Jump to content

Marius Bz

Member
  • Posts

    243
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marius Bz

  1. Salut băieţi, am plecat şi eu la sală. Ne vedem când revin. Sper ca pâna atunci să se aleagă liderul, o zii plăcută să aveţi.
  2. Edit, nu are rost sa mă cert cu toţi membrii care au cate ceva..
  3. Edit, nu are rost sa mă cert cu toţi membrii care au cate ceva..
  4. Marius Bz

    Welcome.
  5. Marius Bz

    Welcome păpuşă.
  6. Câteodata... Nu tot timpul viaţa e dreaptă cu tine.. Aţi văzut şi voi... Cât a muncit Razvii, şi tot altul a fost propus...În fine, aşteptăm să vedem cine va prelua funcţia.
  7. Normal accesta ar fii trebuit sa fie viitorul lider: http://i.imgur.com/B0E8DLs.jpg, dar cum nu a acceptat functia... Mai asteptam..
  8. Salut baieti, ce mai ziceti..? Acum am venit si eu pe afara... Inca nu avem lider?
  9. Marius Bz

    Vot alt TIP ! Last man standing ( cu drujba ).
  10. Un alt lider se votează în funcţie de munca depusă pe server.Poate primii lider unul dintre membrii facţiunii, s-au poate primi un alt player care a muncit şi adminii considera ca merită. În special, admini propun viitori lideri ai facţiunii respective.
  11. Salut baieti, acuma am venit si eu de afara. Ne vedem in cateva minute in game.
  12. Mdea... Cam mare inactivitate in ultima vreme... In fine.. In 2-3 minute intru si eu pe joc..
  13. Marius Bz

    Welcome.
  14. Salut baieti, acuma am revenit si eu de la Mall. Ne vedem mai pe seara, ma duc prin oras.
  15. Marius Bz

    Welcome, dar... Tot STEAUA e baza !!
  16. Multă baftă in continuare. Aaaa da, şi nu este vina nimănui ca tu eşti inactiv şi ai multe defecte. Ţiai batut joc de şansa primita., stiu ca am fost cam prost cand m-am rugat de tine sa ma bagi in lvpd ca nu stiu regulamentul dar imi pare rau
  17. Ce plictiseala.... Cine mai e on...? Mergem la un paintball?
  18. Salut baieti, acum am venit si eu pe afara... Ne auzim in game cei care mai sunteti .
  19. E ora 7 dimineata... Am plecat si eu la somn colegii, salut tuturor !
  20. Salut baieti, acuma am venit si eu. Ce mai ziceti?
  21. Nick: Marius. Level: 25 Factiune: LV Police Departament. Ce doresti sa le spui: Felicitări tuturor de pe acceastă listă, sunt convins că aţi muncit foarte mult pentru a obţine acceastă funcţie.
  22. Ti se pare un anunt in care se glumeste? Sau ce? Ca nu inteleg.
  23. Nume in joc: Alexyno Level: 53 Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : M. De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate. Factiuni precedente : El Loco Cartel, 69 Pier Mobs, SF Police Departament. Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis, am avut pc-ul ars si nu am putut intra. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Nu am avut rank special. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sincer... Ma chinui din 2012 de cand joc pe comunitate, imi place foarte mult Hitmen Agency... Si chiar vreau sa intru aici.. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor in schimbul unor sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da! Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da! Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 Nickname-uri anterioare : None. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/jfjcdal.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru DeatchMatch. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Fac cererea eu pentu el, deoarece lui nu ii merge mozilla firefox, nu se poate conecta.
  24. @Leoleo1 poţi să îmi trimiţi deja banii, e clar că eu voi castiga .
  25. Salut baieţi, acum am venit şi eu de afară. Ne vedem in game.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.