Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AT S4bin95

Member
  • Posts

    831
  • Joined

  • Last visited

About AT S4bin95

  • Birthday 05/30/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    Floyd Mayweather & Tyga

Previous Fields

  • Real name
    Sabin
  • RPG Nickname
    S4bin95

Recent Profile Visitors

3982 profile views

AT S4bin95's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

156

Reputation

  1. RETRAS!

    1. Show previous comments  18 more
    2. South MrJelly

      South MrJelly

      TOR R6, TOT R6 TIBERIU 

    3. TIBERIU ToV

      TIBERIU ToV

      E mai ok decat rank 4!

    4. South Alin

      South Alin

      Ce ii multumiti ma la nabu asta? Ca vad ca nu mai da nici un semn de viata. MAI TRAIESTI BA?

  2. Felicitari Alin pentru lider! Te-am luat civil si te-am lasat Lider. Felicitari pentru munca depusa si bafta cu functia mai departe. Sper sa nu lasi standardele sa scada. Ai un nucleu de membrii foarte buni si seriosi peste care trebuie sa aduci altii care sa creasca pe langa ei. Sper sa nu ma dezamagesti!
  3. Va multumesc tuturor! Ma bucur ca v-ati simtit bine cat am fost lider. Sper sa mentineti acelasi colectiv si dupa ce se va alege noul lider, iar cel care o sa fie lider sa nu uite de unde a plecat, sa sa ramana aceasi persoana. Ramaneti in SFPD pentru ca nu exista factiune mai frumoasa. Pentru un war/pasnica aveti si conturi secundare.
  4. SFARSITUL UNEI EPOCI Pe data de 12.10.2015 s-a intamplat ceva ce imi propusesem inca de cand intrasem in SFPD. Acum un an, deveneam liderul acestui minunat Departament. Am preluat o factiune cu putini membrii insa paradoxal, multi care nu aveau ce sa caute aici. Mi-am dorit ca SFPD sa fie o factiune serioasa cu membrii loiali, ce se alatura pentru ca indragesc si respecta acest departament, nu doar pentru "caterinca". Inceputul a fost greu, fiind contestat, insa am trecut cu brio printr-o perioada de curatare agresiva a factiunii alaturi de subliderii mei, Creepy si Skelet carora le multumesc enorm pentru sprijinul acordat. Alaturi de ei am dus greul, punand in miscare aceasta factiune. A fost grea despartirea de ei, insa consider ca subliderii ce i-au urmat au meritat pe deplin functia si nu au dezamagit. Astfel Lord_Kush, Rikos cat si Alin. m-au ajutat sa imi impun viziunea mea asupra factiunii. Am luat o factiune dezbinata si o las cu un colectiv frumos, unit, cu 10 membrii rank 5 ce isi aduc fiecare contributia la bunul mers al factiunii. Astazi, 20.10.2016, un an mai tarziu dupa ce am preluat functia, las in urma o factiune cu standarde ridicate, o factiune model. Dovezi stau atat test log-ul cu un nivel ridicat de dificultate si care nu permite intrarea in factiune a oricarui jucator; numarul mare de rank-uri mari, ce denota o loialitate, un spirit al SFPD-ului ce ii tine aproape pe membrii sai; cat si de numarul mic de plangeri pe RPG fapt ce arata profesionalismul si o buna cunoastere a regulamentului de catre membrii factiunii. Plec impacat de faptul ca pe tot parcursul mandatului nu am facut compromisuri, nu am bagat oameni pe pile, nu m-am lasat influentat de nimeni dar si de faptul ca am ramas aceasi persoana, prietenoasa cu colegii, transparenta - pentru orice decizie pe care am luat-o am expus motivele - cat si serioasa. Faptul ca sunt apreciat de staff-ul acestui Server, de multi dintre voi cat si faptul ca nu am fost sanctionat nici macar cu AV in lunga perioada in care am activat, ma face sa cred ca mi-am executat functia cu succes. Vreau ca urmatorul lider sa pastreze standardele ridicate ale acestei factiuni si sa nu dezamageasca. Astazi se incheie un capitol important din istoria acestei factiuni, o epoca ce a marcat aceasta factiune, devenind cel mai longeviv lider al acestei factiuni. Sper ca am reusit sa imi pun amprenta pe aceasta factiune, si ca macar acolo S-ul din SFPD sa aduca aminte de S4bin95 .... Chief S4bin95.
  5. SFPD - 10 membrii rank 5. Asa se intampla cand alegi bine membrii.

    1. Show previous comments  2 more
    2. LF NightMare

      LF NightMare

      Asta e. Macar au adminii de unde sa aleaga pentru lista de vot si nu va fi nevoie sa puna straini ca la ganguri ca din 25 17 sunt rank 4+ :D

    3. Str1Razvan
    4. OG BvD Dorin
  6. 1 AN DE LIDER SFPD In aceasta zi anul trecut, pe 12.10.2015 deveneam liderul SFPD. Cu ocazia acestei sarbatori vom tine in locul antrenamentului de Duminica ora 20:00 un event Protect the VIP cu premiul de 1.000.000$. Multumesc pentru acest an si pentru ca sunteti in SFPD! On this day last year, on 12.10.2015 I was becoming the leader of SFPD. To celebrate this we will do instead of the normal training, Sunday at 20:00, a Protect the VIP event, with the prize of 1.000.000$. Thanks for this year and that you are in SFPD!
  7. 1 an de lider SFPD. 0AV 0LW #heitărzganăheit

    1. Show previous comments  6 more
    2. Addicted Legend
    3. AT S4bin95

      AT S4bin95

      Ms tuturor! @rikose: LOL Those are pieces of history :) @cowS: Word! it's my faction, not an orphanage to improve faction logs. Thanks for appreciation.

    4. robica

      robica

      Baiatu automatic :D

       

  8. Pentru ca noi avem Infernus/NRG si de asemenea ai acces si la Bullet (FBI), Turismo (NG) . Cine ti se pare ca are mai mult de castigat?
  9. Mda, sper ca a inceput Alin antrenamentul ca mie imi face windows-ul Update...
  10. ANTRENAMENT Cum vara a trecut, antrenamentul va reveni Duminica la ora 20:00. De asemenea acesta va avea loc in fiecare saptamana. Va reamintesc ca un membru SFPD poate absenta la maxim 2/4 antrenamente pe luna. Asta includ atat invoirile cat si PM-urile. Cei care vor absenta nemotivat vor fi sanctionati cu FW. As the summer passed, the training will return to the normal schedule, Sunday at 20:00. Also, this will be every single week. Don't forget that a SFPD member can only miss 2 out of 4 trainings per month. This includes the Pass Requests and the PMs too. If you miss a training you will be sanctioned with FW.
  11. 8 YEARS TOGETHER! Dupa cum bine stiti, serverul implineste 8 ani de la infintare. De aceea, Rapoartele de Activitate din aceasta saptamana (29.08-11.09) devine optional. As you already know, the server is celebrating 8 years since founding. Therefore, this weeks Activity Reports (29.08-11.09) become optional.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.