Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

South Elix

VIP
 • Content Count

  3249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

328 Impeccable

About South Elix

 • Rank
  ★ V.I.P. ★
 • Birthday 06/06/1992

Contact Methods

 • Website URL
  www.andreifelix.ro
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/elixro

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Felix
 • RPG1 Nickname
  Elix

Recent Profile Visitors

6498 profile views
 1. South Elix

  Nick-ul pe forum: @ElixYahoo ID @yahoo.com (sau skype): Pagina de facebook (nu mai folosesc nici YAHOO NICI SKYPE) : https://facebook.com/andreifelix.roEsti de acord cu regulamentul?: DaEsti capabil sa iti respecti adversarul si sa aveti un meci fair-play?: Da
 2. Salut gască! V-ați gândit vreodată că puteți face bani plimbându-vă, mergând la muncă? Da, e adevărat! Pentru a face treaba asta e necesară descarcarea unei aplicați pe telefon. Atenție, linkul trebuie deschis de pe telefonul dumneavoastră și îl puteți accesa de pe swcapp.com/hi/felixandrei . După descarcarea aplicației ieșiți la plimbare, la mună, la alergat s.a.m.d. Aplicația va genera niste sweatcoin-uri pe care ulterior le veți putea transforma în bani reali pe PayPal, sau pe un card de credit. Walk&Earn We track & verify your outdoor steps using your phone’s accelerometers and GPS location. Those steps get converted into our currency — Sweatcoins.
 3. Salut gască! V-ați gândit vreodată că puteți face bani plimbându-vă, mergând la muncă? Da, e adevărat! Pentru a face treaba asta e necesară descarcarea unei aplicați pe telefon. Atenție, linkul trebuie deschis de pe telefonul dumneavoastră și îl puteți accesa de pe swcapp.com/hi/felixandrei . După descarcarea aplicației ieșiți la plimbare, la mună, la alergat s.a.m.d. Aplicația va genera niste sweatcoin-uri pe care ulterior le veți putea transforma în bani reali pe PayPal, sau pe un card de credit. Walk&Earn We track & verify your outdoor steps using your phone’s accelerometers and GPS location. Those steps get converted into our currency — Sweatcoins.
 4. South Elix

  Sa iti fie rusine ma nesimtitule! Ai uitat cand te rugai de mine sa iti bagi Radio Legend in comunitate, ai uitat cand ti-am facut site-ul ca aveai un site facut in paint, ai uitat ca te rugai de mine sa vorbesc cu Bobo s aiti intretina clanu The Legend ca deee "aveai radio in comunitate", ai uitat ca si tu ma pupai in cur cand ai luat prima data moderator pe TS3... De astea nu zici nimic nu ? Ai fost si tu la un Meeting organizat de staff si gata esti mare prajit in comunitate. Vai mama ta! Sa iti fie rusine ba de vorbele care le-ai scos. Ai si tupeu sa comentezi in privinta mea!
 5. South Elix

  Nici daca m-ar plati in milioane de euro nu m-as ma intoarce in comunitate... crede-ma si nu am plecat din comunitate cu "bocancii plini de noroi" cum afirmi tu da? Se vad schimbarile in proiectele pe care le-am avut si nu in bine, ba din contra din ce in ce mai rau. Asa ca nu iti mai exprima tu punctul de vedere daca nici macar nu ai habar.
 6. South Elix

  Apreciez punctul tau de vedere insa, tin sa te anunt ca nu va mai fi activitatea pe care eu am dezvoltat-o. Am incercat pe cat de mult posibil sa fac sa mearga treaba cat de bine posibil, sa deschid diferite proiecte pentru a intensifica activitatea pe servar. Pe serverul de teamspeak sunt o groaza de persoane cu doua fete care te pupa in c** ca sa capete ceva de la tine. Daca nu ai functie vine si te injura, si asta nu e numai pe TS, e peste tot in comunitate. Atunci cand sanctionam drastic membrii si staff-ul care incalcau regulamentul spuneau ca am eu ceva cu iei personal dar nici unul nu isi vedea lungul nasului sau vinovatia. Am ajuns la concluzia ca in comunitatea asta nu se apreciaza munca cuiva. Si sunt multe de spus din multe puncte de vedere, de la ultimul codat infe** pana la fondatorul comunitati. Daaaa by the way... pe nimeni nu il intereseaza ce spune un membru vechi care i-a adus comunitatea lui @Bobo sus, pe el il doare in p***. Nu iti comvine pleaca. Nu asa se procedeaza boss... Apreciaza-ti membri vechi ca, cu iei ai adus comunitatea la un nivel inalt. Hai ca vorbesc in zadar si asa.
 7. South Elix

  Welcome!
 8. South Elix

  Welcome!
 9. South Elix

  Welcome!
 10. South Elix

  Welcome!
 11. South Elix

  Welcome!
 12. South Elix

  Tu trebuia sa iei de mult ban ma ruptule de foame... Ce crezi ma ca daca am plecat din Staff se tolereaza copii ca tine? Eu zic sa iti vezi de SA:MP-ul tau si sa nu mai fi smecher in fata tastaturi ca iti dau adresa mea si te astept fata in fata sa ma injuri. Iti garantez eu ca pleci cu dinti in buzunar si cu penisul taiat. Uite AICI si dovada pentru motivul banului.
 13. South Elix

  Ati scapat de mine, bucuria voastra... Va doresc bafta la toti care sunteti alaturi de serverul de TeamSpeak B-Zone.
 14. RETRAS. Informatii pe pagina mea de facebook.

  1. Show previous comments  4 more
  2. Lordd

   Lordd

   Nu e important pe care.

    

  3. Duntex
  4. South Elix

   South Elix

   Nu m-am mutat pe nici o comunitate... efectiv am vrut sa renunt.. Motivul e altul... Nu mai inventati voi aiurea.

 15. South Elix

  Bine ai venit! | Welcome!Te invit să asculți si postul de radio radio.b-zone.ro | I invite you to listen to the radio station radio.b-zone.ro
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.