Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CBN VagaBOND

Member
  • Posts

    428
  • Joined

  • Last visited

About CBN VagaBOND

  • Birthday 02/21/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara

Previous Fields

  • Real name
    meiKo

Recent Profile Visitors

761 profile views

CBN VagaBOND's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

50

Reputation

About Me

Bun Venit !

 

 

Descriere personala : Sa incepem cu inceputul. Ma numesc George locuiesc in capitala romaniei , micul Paris dupa cum il numeau europenii din strabuni. Am frageda varsta de 17 ani , clasa a 11-a in liceul Hyperion profilul economic. Iubesc distractia , pur si simplu o ador , avand in vedere faptul ca mai tarziu nu voi avea aceleasi posibilitati in acest domeniu. Pierd serile prin cluburi. Indreptandu-ma spre domeniul fizic- sportiv , imi place foarte mult football-ul , atletismul unde am reusit o performanta mai inalta castigand un concurs . Innotul m-a pasionat si mai mult practicand ulterior la varsta de 14 ani Polo timp de 2 ani. Starea mea este putin bipolara , sunt calm si tot o data o fire vulcanica. Respectul este un punct forte pentru mine , nu sport batjocura , de aceea astept acelasi lucru pe care il ofer intodeauna. Avand calitatea scrierii si "papagalul" mai bine dezvoltat doresc sa urmez facultatea de drept dupa terminarea liceului. Consider ca este o slujba onorabila , profitoare si tot odata demna cu un scop educativ !

 

Cum m-am apucat de Rpg2 ? : M-am apucat de Sa:mp prin intermediul unor prieteni dornici sa incerce noi jocuri . o data intrat pe server nu stiam ce sa fac .Incet incet am invatat locatiile si cu ce se " mananca jocul " Prima mea factiune a fost Paramedics unde am fost sublider.Acolo am dat de niste oameni de nota 10 : Se7en_Up , Maroon , Everzor , care tot o data mi-au fost si lideri . Usor usor am fost dornic de a capata o noua experienta in partea de gamming si mi-am incercat norocul in departamentul Federal Bureau Of Investigations de unde fac parte si in prezent de 4 luni ((Rank 4 - Special Agent In Charge)) Lider : Ch0sen .Am capatat o experienta mare in departamente . Am fost foarte uimit de echipa staff a acestui server pana cand intr-o zi administratorul TheEmperor a dat un anunt ca recruteaza Helperi pentru B-zone Rpg2 . Am aplicat pentru acea functie si iata ca am fost ales pentru a face parte din echipa STAFF a serverului . Tot o data am fost inlaturat din functia de Helper deoarece administratorul a considerat ca sunt prea crud pentru a merita functia de helper. Aceasta afirmatie m-a imputernicit mai mult .Tineti minte orice obstacol intampinat reprezinta un pas inainte .

 

 

Cateva poze : Nqv23rs.pngH0t1xhj.jpgsehI8v6.jpg

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.