Jump to content

zke nairdul350

Member
  • Posts

    203
  • Joined

  • Last visited

About zke nairdul350

  • Birthday 04/23/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cernavoda
  • Hobbies
    Sa ajut playeri si sa ajung helper.

Previous Fields

  • Real name
    Adrian

zke nairdul350's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

2

Reputation

  1. Citeste ce am scris la : http://forum.b-zone.ro/topic/96920-discuii-discussions/page-212 , poate intelegi si tu de ce am postat pe aici . Nu uita sa-mi dai report.
  2. Spre marea ta surprindere , o sa te anunt ca am aproape 16 ani. Am postat aici din 2 motive: 1) Am vrut sa iau ban definitiv si pe forum, pentru ca ispita reapucari de sa:mp sa fie mai mica. Apropo, stai linistit, stau maxim 3,4 ore pe PC intr-o zi. Restul scoala+iesit afara. 2) M-am mai amuzat si eu putin in legatura cu warurile , si deoarece am fost membru in verdant, am vrut sa va scad azi moralul la war sa pierdeti si turful ala ramas . Sper ca te-am lamurit . Te pa pa . Sa nu uiti de report te rog , si nu uita sa mi-o sugi .
  3. NABULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SI TU AI BAGAT AIM SAU AI UITAT? CAND ERAI IN VTB SUB. SI AI LUAT BAN 10 ZILE BOULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , VREAU BAN ODATA PE FORUM DATI-MI REPORT *** VERDANT VA RUPE NABILOR, DISEARA DISPARE SI HQ DE PE SAMP
  4. TACI IN PULA MEA SI SUGE-O ! VREAU BAN ODATA PE FORUM
  5. O SA VA REZOLVATI EVENTUAL REGLARILE LA VERSIUNEA DE SUCIDE MODE SI RENKO NABILOR !! VA RUPT, VA RUPE SI O SA VA RUPA IN 2 VERDANTU BA NABI DRQ, SUNTETI NISTE CACATI CARE FARA CODURI NU STITI NIMIC!!!! DECI SUGETI ** SI ACCEPTATI INFRANGEREA !
  6. CE REVENITI MA CAP DE **, V-AU BATUT VERDANTU , A STERS CU VOI PE TURF TBONE LASA BA AIMU IN MAMA MATI , @AndreiR7 LASA BA LIDERU CA ESTI PRAF BAA, NICI CU RENKO NU-I BATI PE AIA. KARTHUS E BOSSU VOSTRU BAA, FEARLESS LA FEL, VA MANEVREAZA CUM VREA ** LUI !! AZI O SA AVETI PE MINUS LA TURFURI
  7. Retras.

    1. Show previous comments  8 more
    2. Kudhor aka Karthus

      Kudhor aka Karthus

      Dar pe ce ai jucat cu cod, JustRed?

    3. zke nairdul350

      zke nairdul350

      Ba JusRed taci in p*la mea ca nici macar nu ne cunoastem, te trezesti sa comentezi aiurea , f*tute-n gura, cine ar recunoaste ca are coduri, sa fim seriosi.. Iounutz12345 nu cred ca ma mai apuc de sa:mp vreodata, dar mai vedem :\.

    4. MUIE GIOVHANNI CONFIRMED

      MUIE GIOVHANNI CONFIRMED

      Tot fraier ramai, praf cu aim :*!

  8. Bafta baieti, eu ies am treaba.., ne vedem maine pe la waruri .
  9. Azi nu pierdem ba nimic , azi stergem cu ei pe jos pe turf ).
  10. Salut baieti, laur cei cu numele ala . Daca faci si un penta kill e super )). Ne vedem la war.
  11. Nickname: nairdul350 Rank : 2 Invoire pentru war din data de: 02.11.2013 Motivul pentru care nu pot veni la war: Am treaba de facut si nu ajung. Numarul de invoiri din saptamana aceasta ( x/2) : 2/2 Alte precizari: Imi pare rau .
  12. Neatza, azi din pacate nu pot veni la war ,am multa treaba de facut.. ne vedem diseara sper. :\
  13. Hai salutare ! Ce mai faceti, nu ne-am mai auzit demult . Ne vedem in joc.
  14. Nickname: nairdul350 Rank : 1 Invoire pentru war din data de azi Motivul pentru care nu pot veyni la war: nu am timp Numarul de invoiri din saptamana aceasta ( x/2) : 1/2 Alte precizari: -
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.