Jump to content

F4L Carter.

VIP
 • Posts

  3604
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Status Replies posted by F4L Carter.

 1. https://shop.b-zone.ro/aff.php?aff=4223 - Cumpara de aici gold 

  1. F4L Carter.

   F4L Carter.

   https://shop.b-zone.ro/aff.php?aff=4223 - Cumpara de aici gold 

 2. Rest in peace Louis Anderson :(

 3.  

  Dovezi de ban s-ar zice, 29 secunde, 2 faze. In 2019 cand eram admin daca le aratam 2 faze la CT ma scuipau in fata si imi spuneau insuficient, acum e banul ramane. 

   

  Toate bune si frumoase, as putea face acum ticket uri, pm uri sa ma fut la cap cu tot felu de reconstituiri dar nu am rabdarea si cheful necesar pentru a face asta.

   

  Daca s-a ajuns in acest hal sa se baneze pentru doar 2 dovezi nu mai vreau sa joc. Inainte se gramadeau dovezi calumea sa se baneze pe cineva iar acum 29 secunde sunr suficiente, 2 faze sunt suficiente. ?

   

  Cu acest post imi anunt retragerea mea definitiva de pe SA:MP, nu mai vreau sa am nimic de a face cu acest joc sau in special cu aceasta comunitate.

   

  Multumesc tuturor prietenilor pe care mi i-am facut pe acest joc si pentru toate momentele frumoase alaturi de voi. 

   

  @SaRtOR @Edward  1 supervisor, 1 CT Supervisor, succes in prinderea codatilor cu asa dovezi, faceti o treaba buna rau. Iar Sartor, succes in administrarea serverului in asa hal. 

   

   

  1. F4L Carter.

   F4L Carter.

   Codatii plang cand sunt prinsi :)) iti faci setari pe rifle si te dai mare bombardier ca tu stii sa joci ,ca esti mare mafiot cu vechime =)))) asa s-a ajuns comunitatea cand sunt prinsi codatii pe "2faze" :)) 

  2. (See 17 other replies to this status update)

 4. De luna viitoare reincep campionatul de LOL ce se va desfasura in sistem BO1 [EUNE]

 5. Vrei sa cumperi ceva de pe shop? Folosete link-ul meu pentru o tranzactie mai rapida :)https://shop.b-zone.ro/aff.php?aff=4223

 6. Salut, la invoiri ttb 

  Carter a scris ca Gorenco are inactivitate,m-am uitat  la inactivitati si am vazut ca gorenco nu are inactivitate https://www.rpg.b-zone.ro/factions/inactivities/tsarbratva

  Lamuriti-ma va rog

  1. F4L Carter.

   F4L Carter.

   Classic ce sa zic, mai bine te uiti in curtea ta nu in curtea vecinului ;) back to scoala man si lasa posturile astea inutile ;)

  2. (See 5 other replies to this status update)

 7. Watsssssssss upppppppp mariusicaaaaaaaaaaaa :*

  1. F4L Carter.

   F4L Carter.

   am ajuns si eu in romania ieri si am zis sa mai intru pe aici sa salut lumea :) masina mai merge? :))

    

  2. (See 2 other replies to this status update)

 8. Cumpăr Wall-Hack compatibil cu o tastatură anti-AIM.

 9. Sarbatori impreuna sau o ardeti pe solo? http://forum.b-zone.ro/topic/107865-familia-4-life-noutati-stiri/ Familia 4 Life recruteaza 2 persoane demne de acest clan!

 10. Vrei sa te apuci de League of Legends? Foloseste-te de referalul meu si eu te voi ajuta http://signup.leagueoflegends.com/?ref=535bec5468c9a572831170

  1. F4L Carter.

   F4L Carter.

   Te ajut sa inveti sa joci si daca te tii bine si inveti poate iti iau si un skin :P.

    

   @ Normal ca exist doar nu sunt fantoma.

  2. (See 3 other replies to this status update)

  1. F4L Carter.

   F4L Carter.

   Astept sa-mi actualizeze patchu si ma bag la un meci ca am programare la frizer si tre sa ma duc pana undeva sa trimit niste bani pl mea...oricum esti un jegos ca n-am mai jucat de 1 luna cu tine.

  2. (See 8 other replies to this status update)

  1. F4L Carter.

   F4L Carter.

   Ba am jucat cu rengar e prea tare :)), cu kha e panarama nu prea imi place mai bun e rengar decat kha parerea mea. Fiora e de belea

  2. (See 8 other replies to this status update)

 11. Uite un aimer pe aicisha :))

  1. F4L Carter.

   F4L Carter.

   Fac bine ma, stiai ca nu-mi plac codati nu stiu de ce-ai facut marea prostie sa ma superi dar na..tot acolo in corasonu meu ramai :)) poate ti-a dat si tie mintea la cap acum

  2. (See 2 other replies to this status update)

 12. 4 luni lider, una helper, 8 designer. Termenul de valabilitate e aproape de expirare...

 13. Comanda si tu ceva, am nevoie :))http://clienti.b-zone.ro/aff.php?aff=682

  1. F4L Carter.

   F4L Carter.

   baaaaaaaaaa, eu am postat primu ca vreau sa ia de la mine si tu acum te bagi peste mine? Da normal ca esti admin iti permiti :))) jos BASESCU JOS BASESCU!!!

  2. (See 4 other replies to this status update)

 14. http://forum.b-zone.ro/topic/88180-verdant-family-legende-legends/ ultimi 6 ce cautati pe lista asta, nu vrem virusi pe aici, vaN zi si tu ceva =))
  1. F4L Carter.

   F4L Carter.

   nu port pica pe nimeni ma lolzaa, ca eu nu sunt frustrat... oricand si oriunde vreti voi daca ne permite timpul tot bem o bere si facem un gratar :) dar si pe strada tot respectul ala o sa fie ca aasa imi place mie respectul sa fie cu mine si cu cei din jurul meu oriunde ma duc...dar na voi nu stiu cum vedeti viata daca nu respectati pe cineva care merita sa fie respectat...vorba aia..respecta si vei fi respectat gen :)) (pentru d-astia ca darius si care mai poarta pica pe persoanele care sun...

  2. (See 17 other replies to this status update)

 15. Admin: De ce ai folosit coduri? / Player: De-al dreacu si de ambitios, mai zi ceva.. / Admin: A meritat? / Player: Doa. / Admin: Cate antecedente mai ai? / Player: Cinci ! @ :)) originalul aici :

  1. F4L Carter.

   F4L Carter.

   baaaaaaaaaaaaaaaa fratelo vezi ca sunt in buzau ma, hai la o bauta date-n spanac

  2. (See 5 other replies to this status update)

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.