atîta frumusețe [...]. manieră: [...] nu răscoli cu-atîta grozavă ușurință titanica turbare!
  13. Nickname Server: Opera Level: 12 Pronostic: 1-2 Alte precizări: Nimic.
  14. Neata,acum m-am trezit si eu si sunt 90% pregatit de war:)).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.