Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

SubsemnatuGTR

Member
  • Posts

    1887
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

About SubsemnatuGTR

  • Birthday 04/12/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti, PTM.
  • Hobbies
    wasting my life

Previous Fields

  • RPG Nickname
    SubsemnatuGTR

Recent Profile Visitors

15271 profile views

SubsemnatuGTR's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

40

Reputation

  1. Sotia avea contractii, sotul s-a dat jos pentru a cauta ajutor iar cand s-a intors sotia era moarta din cauza nasterii iar strainul era doctorul.
  2. Cred ca sotia era insarcinata si trebuia sa nasca . Sotul a facut pana , a fugit repede dupa ajutor si cand s-a intors din nefericire sotia a murit si " strainul " era chiar copilul ...dar era strain de aceasta lume.
  3. / e topic de hip hop&rap, n-are ce cauta brighi mighi cabron si alti maimutoi p-aici.. "scriu rime sa nu bag bile"
  4. Ma mai pun sa repet putin la fizica iar apoi plec la liceu, ne auzim diseara la mini-sedinta,sper sa fie ceva interesant. Bafta!
  5. Noapte buna colegi, m-am dus si eu la invatat inca vreo jumatate de ora pentru maine ca-i mare nevoie. Ne auzim maine seara! Bafta!
  6. Noapte buna tuturor,ne auzim maine. @ Lao, este normal sa mai gresesti, toata lumea o face.
  7. Bun venit noilor reporteri si o sedere cat mai placuta alaturi de noi. Maine am si eu o zi lunga, pe la liceu, 7 ore, am si consiliu profesoral, trebuie sa ma duc si la sala de dimineata.. Vizionare placuta sRn la telenovela aia turceasca de pe Kanal D, babo.
  8. Mersi IonuTLachete, sa fie in bafta ta acolosa. Cred ca ma pun la invatat ca am cam lenevit saptamana trecuta si nu mi-a mers bine.. :]
  9. Yonutz cel mai latrau esti . Ce-ai patit sorinacyo, iar te-a asaltat rubeola ?
  10. * E ok sa vorbim si despre lucrurile in-game, numai sa ne axam pe un subiect de discutie ca sa nu se creeze spam, desi la noi nu este cazul, posturile sunt mai bine realizate gramatical si cat de cat mai putine si nu se considera spam. @Yonutz sa-mi faci si mie ce te-am rugat in game,ca altfel te ciufulesc . @ Bafta reporteri,ne auzim mai tarziu.
  11. Lao.. Nu ma refeream la asta, ma refeream sa deschideti un subiect de discutie mai complex, sa nu interveniti doar cu posturi cu "salut","pa","am plecat","am revenit". Puteti de exemplu sa vorbiti despre gaming,fotbal, cum si-a luat bataie Dinamo azi de la Sportul Studentesc ( ) sau orice altceva. Dar.. e doar o idee,faceti cum vreti, nu va oblig. Noapte buna.
  12. Puteti destinde si alte subiecte de discutii nu numai salutari, unde va duceti si atat. Am incercat si in Tattaglia sa schimb putin subiectul la discutii,sa discutam si despre altceva inafara de niste simple saluturi, dar nu prea a decurs cum ma gandeam eu ca va decurge. Ce-ar fii sa gasiti si voi un subiect dragut de discutat,ca sa numai postam p-aici aiurea si sa ne mentinem frumos topicul.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.