Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

N o O N E

VIP
 • Content Count

  828
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

295 Extraordinary

About N o O N E

 • Rank
  RDT
 • Birthday 11/16/1994

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Eduard

Recent Profile Visitors

3602 profile views
 1. N o O N E

  Salut. Nu functioneaza. Aceeasi problema si pe RPG1. Mi-am luat teapa si l-am omorat si pe unul fara undercover care mi-a facut si post..
 2. N o O N E

  Nick-ul tau: NoONEServer: RPG1Descrierea bugului: Nu am primit achievement pentru efectuarea a minim 4.500 de contracte. Conform RPG > Faction Income, am efectuat 4506: 300 de pagini x 15 contracte per pagina= 4.500 contracte plus ce mai am pe pagina 301 pana la acest moment. Mentionez ca in aceasta perioada 11.10.2017- astazi, am fost in aceeasi factiune, asta se poate vedea si in istoricul meu de la factiuni. De asemenea, cred ca este bug si la achievement-urile pentru km parcursi. Cel putin la cel de pilot, am un elicopter la momentul prezent care doar el are 70.000 km si e cumparat de mine de la 0 km. De asemenea stiu sigur ca am vandut un altul inainte care avea minim 20.000 km, tot de mine facuti de la 0 plus cei 10.000 km pe care deja ii aveam de la fostul achievement. De asemenea, nu cred ca de cand s-au bagat achievement-urile, nu am facut minim 50.000 km, avand in vedere ca am jucat in toata aceasta perioada...Screenshot(s): https://imgur.com/a/VnCcDQJ
 3. N o O N E

  Baiat serios si cu un pret bun. Recomand.
 4. Cumpar 10 euro pe shop. Astept PM.

 5. N o O N E

  Numele produsului: Euro clienti Model: nou Starea produsului: buna Detalii despre produs: Cumpar app 20 euro clienti Preţ: maxim 50 lei, transfera bancar sau Revolut Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Nu am- Metoda de plată: transfera bancar sau Revolut Contact: PM Imagini: - Alte precizări: -
 6. Cumpar euro clienti. Astept PM.

 7. Am crezut ca zici raport optional..
 8. N o O N E

  Castigul tau de baza la job e 986 dolari. Pentru cont premium primesti inca 50% din castig, ai job bost 40%. In total, bonusul tau este 90%. 986$+ 90% * 986$= 986$+888$=1874$ cat primesti si tu.
 9. N o O N E

  Salut. Nu, scuze. Doresc doar transfer bancar.
 10. N o O N E

  Nu.
 11. N o O N E

  Numele produsului: 20 euro clienti Model: Nou Starea produsului: Buna Detalii despre produs: 20 euro clienti Preţ: 50 lei Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Nu schimb Metoda de plată: Transfer bancar Raiffeisen sau REVOLUT Contact: PM pe forum. Imagini: - Alte precizări: Accept doar metoda de plata mentionata.
 12. N o O N E

  Propun ca la Hitman, atunci cand sunt teste practice de dat, liderul si subliderii, (si rank 5 daca nu e prea mult) sa dispuna de o comanda tip /recon pe care sa o poata folosi doar pentru a sta spectator pe tinta celui care se afla in proba practica. Consider ca aceasta comanda este utila deoarece se sta foarte mult dupa admini pentru a sustine aceasta proba si plus de asta, faptul ca un admin sta spectator pe tinta celui care sustine proba practica ar trebui sa fie un aspect nestiut de candidat si este greu sa dai un raspuns plauzibil atunci cand candidatul te intreaba “dar de ce nu dam acum si proba practica?” fara sa-i spui ca nu exista admin disponibil.
 13. N o O N E

  Salut Propunerea mea este ca atunci cand lucram la un job, sa ne putem alege noi skill-ul la care sa lucram. De exemplu, la Hot de masini la skill 5 iei wanted 3 fara drept de predare si nu mai ai nicio tragere de inima sa folosesti job ul cand pentru 3k stai 1800 de secunde in jail. De asemenea, la Trucker poate unii prefera tirul de la skill 3-4, chiar daca exista un castig mai mic.
 14. N o O N E

  Salut. Propunerea mea este sa putem detine 2 joburi. Sau daca nu putem sa detinem 2 joburi, cel de “detectiv” sa nu mai fie considerat job. Cel putin in Hitman, cei de rank 3+ avem nevoie mai mereu de acest job pentru a putea raspunde la solicitarile colegilor de “leavehit” si acum cu noile update uri referitoare la joburi care te motiveaza mai tare sa lucrezi la ele sa mai faci si tu un ban, plus maratonul la care tot din joburi faci majoritatea punctelor, sunt momente cand chiar daca suntem online, nu putem sa raspundem solicitarilor colegilor. In plus, jobul detectiv nu iti ofera niciun castig si nici nu te poate ajuta la maraton sau in orice alt fel, decat la cautarea jucatorilor. Sau, la ideea unui coleg, sa existe job-uri implementate la factiuni. Odata ce ai intrat in factiunea respectiva, sa detii automat un job, fara a-ti bloca posibilitatea de a mai detine un alt job. La Hitman si politie-detectiv, la TTC si Taxi-mecanic, la mafii-arms, si asa mai departe.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.