Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

KrakeNN

Member
  • Posts

    4112
  • Joined

  • Last visited

About KrakeNN

  • Birthday 11/27/1995

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    John

Recent Profile Visitors

6605 profile views

KrakeNN's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

24

Reputation

  1. E o idee si buna si rea, e rea pentru ca daca pana acum se dadea PM doar pentru chestii grave, acum o sa se dea PM din nimic.
  2. Nickname: DarkSeeker Rank: 1 Reason: i need to help my mother with some things, i can't play , sorry. Date of the wars: 09.09.2016 Total number of pass requests: 1/2
  3. Multumim de reduceri, la multi ani inca odata!
  4. Evident ca personale, dar nu va fi asa usor sa gasesti un sac de ala cu bani daca vor fi saci, si daca o sa il gasesti , poate sa iti nimereasca si 1k , nu crede ca la fiecare sac o sa stea infernus..
  5. Te obliga cineva sa joci 8 ore? Poti sa nu joci deloc daca nu vrei.. Si plus la asta.. acum special orele jucate se raporteaza la ziua urmatoare, deoarece nu toti pot juca 8 ore pe zi.. vrei joaca azi 4 maine iar 4 si o sa primesti un level la 2 zile si gata.
  6. Felicitari tuturor cu ocazia data, foarte frumos. La multi ani.
  7. Daca afacerile cu masini au scazut, masinele au un pret foarte mic, asta nu are nici o treaba cu economia serverului. Inainte da, era sa greu sa-ti ei un infernus, foarte greu, dar era foarte usor sa-ti cumperi o casa, acum pur si simplu lucrurile s-au inversat, si e mult mai real, o casa si trebuie sa fie mai scumpa ca o masina, ERA O PROSTIE cum era inainte, masinile mai scumpe ca casele, masina parintilor tai, cumva e mai scumpa ca casa unde locuiesti tu? Joaca trebuie sa fie RP, da daca sa punem un infernus ca Bugatti, ar trebui sa coste mai mult ca multe case fata de care acum Infernus-ul este mai ieftin dar asta ar insemna, ca de exemplu, Suttan-ul sa coaste 1.350.000$ (IG) Turismo, 4,000,000$ iar infernus 20,000,000$ dar nu se poate face asa o diferenta mare intre masini, preturile lor nu trebuie sa difere asa tare,. Eu nu inteleg, ce te deranjeaza pe tine ca aia de level mic au infernus? Daca vrei sa te simti mai bogat, cumpara-ti o vila de 50kk is n-ai treaba, repet , inainte treaba era fix asa, doar ca oricine isi putea cumpara orice casa, acum oricine isi putea cumpara orice masina.
  8. Mi se par niste idei foarte bune, in special a 3-a. Ar fi foarte bine sa fie ca inainte, sa se faca bani din afaceri cu masini, ca acum cu ele nu mai faci nici un ban, maxim ce poti scaote pe o afacere e 50-100 k daca ai noroc, dar asa se vor face din nou multe afaceri cu masini si se va scoate profit si din aceste afaceri. Pro la toate 3.
  9. Da si nu ai ce face cu banii ? Ciupakabra nab, deschide telefonul IG.
  10. *Nick: KrakeN. *Rank: 2 *Nickul jucătorului reclamat: Th3Kill3r *Levelul jucătorului reclamat: 18 *Motivul: Limbaj *Dovezi (ss/video): http://imgur.com/a/ejuRI *Alte precizări: Nu.
  11. Nume: KrakeN. Rang: 2 Vreau in echipa: Swat Motivul: Vreau sa merg dupa wanted. Alte precizari: Nu.
  12. *Nick: KrakeN. *Rank: 2 *Nickul jucătorului reclamat: TeQuiLLa3D *Levelul jucătorului reclamat: 17 *Motivul: limbaj *Dovezi (ss/video): http://imgur.com/a/DlAGm *Alte precizări: nu.
  13. Nu)) La Zatoca am fost poate doar cand eram mic , Nu stiu , acum sunt in Bulgaria, apropo buna dimineata ?
  14. Eu am venit numai ce de pe plaja , noapte buna baieti, maine vin in md poate ne vedem pe rpg 1 noapte buna !!
  15. Izy- poti sa ai si level 100 si 100kk , treaba nu consta in asta, ci in timpul petrecut pe respectivl server, prietenii, amintirele..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.