Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bobita

Member
  • Posts

    597
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bobita

  1. Cat spam inutil aici Uitati o poza de la cei mai smecheri din SF TAXI EVER ! http://imgur.com/HyCX3MJ
  2. Salut School Instructor ce faceti !? Ano, fa si mie un avatar de ala te rog frumos daca stii cum
  3. Citez: "facem ce vrei tu" WTF !! Gay daca zice angel sa te arda la poponeu ce faci ? )
  4. Buna seara School Instructor. Mi-am recuperat contul vechi de pe forum, ce faceti ?
  5. Salutare dragi colegi.M-am intors din "inactivitate" voi ce mai faceti ? Ce mai este nou ? Salutare dragi colegi.M-am intors din "inactivitate" voi ce mai faceti ? Ce mai este nou ?
  6. Buna dimineata Lume ! E cam saracie pe aici nici o amenda nimic.
  7. Salut SFPD, cativa dintre voi ma cunoasteti de aici.. bine v-am regasit. O seara faina in continuare.
  8. Nick: wiKkeD Level: 43 Vârstă (reală): 19 Sex (real): Masculin Vechime pe server: Undeva la 10 luni cred. Poză cu /stats: http://imgur.com/pBvv2g0 Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc sa devin primar din mai multe motive, unele dintre acestea fiind: -Sa ajut playerii cu level mic de pe server. -Nu am detinut niciodata aceasta functie importanta pana la level-ul acesta, as vrea sa vad cum este. -Sa fac evente mult mai des, asa toti playerii de level mic mai pot face rost de un banut in plus. -Sa ii indrum pe cei cu level mic pe calea cea buna. -Este o sansa unica pentru mine de a detine aceasta functie pe server. Ce intenționez să fac pentru jucători: Eventuri mult mai dese, cum am zis si mai sus, voi dona din propii mei bani pentru a-i ajuta (/charity). Ii voi invata cum sa isi produca singuri banii(sa nu depinda de nimeni).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.