Jump to content

Norton13

Member
  • Posts

    182
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Norton13

  1. NU crezi?! Uita-te la IP bai nabule si apoi comenteaza. Si care e problema ca am contul de MAI? Taci acolo bai prietene, ca esti cam nabut:*
  2. Se vede ca esti nab si nu stii sa citesti. Am spus ca am intrat pe contul prietenului meu, vecinului meu baaiii, Aoleu, te bate rau romana asta. Ba, arata-mi dovada unde am gresit, ca eu nu sunt ca tine un $#@%@^ sa fac post si alte prostii. Arata-mi dovada daca esti smecher. Ai de capu` tau, tu te pui cu mine, dar mai multe ca mine nu ai facut pe Server-ul asta.
  3. Mda. Marius, ai dovedit si tu sa fii un tradator! Cum frate, la lv 7, mi-am cerut si scuze, si imi ia si permisul:|, ma eram pe contul prietenului meu. Si ai facut asta din ura, in fine, asa sunt noii "colegi" de astazi, hai sa zic, ca pe xHeekerx l-am iertat pentru ce a facut, dar pe tine niciodata. Te-as injura in ultimul hal, dar pacat de baietii astia care imi citesc acest topic. Sa nu te mai vad in viata mea in fata ochilor, NABULE. Mi-ai stricat dimineata.
  4. Neatza baietii, am ajuns si eu din concediu:> Walde? Bafta la tractari? Spor la comenzi:*!
  5. Nickname: Norton. Rank: 1 Data sedintei: 04-08-2013 Motivul absentei: Probleme personale, nustiu sigur daca voi ajunge. Alte precizari: -
  6. Eu sunt in Jail, Siii haiidii ca ies si eu fetitzeleee mielieee ;* Ne vedem maine dimineata, Spor la comenzi celor care sunt in tura de noapte Noapte buna San Fierro Taxi . .
  7. Nick : NorToN. Level : 17 Factiunea din care faci parte? : San Fierro Taxi Cab. Versurile : Toata ziua la comenzi ..... Norton aduna banii verzi .... San Fierro Taxi Cab..... Hai la noi, vin-o cu drag.... Daniel - cu Mertanul..... Norton - cu Loganul....Walde - mecanicul..... Noi toti suntem soferi..... Te ducem unde ceri.... [/service taxi] nu uita.... Acceptam comanda ta. Alte precizari? : San Fierro Taxi Cab . Nu uita-ti cea mai frumoasa si mai bogata factiune de pe SERVER. Un lux pe masura pentru buzunarul dumneavoastra.!!!
  8. Neatza fetilii:* Cii facitii?:* Eu acum m-am trezit si astept sa fac niste afaceri cu casa, poate , in curand, veti avea niste patutri noii fetilii:* . Dar trebuie sa il conving pe BeBeXd.
  9. Las' , ca trec ele Si ce mai ziceti voi maiii soferi de cursa lunga? ) Eu astept sa se faca ora 11-12 sa curga comenziiilee .
  10. BAfta in continuare!!! Sa ai grija de tine, si sa nu uiti, noi in totdeauna te vom respecta!!!
  11. Nickname: NorToN. Rank: 1 Data sedintei: 28-07-2013 Motivul absentei: Probleme personale. Alte precizari: Nustiu sigur daca voi ajunge sau nu.
  12. Nickname: NorToN. Rank-ul pe care il detii: 1 Nick-ul celui reclamat: StephY Bara RPG a reclamatului (cea mica): Motivul: DM! Dovada: (ScreenShot, Video) http://postimg.org/image/m5agrcq6h/ http://postimg.org/image/stw5diorf/ http://postimg.org/image/al52zf70l/
  13. Daaa, Multumesc frumos!!! Sper sa ne inteelegem bine ca intre colegi. >;d<
  14. Cred ca acesta va fi ultimul post in acest topic, Va urez drum bun in continuare atat si conducerii cat si membrilor, noi sau vechi. Vreau sa precizez ca nu voi uita 5 membri importanti din acest departament,chiar daca raman, chiara daca sunt, sau chiar daca au fost aici cu mine colegi. : KvB.Capone ; Razvii ; Slay ; Kappa si nu in ultimul rand Kandelo. Mi-a facut placere sa lucrez cu voi, ati fost niste adevarati oameni, de asemenea mi-a facut placere sa ajut membrii din LVPD incepatori cu rank 1, I-am ajutat deoarece conducerea nu a fost online, si mi-a facut placere. Nu vreau sa se interpreteze altceva. Poate candva ma voi intoarce, acum vreau sa imi incerc norocul in Sf Taxi. Sper ca, KvB.Capone sa nu se supere pe mine, de asemenea Razvii si Kappa ... Dar va promit, ca voi mai intra, pana la vara voi mai intra in Las Venturas Police Departament ! ! ! Si daca nu va gasesc, nustiu ce va fac ! ) Cu parere de rau, va spun La Revedere Las Venturas Police Departament ! ! ! Sa aveti foarte mare grija de voi, si de acest departament ! ! ! P.S. : Am incercat ca mesajul sa fie cat mai colorat, ca sa imi aline dorul si durerea.
  15. >NickName:NorToN. >Level:16 >Culoare 1:Rosu >Culoare 2:Albastru >Culoare 3:Maro >Doriti continuarea acestui Event sau inceperea altuia nou?: Doresc continuarea acestui event.
  16. Adevarul este ca ai gresit din prima saptamana, si eu am gresit o poza din 200 si ceva, si ma oftic rau, dar asta nu inseamna ca Razvii si Kvb.Capone nu au dreptate.
  17. Nick: NorToN. * Rank: 2 * ECHIPA: SWAT * Lipsesc din motivul: Nu cred ca pot ajunge la ora aceea, prietenii vorbesc de o iesire in oras. * Alte precizari:? Multumesc.
  18. Off, Si Bestial.. Mai ramane sa plece kappa si va parasesc si eu.. Trecem peste, Ce faceti maii prietenasilor?)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.