Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

SlayWoW

Member
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    *************
  • Hobbies
    Afaceri cu prostituate

SlayWoW's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Nume in joc: [RS]GuEsT Level: 50 Factiunea din care faci parte: Civil Pachetul dorit: 2 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? Da Numar de telefon: 100-8001 Anuntul: Vrei sa iti schimbi numarul de telefon, tigari, prezervative si o camera sa faci un selfie cu prietena ta? Atunci vino la 24/7 VineWood si cumpara ce iti doreste inimioara. Alte precizari: As vrea sa se publice anuntul cand sunt peste 300 de playeri. Multam !
  2. Nickname: [RS]GueST Level-ul detinut: 47 Factiunea din care faci parte: Civil Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Salutari !
  3. Nick:[rS]GuesT Level:29 Vârstă (reală):18 ani Sex (real):Masculin Vechime pe server:7 luni Poză cu /stats: http://postimg.org/image/fzktfur87/ Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut playeri de level mic cu bani, la fel cum am fost si eu ajutat la randul meu cand am avut level mic si pentru a face cat mai multe schimbari in bine. Ce intenționez să fac pentru jucători: As vrea să le acord playerilor de level 2-7 cea ce li se cuvine adica taxa la fiecare PayDay, să organizez cat mai des evenimente. Le voi arata playerilor de level mic ce trebuie sa faca si ce nu trebuie sa faca pentru a fi un server numai de prieteni si mai mult populat. Si sa nu credeti ca am uitat de playeri cu level mare in care o sa le ofer si lor cativa bani dar la cine cred eu ca are nevoie.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.