Jump to content

BoGDaN RPG2

Donator
  • Posts

    1343
  • Joined

  • Last visited

About BoGDaN RPG2

  • Birthday 06/16/1997

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/Bogdan97Mihai
  • Skype
    bogdan_8e

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Rosiorii de Vede
  • Hobbies
    .
    ● Aimbot ●
    ● Silent Aim ●
    ● No-Recoil ●
    ● WallHack ●
    ● DMGHack ●
    ● DistanceHack ●
    ● Triggerbot ●
    ● NoReload ●
    ● Troll Hack ●
    ● Bullet Crasher ●
    ● AutoClicker / Anti-AFK ●
    ● Auto C-Bug ●
    ● Auto NinjaJack ●
    ● Invisible Hack ●
    ● CODAT SEF ●

Previous Fields

  • Real name
    Bogdan I. Mihai

Recent Profile Visitors

1774 profile views

BoGDaN RPG2's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

70

Reputation

  1. BoGDaN RPG2

    Nick: [AK47]Jianu Rank: 5 Motivul pentru care ma invoiesc: Nu este in oras, e plecat la București si ajunge acasa abia maine dimineață Data:19.10.2015 Numarul invoiri : IDK/2 Alte precizari: Daca aveti nevoie de el in găsiți in Afi Palace Cotroceni la Cinema City pe zona V.I.P. )
  2. BoGDaN RPG2

    Nick: [AK47]Jianu Rank:4 Motivul pentru care ma invoiesc: Are probleme cu internetul si nu are cum sa intre. Data:08.10.2015 Numarul invoiri Nu stiu ce numar are Alte precizari: Salut de la Jianu
  3. Nume in joc: [boGDaN] Level: 42 Factiunea din care faci parte: - Pachetul dorit: 4 de trei ori Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? Da Numar de telefon: 909-0911 Anuntul: Ti-ai cumparat o masina noua si vrei s-o inmatriculezi? [/carplate] este comanda pe care o cauti! Poza cu suma achitata liderului: http://i.imgur.com/OB2DlJx.png Alte precizari: Sa fie date toate in aceasta saptamana
  4. Nume in joc: [boGDaN] Level: 42 Factiunea din care faci parte: - Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? Da Numar de telefon: 909-0911 Anuntul: Ti-ai cumparat o masina noua si vrei s-o inmatriculezi? [/carplate] este comanda pe care o cauti! Poza cu suma achitata liderului: http://i.imgur.com/cVlBvGo.png Alte precizari:
  5. Nume in joc: [boGDaN] Level: 42 Factiunea din care faci parte: - Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? Da Numar de telefon: 909-0911 Anuntul: Ti-ai cumparat o masina noua si vrei s-o inmatriculezi? [/carplate] este comanda pe care o cauti! Poza cu suma achitata liderului: http://i.imgur.com/EbH1dep.png Alte precizari:
  6. Nume in joc: [boGDaN] Level: 42 Factiunea din care faci parte: - Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? Da Numar de telefon: 909-0911 Anuntul: Ti-ai cumparat o masina noua si vrei s-o inmatriculezi? [/carplate] este comanda pe care o cauti! Poza cu suma achitata liderului: http://i.imgur.com/B28q0IM.png Alte precizari:
  7. BoGDaN RPG2

    Nick-name: [Ak47]Jianu Rank: cred ca 2 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: E plecat la Bucuresti sa-si faca niste analize si are tren la 19:30 ajunge in oras undeva pe la 21:00 s-ar putea sa ajunga la ultimele doua war-uri Data: azi Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): Nu stiu cate are Alte precizari: M-a rugat pe mine sa-i fac invoirea. Iti multumeste anticipat Si-a facut el rost de WI-FI si si-a facut cererea Scuzati pentru neplacerile cauzate
  8. BoGDaN RPG2

    Nick-name: [AK47]Jianu Rank: 2 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: Are probleme cu netul si m-a rugat pe nine sa-i fac invoirea ! Data: 19/05/2015 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: [boGDaN] Sefu' nabilor banați că au vrut ? !
  9. BoGDaN RPG2

    S-a ieftinit benzina, acum și mașinile )
  10. BoGDaN RPG2

    S-a ieftinit benzina, s-a ieftinit si PC-ul )
  11. BoGDaN RPG2

    Multumesc pentru creatii, arata foarte bine. Mai astept 2-3 si dupa am sa aleg.
  12. BoGDaN RPG2

    Frumoasa creati, mersi. Mai astept si altele
  13. BoGDaN RPG2

    Nick: [boGDaN] Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Ceva random, care sa ma surprinda (nu panarame dezbracate) Text: BoGDaN B-zone comunity Dimensiuni: 150x300 Alte precizari:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.