Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

MC1

Member
  • Posts

    1081
  • Joined

  • Last visited

About MC1

  • Birthday 09/27/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Chișinău

Contact Methods

  • Skype
    a-s1997(Munteanu Cristian)

Previous Fields

  • Real name
    Cristian
  • RPG Nickname
    Ratter.

Recent Profile Visitors

5536 profile views

MC1's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

61

Reputation

  1. Nick : Ratter. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): Antrenament. Data la care nu poti veni : 05/08/2016 Lipsesc din motivul: Maine la ora 14:00 trebuie sa plec pentru testul de intrare la Academie Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Succes la antrenamen!!
  2. Salutare Bratva. De astazi sunt noul vostru coleg,sper sa facem treaba buna impreuna. LV MAROOOO O zi buna in continuare
  3. Nick: Ratter. Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 27.05.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: E ziua de nastere a unui bun prieten Alte precizări: Bafta la war
  4. Nick : Ratter. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :11.05.2016
  5. Nick : Ratter. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :22.04.2016 Lipsesc din motivul: Nu voi fi acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta la war!!
  6. Lasa frate ca asa a fost de cand ma tin minte pe acest server,se umple factiunea de nabi Nu te stresa si tu ca nu se merita,e un joc,daca au intrebari care nu sunt legate de factiune zile sa dea /helpme . Iar voi restu,aveti RPG,e gratis,intrati si urmariti ce se intimpla+forumul va este la dispozitie. Ne auzim in joc!! O zi frumoasa sa aveti BRATVA!!!
  7. Nick : Ratter. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :22.04.2016 Lipsesc din motivul: Ma duc la zi de nastere. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Bafta la war!!!
  8. Seara buna Bratva!!!! Felicitaru pentru war-ul de astazi,daca ascultam se poate!!!! Maine sper sa luam 3/3 ca nu e asa greu... Totusi scorurile lasa de dorit....unde sa mai vazut best cu asa scor mic..... Ne ridicam noi e doar o chestie de timp!!! LV MARO !!!! Seara frumoasa!!!!.
  9. Nick : Ratter. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 19.04.2016 Lipsesc din motivul: Nu o sa fiu acasa,chestii de familie. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta la war-uri,daca ajung retrag!
  10. Mi se pare o idee foarte buna!!! Va fi mai usor sa vedem numarul de codati.
  11. Salutare Bratva!!! Avem un war inportant diseara, asa ca faceti bine si intrati Cei care nu aveti chef sau timp nu tineti locurile degeaba!!!! Ne auzim in joc O zi frumoasa!!!!
  12. Normal,normal!! Succes atunci !! Sper sa luati !!!
  13. Din fericire da voi cum,ce mai faceti?
  14. Zdarova la patani,de cind nu v-am auzit ni so facut dor
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.