Jump to content

Gigi15

Member
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About Gigi15

  • Birthday 02/12/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Satu-Mare e un oras mare :DD
  • Hobbies
    Interesele mele sunt legate de fetitze si iepurashi :DD

Contact Methods

  • Skype
    gigi_junioru15

Previous Fields

  • Real name
    Gigi

Gigi15's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. » Nick-ul tau: Gigi15 » Rank actual: Mechanic (RANK 2) » Data: Pentru rapoarte. » Motivul invoirii: Nu pot intra in game pentru un timp pentru asta am si facut cerere de inactivitate...deci as dori sa ma invoiti de la rapoarte si desugur imi dau seama ca nu voi primi salariul pentru asta!Multumesc
  2. » Nick-ul tau: Gigi15 » Rank actual: Mechanic (RANK 2) » Data: 22.08.2013 » Motivul invoirii: Sunt plecat de acasa si nu cred ca ajung pana la 14....Dar in caz ca ajung o sa intru.
  3. » Nick-ul tau: Gigi15 » Rank actual: Mechanic (RANK 2) » Data: 16.08.2013 » Motivul invoirii: Plecarea spre romania este posibil sa fie seara aceasta pe la 16:00 sau 17:00 deci nu voi apuca sa fac aceasta activitate desii mi-as dori foarte mult.Sper sa ma intelegeti.
  4. » Nick-ul tau: Gigi15 » Rank actual: RANK 2 (Mechanic) » Data: 18.08.2013 » Motivul invoirii: S-a amanat data plecarii si se pare ca duminica se poate sa nu ajung inca in tara.Va rog sa ma iertati!Pornesc sambata deci daca se poate voi face rapoartele vineri,multumesc! 0 Back to top Quote MultiQuote Report
  5. Saut Hash!Sper sa te simti bine in aceasta factiune cum ma simt eu
  6. Zeule Putem face sedinta sambata seara ca duminica spre dimineata sunt pe drum pe romania si nu pot veni.Daca o putem face sambata seara e super!
  7. Eu fac rau!Am bagat un mod in gta pentru landstalker si acum imi da crashuri va trebuii sa remediez asta si nu voi putea intra in decurs de 2 zile sa zicem!In legatura cu jocul.Auziti eu nu am citit niciunde si nu am gasit cum sau in functie de ce se ofera rankurile mai mari?
  8. Salooot,eu stau in casa si in Franta e cald,dar ma simt bine facandumi treaba de mechanic si de "tractator" ) Va plac pozele puse?
  9. » Nick-ul tau: Gigi15 » Rank-ul actual: Trainee (RANK 1) » Nick-ul celui reclamat: TudorAndrei » Level-ul celui reclamat: 7 » Bara RPG a celui reclamat: » Descrierea situatiei: Tractam o masina gasita pe autostrada si cineva cu burito ma urmareste iar cel din dreapta trage spre TT. » Dovezi (ScreenShot/Video): http://i.imgur.com/9KpY6xZ.png si http://i.imgur.com/Jz1OTIB.png » Alte precizari: Acuzat de avarierea TT-ului.DM pe un membru TTC,Deranjarea membrului in timp ce acesta tracteaza. » Nick-ul tau: Gigi15 » Rank-ul actual: Trainee (RANK 1) » Nick-ul celui reclamat: MaDaLiN8oo » Level-ul celui reclamat: 10 » Bara RPG a celui reclamat: » Descrierea situatiei: Mai sus am explicat cum cineva ma urmarea.Deci au fost de acord amandoi sa ma buseasca.Nu a fost o intalnire intamplatore.M-au urmarit,deci si soferul este responsabil pentru avarierea TT-ului.,Deranjarea membrului in timp ce acesta tracteaza. » Dovezi (ScreenShot/Video): http://i.imgur.com/9KpY6xZ.png » Alte precizari: Sper sa se faca dreptate.Acest comportament fata de membrii factiunii este inacceptabil.
  10. » Nick-ul tau: Gigi15 » Rank actual: RANK 1 (Trainee) » Data: 4.08.2013 » Motivul invoirii: Sunt plecat de acasa si nu cred ca ajung pana la 8.
  11. » Nick-ul tau: Gigi15 » Rank actual: Trainee(RANK 1) » Data: 2 august 2013 » Motivul invoirii: In realitate plec la munca cu tati si nu stiu la cat ne intoarcem,in caz ca nu ajung la 17:00 sa se stie unde sunt.
  12. Mie mi se pare ca toti playerii decat sa sune un doctor isi iau heal de pe unde pot...e mai greu pentru noi(cand o sa ajung si eu in factiune) daca nu sunt clienti... Bara RPG: P.S everzor,eu nu pot afisa bara numai in modul asta?Accepti si asa?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.